1.teknik servisi bir arayın, telefonda yardımcı olurlar.
2.Aynı konuyu sanırım 5 kere açmışsınız.(hee farkındaymışsınız zaten görmemişim:))
ayarlarla oynamadim hic ama durumu fark edince orda bi dugme vardi ona bastim sanirim dedigin dugme ama sonrada dolabi kapattim icindekileri cikardim cozulmeye biraktimm...peki diger sorular hakkinda bi fikrin varmi?canım o tip buzdolaplarının bildiğim kadarıyla düğmesi falan vardır normal alt katında yani ona mı bastın acaba yanlışlıkla çünkü buzu temizleyeceğin zaman o düğmeye basıyosun veya çeviriyosun onun gibi bişi olması lazım bi bak istersen
Biz buzdolabındada aynı sorun vardı ayarını açınca buz yapıyo ayarını azaltınca buzları çözüyordu servsi çağırdık yenisini alın dedi bizde tamirci çağırdık yaptı sözde ama olmadı yeni buzdolabu aldık.Buzdolabnızın ayarnın yükseltmeyi deneyn
ayarlarla oynamadim hic ama durumu fark edince orda bi dugme vardi ona bastim sanirim dedigin dugme ama sonrada dolabi kapattim icindekileri cikardim cozulmeye biraktimm...peki diger sorular hakkinda bi fikrin varmi?
canim bugunlerde zaten bayagi bi karlanmisti galiba bozuldu off yiyeceklerle ilgili birseyler sormustum fikriniz varmi
tam cozulmus degillerdi neyse yeriz bakalim
sagol canimmmm yardimci oldunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?