Lazer Epilasyon Buz lazere gidenler yardım edermisniz

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
Merhabalar fotoğraf eklicem 7 8 yıl önce tüm vücut lazere gittim bi tek bacaklarım bitti tek tük çıkıyor kollarim ve yüzüm berbat ettiler erkek sakalı gibi yüzümde igneliye başlamistim koronadan dolayi bıraktım şimdilik
Arkadaşım bir merkezde başlamıştı memnun 10 seans bacak genital koltukaltı 500 tl bende geçen hafta sadece yarım kol gittim 60 tl verdim faydası olursa devam ederim dedim
10 seans normalde 600 tl ye geliyor devam edersem dokülme ler başladı ben kol koltuk altı genital olarak devam ederim paket yaparsam
Kıl tipi kalın olupta buz lazerden memnun olan varmı tekrar dan hayal kırıklıği yaşamak istemiyorum

Screenshot_20200622-111433.png

Buz lazere ben gitmedim ama başka bir konuda gidenler yazmıştı, diğer lazer çesıtleriyle aynı sonuca çıkıp kalınlaştırdığını. Bence iğneli epilasyonla devam edin

Buz lazere ben gitmedim ama başka bir konuda gidenler yazmıştı, diğer lazer çesıtleriyle aynı sonuca çıkıp kalınlaştırdığını. Bence iğneli epilasyonla devam edin
Kolumdakiler çok fazla yüzüme 1 saatlik gidiyodum 180 lira veriyorum koluma rahat 3 saat gitmem lazım oda çok fazla oluyor fiyati ona gidemem maalesef şuan

Kolumdakiler çok fazla yüzüme 1 saatlik gidiyodum 180 lira veriyorum koluma rahat 3 saat gitmem lazım oda çok fazla oluyor fiyati ona gidemem maalesef şuan
Evet doğru maddi olarak biraz zorluyor maalesef iğneli. Yani ben buz lazeri deneyimlemedim ama geçen birisi yazmıştı aynı sonucu verdiğini. Umarım güzel bi çözüm bulursunuz en kısa zamanda.

Orijinal buz lazeri sitesinden kontrol edip gidin. Ben orijinal olan buz lazerin etkili olacağını düşünüyorum. Kol için tam bitmiyor diyorlar zaten ama yine de rahatlatacaktır. Yaşadığım yerde olsa kesinlikle hemen giderdim buz lazere.

Orijinal buz lazeri sitesinden kontrol edip gidin. Ben orijinal olan buz lazerin etkili olacağını düşünüyorum. Kol için tam bitmiyor diyorlar zaten ama yine de rahatlatacaktır. Yaşadığım yerde olsa kesinlikle hemen giderdim buz lazere.
Nasıl kontrol edicem orjinal olup olmadigıni
En azından incelse azalsa onada razıyım daha sonra iğneliyle devam ederdim

Buzlazer.com buraya girip Kliniklerden yaşadığınız şehirde olup olmadığını ya da gittiğiniz yerin orijinal mi olduğuna bakabilirsiniz. Bu makineler diot olduğu için dalga boyu biraz daha derine iner ve kollarda etkili olabilir. Tabi uzman biri daha detaylı bilgi verir. Umarım istediğiniz sonucu alabilirsiniz.

Ben orjinal yüz lazere gidiyorum

Yanı sadece başlık değil

Makina bildiğin buz lazer

Yüz için

Öyle kalınlaştırma sakal gibi vs vs yok ama bitme de yok

Belki sakal gibi olsaydı onları tuye çevirir miydi bilemedim (sadece 1 tane çenemde kil çıkardı olur ya hani saçma sapan bir şekilde kadınlarda o tamamen bitti mesela )

Yanı param çöpe gitti gibi hissediyorum aynı gibi çünkü

Bakmam lazım tam bilmiyorum ama 5 seana rahat oldu

Merhabalar fotoğraf eklicem 7 8 yıl önce tüm vücut lazere gittim bi tek bacaklarım bitti tek tük çıkıyor kollarim ve yüzüm berbat ettiler erkek sakalı gibi yüzümde igneliye başlamistim koronadan dolayi bıraktım şimdilik
Arkadaşım bir merkezde başlamıştı memnun 10 seans bacak genital koltukaltı 500 tl bende geçen hafta sadece yarım kol gittim 60 tl verdim faydası olursa devam ederim dedim
10 seans normalde 600 tl ye geliyor devam edersem dokülme ler başladı ben kol koltuk altı genital olarak devam ederim paket yaparsam
Kıl tipi kalın olupta buz lazerden memnun olan varmı tekrar dan hayal kırıklıği yaşamak istemiyorum
[/QUOTE
4ay gittim com iyi idi giderken incelmis azalmisti sonra hamile kaldim biraktim ve normalde cok kalin degildi tuylerim erkek sakalı gibi dik dik ve simdiyah cikti kesinlikle tavsiye etmiyorum

Buzlazer.com buraya girip Kliniklerden yaşadığınız şehirde olup olmadığını ya da gittiğiniz yerin orijinal mi olduğuna bakabilirsiniz. Bu makineler diot olduğu için dalga boyu biraz daha derine iner ve kollarda etkili olabilir. Tabi uzman biri daha detaylı bilgi verir. Umarım istediğiniz sonucu alabilirsiniz.
Teşekkürler bakıcam siteye

Ben şimdi baktım dediğiniz siteye gittiğim merkez çıkmadı orjinal değilmi bu şimdi makine yani

Evet sitede yoksa orijinal değildir ve gerçek buz lazer kadar etkili olmaz ve birçok buz lazer olduğunu söyleyen yerler ıpl oluyor makinenin tam adını öğrenip bir araştırın derim
Tamam geçen ay gittim yarım kol hepsi döküldü 10 tane bişey tek tük kaldı çok şaşirdim devam edicem bakalim inş bitirri

X