selam hanimlar konuyu yanlis yere actigimi biliyorum ama cabuk yardimci olunmasi amaciylan buraya actimm...cunku acil bilgilere ihtiyacim var simdi buzdolabi tipi buzlugum var bugun fark ettim su akiyor altindan galiba dondurmayi birakmis ve buzlar cozuluyor...ve icindeki seyler yavas yavas cozulmus et falanda vardi tam cozulmus olanlari attim ama tam cozulmemis olanlari atmadim...
soruma gelince...
1.acaba neden su akitiyor dondurmayi birakti neden olmus olabilir...birde isiklari var sari kirmizi yesil...kirmizi isik yanip sonuyor bozulmus mu acaba ?
2.yarim cozulmus etleri tekrar diger dondurucuya koydum bi sorun olurmu?
3.buzdolabinin ici biraz buz tutmus buzlar erisin die kapagi acik birakmalimiyim yoksa kapatmalimiyim...
buzlugu olan ve bilgisi olan arkadaslar yardimci olursaniz sewinirimmm...:18::18::18::18::18:
soruma gelince...
1.acaba neden su akitiyor dondurmayi birakti neden olmus olabilir...birde isiklari var sari kirmizi yesil...kirmizi isik yanip sonuyor bozulmus mu acaba ?
2.yarim cozulmus etleri tekrar diger dondurucuya koydum bi sorun olurmu?
3.buzdolabinin ici biraz buz tutmus buzlar erisin die kapagi acik birakmalimiyim yoksa kapatmalimiyim...
buzlugu olan ve bilgisi olan arkadaslar yardimci olursaniz sewinirimmm...:18::18::18::18::18: