• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buzdolabınızdan eksik etmediğiniz üç yiyecek??

sirke hiç eksik olmaz bende ayrıca.özellikle kışın ıspanak,marul,yeşilsoğan roka gibi yeşillikleri 15 dakika sirkeli suda bekletince haddi hesabı yok aldığım sirkenin

Bacım niye bekletiyon ne işe yarıyo. Merak ettim.

canım bu tip yeşillikler çiğ yendiği için( toprakla temasları varya doğal olarak)sirkenin çok güçlü mikrop kırma özelliği var.önce güzelce yıkayıp sirkeli suda 15 -20 dakika bekletirim.
ayrıca ne kadar yıkarsan yıka ıspanakta mutlaka toprak kalıyor.yıkayınca su dolu geniş bir kaba koy sirkeyi ekle.beklettikten sonra ıspanakları şööyle bir kaldır yine toprak görürsün.sirke kalanları dibe indiriyor.dene bak.sonucu yazarsan sevinirim.üzüm sirkesi ama.elma sirkesi daha keskindir.üzüme göre miktarını biraz eksiltebilirsin.illa elma sirkesi kullanacağım diyorsana.s.

canım bu tip yeşillikler çiğ yendiği için( toprakla temasları varya doğal olarak)sirkenin çok güçlü mikrop kırma özelliği var.önce güzelce yıkayıp sirkeli suda 15 -20 dakika bekletirim.
ayrıca ne kadar yıkarsan yıka ıspanakta mutlaka toprak kalıyor.yıkayınca su dolu geniş bir kaba koy sirkeyi ekle.beklettikten sonra ıspanakları şööyle bir kaldır yine toprak görürsün.sirke kalanları dibe indiriyor.dene bak.sonucu yazarsan sevinirim.üzüm sirkesi ama.elma sirkesi daha keskindir.üzüme göre miktarını biraz eksiltebilirsin.illa elma sirkesi kullanacağım diyorsana.s.

Pekii sirkenin tadı, kokusu kalmıyo dimi ben pek sevmem de sirke.

Kahvaltılık malzemelerin 3-5 çeşiti her zaman bulunur. Bunun dışında kışın tahın- pekmez olmazsa olmazlardandır. ton balığıda diyette olduğum için devamlı olur.

ay hakkaten çok zor yemek derdi hergün hergün Allah kolaylık versin ev hanımlarına. Ben daha nail olamadımda, ama elbet sıra banada gelecek:roflol::roflol:

Kaç kişi var kızım senin önünde be.
Seni bildim bileli sıra bekliyon.
Bir türlü gelemedi bu sıra sana he.
:roflol::roflol:

Şaka bi yana canım. Geç olsun güç olmasın dimi.

Kaç kişi var kızım senin önünde be.
Seni bildim bileli sıra bekliyon.
Bir türlü gelemedi bu sıra sana he.
:roflol::roflol:

Şaka bi yana canım. Geç olsun güç olmasın dimi.

ooooooo o sıra bir gelsin ben kocişime neler neler yaparım neler parmaklarını yer valla. Gelmessede kendi kaybeder benden söğlemesi:roflol::roflol:

peynir, yumurta, süt dışında dediniz diye(yoksa benim ilk üçüm de onlardır.)
1- zeytin
2-domates
3-tereyağ(oğlum için şart)

Back