Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buz lazer atışından sonra 8.gün traşla tekrar boyunu kısalttırıp başka yerde deneme atışı yaptırdım da. Buz lazer etkisini görmek için yeterli mi 8 gün? Dekolte bölgesiydi.
Buz lazer atışından sonra 8.gün traşla tekrar boyunu kısalttırıp başka yerde deneme atışı yaptırdım da. Buz lazer etkisini görmek için yeterli mi 8 gün? Dekolte bölgesiydi.
Henüz dökülmemiş tüylere tekrar lazer yapılmaz ki. En az on gün içinde dökülmesi ve tekrar çıkması lazım ki atış yapılsın. Bu kısa aralıklı atışlar olumsuz yönde bile etkileyebilir. Yani ortalama iki seans arası bir ay olmalı. O da her bölge için değil tabi..
Neden 8 gün sonra tekrar lazer yaptırdınız uzmanınız mı istedi? Benim de 3. seansım olacak dökülmeler oluyor ama öyle çok değil tabi bekleyip görücez ancak lazerden 10 gün sonra kese yapmanız gerek o zaman döküldüğünü görürsünüz.
Neden 8 gün sonra tekrar lazer yaptırdınız uzmanınız mı istedi? Benim de 3. seansım olacak dökülmeler oluyor ama öyle çok değil tabi bekleyip görücez ancak lazerden 10 gün sonra kese yapmanız gerek o zaman döküldüğünü görürsünüz.