• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolabımdaki arıza....

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
selam hanimlar konuyu yanlis yere actigimi biliyorum ama cabuk yardimci olunmasi amaciylan buraya actimm...cunku acil bilgilere ihtiyacim var simdi buzdolabi tipi buzlugum var bugun fark ettim su akiyor altindan galiba dondurmayi birakmis ve buzlar cozuluyor...ve icindeki seyler yavas yavas cozulmus et falanda vardi tam cozulmus olanlari attim ama tam cozulmemis olanlari atmadim...
soruma gelince...
1.acaba neden su akitiyor dondurmayi birakti neden olmus olabilir...birde isiklari var sari kirmizi yesil...kirmizi isik yanip sonuyor bozulmus mu acaba ?
2.yarim cozulmus etleri tekrar diger dondurucuya koydum bi sorun olurmu?
3.buzdolabinin ici biraz buz tutmus buzlar erisin die kapagi acik birakmalimiyim yoksa kapatmalimiyim...

buzlugu olan ve bilgisi olan arkadaslar yardimci olursaniz sewinirimmm...:18::18::18::18::18:

1.teknik servisi bir arayın, telefonda yardımcı olurlar.
2.Aynı konuyu sanırım 5 kere açmışsınız.(hee farkındaymışsınız zaten görmemişim:))

Son düzenleme:
1.teknik servisi bir arayın, telefonda yardımcı olurlar.
2.Aynı konuyu sanırım 5 kere açmışsınız.(hee farkındaymışsınız zaten görmemişim:))

ayni konuyu ewet 5 kere acmisim zaten uzgundum simdi daha da skldi canim:14:
teknik servis mantikli ama belki bi bilen olur die sormak istedim...

canım o tip buzdolaplarının bildiğim kadarıyla düğmesi falan vardır normal alt katında yani ona mı bastın acaba yanlışlıkla çünkü buzu temizleyeceğin zaman o düğmeye basıyosun veya çeviriyosun onun gibi bişi olması lazım bi bak istersen

Biz buzdolabındada aynı sorun vardı ayarını açınca buz yapıyo ayarını azaltınca buzları çözüyordu servsi çağırdık yenisini alın dedi bizde tamirci çağırdık yaptı sözde ama olmadı yeni buzdolabu aldık.Buzdolabnızın ayarnın yükseltmeyi deneyn

canım o tip buzdolaplarının bildiğim kadarıyla düğmesi falan vardır normal alt katında yani ona mı bastın acaba yanlışlıkla çünkü buzu temizleyeceğin zaman o düğmeye basıyosun veya çeviriyosun onun gibi bişi olması lazım bi bak istersen
ayarlarla oynamadim hic ama durumu fark edince orda bi dugme vardi ona bastim sanirim dedigin dugme ama sonrada dolabi kapattim icindekileri cikardim cozulmeye biraktimm...peki diger sorular hakkinda bi fikrin varmi?
Biz buzdolabındada aynı sorun vardı ayarını açınca buz yapıyo ayarını azaltınca buzları çözüyordu servsi çağırdık yenisini alın dedi bizde tamirci çağırdık yaptı sözde ama olmadı yeni buzdolabu aldık.Buzdolabnızın ayarnın yükseltmeyi deneyn

canim bugunlerde zaten bayagi bi karlanmisti galiba bozuldu off yiyeceklerle ilgili birseyler sormustum fikriniz varmi:14:

yalniz buzdolabi degil bahsettigim buzluk derin dondurucu yaniii:44::44::44:

ya pek iyi değil diolar etleri çözündükten snra tekrar dondurmayı ama bişey olcaanı sanmam

ayarlarla oynamadim hic ama durumu fark edince orda bi dugme vardi ona bastim sanirim dedigin dugme ama sonrada dolabi kapattim icindekileri cikardim cozulmeye biraktimm...peki diger sorular hakkinda bi fikrin varmi?

canim bugunlerde zaten bayagi bi karlanmisti galiba bozuldu off yiyeceklerle ilgili birseyler sormustum fikriniz varmi:14:

buzu çözülen yiyeceklerin tüketilmesi tekrar buzluğa atılmaması gerektiği yazar hep ürünlerin üzerinde ama canım bilmiyorum

Back
X