- 8 Aralık 2008
- 218
- 21
- 643
- Konu Sahibi Hazal zamani
canlarım kullandığınız limon tarçını ne miktarlarda katıyorsunuz birde etkisi ne kadar sürüyo?yani kac saat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım kullandığınız limon tarçını ne miktarlarda katıyorsunuz birde etkisi ne kadar sürüyo?yani kac saat
Bu karışım şişme ve morluğa da faydalı olur mu acaba?
meraba bu yazdıgınız mucızeyı nasıl uygulucaz
ve nasıl nekadr bekletcez:mymeka:
ya ben 22 yasındayım ama gülünce nası kırısıyo göz çevrem denemediğim sey kalmadı bi türlü gecmiyo bunu denesem nolur ama yaş demısınız nolur bi cvp verim valla psikolojim bozuldu kırısıklıklar yuzunden...
teşekkürler paylaşımın için..ben dün denedim,tarçını unutmuşum,sürdüm inanamadım yavaş yavaş geçtiğini gördüm kırışıklığın,25 yaşındayım ama cildim kuru oludğu için kırışıklıklar var işe yarıyor ama ben hafif kızardığı için çekindim buz eridikten sonra yıkadım yüzümü hemen,ama etkisi farkedilir seviyede.buz eridikten sonra hemen yıkanmalı mı yoksa biraz beklenmeli mi?
teşekkürler..dün bir daha denedim etkisini görüyosun hakkaten..yalnız benim cildim hassa o yüzden peçete tutup sadece kırııklık olan yere uyguladım..kendimi daha iyi hissediyorum aynaya baktıkçaa.s.