Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sirke hiç eksik olmaz bende ayrıca.özellikle kışın ıspanak,marul,yeşilsoğan roka gibi yeşillikleri 15 dakika sirkeli suda bekletince haddi hesabı yok aldığım sirkenin
Bacım niye bekletiyon ne işe yarıyo. Merak ettim.
canım bu tip yeşillikler çiğ yendiği için( toprakla temasları varya doğal olarak)sirkenin çok güçlü mikrop kırma özelliği var.önce güzelce yıkayıp sirkeli suda 15 -20 dakika bekletirim.
ayrıca ne kadar yıkarsan yıka ıspanakta mutlaka toprak kalıyor.yıkayınca su dolu geniş bir kaba koy sirkeyi ekle.beklettikten sonra ıspanakları şööyle bir kaldır yine toprak görürsün.sirke kalanları dibe indiriyor.dene bak.sonucu yazarsan sevinirim.üzüm sirkesi ama.elma sirkesi daha keskindir.üzüme göre miktarını biraz eksiltebilirsin.illa elma sirkesi kullanacağım diyorsana.s.
aynen fazla pişiriyorum yemekleri.hergün ne pişirsem derdi deli ediyor.benim herif yemek seçer birde:mymeka:
ay hakkaten çok zor yemek derdi hergün hergün Allah kolaylık versin ev hanımlarına. Ben daha nail olamadımda, ama elbet sıra banada gelecek:roflol::roflol:
ay hakkaten çok zor yemek derdi hergün hergün Allah kolaylık versin ev hanımlarına. Ben daha nail olamadımda, ama elbet sıra banada gelecek:roflol::roflol:
Kaç kişi var kızım senin önünde be.
Seni bildim bileli sıra bekliyon.
Bir türlü gelemedi bu sıra sana he.:roflol::roflol:
Şaka bi yana canım. Geç olsun güç olmasın dimi.