• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazere giden arkadaşlar yardımcı olun lütfennn

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Tüm vücut lazere gidiyorum kızlar.Birincisi sonuç alan var mı aranızda?2.si tüm vücut jilet beni çok yoruyor.Çünkü baştan aşağı yapıyorum.Dün elektrikler gittiği için seansımı bugüne erteledim.Bugün de boşluk olmadığı için yarın akşama kaldı.Şimdi ben 3 gün önce jilet yapmış olarak gidersem makina görür mü?kız bana rahatsız etmiyorsa sizi sıkıntı olmaz dedi.Ama yine de güvenemedim.

Gitmeden öncede jilet yapabilirsin tahriş etmeden ama. Cilt yüzeyinde kıl istenmemesinin nedeni, yüzeydeki kılların ısının cilt altına iletilmesini engellemesi ve kılı besleyen damarların yeterli ısıya ulaşamamaktan yok edilememesi ya da daha zor yok edilmesi. Bence sen yine gitmeden önce bir jilet yap.

Ben üç seanstır gidiyorum ve çok memnunum açıkcası. Ama astroia yıllar önce gitmiş ve tamamen bitmiş onun kılları. Buzlazer sitesinde varolan merkezlerden birine ve gerçek soprano cihazlara giderseniz , bence sonuç alırsınız.

Gitmeden öncede jilet yapabilirsin tahriş etmeden ama. Cilt yüzeyinde kıl istenmemesinin nedeni, yüzeydeki kılların ısının cilt altına iletilmesini engellemesi ve kılı besleyen damarların yeterli ısıya ulaşamamaktan yok edilememesi ya da daha zor yok edilmesi. Bence sen yine gitmeden önce bir jilet yap.

Ben üç seanstır gidiyorum ve çok memnunum açıkcası. Ama astroia yıllar önce gitmiş ve tamamen bitmiş onun kılları. Buzlazer sitesinde varolan merkezlerden birine ve gerçek soprano cihazlara giderseniz , bence sonuç alırsınız.

canım dediğim gibi 3 gün geçmiş olacak jilet üzerinden.sence tekrar mı yapayım?çokkkk uğraştırıcı:eek:

Jiletten ziyade evde erkek varsa tıraş makinesiyle almanı tavsiye ederim
İki gün önceki yapılan jileti makine görür zaten anca ucu cıkmıstır tüylerin

Jiletin nesi uğraştırıcı ya?
Ben jiletin varlığını 22 yaşında keşfettim. Resmen boşa tuketmisim ömrümü dedim :)))
Ben normal diot lazere gitmiştim ama bana '3 gün kala al' demişlerdi.
Memnun kaldım mi?
7 seans aldım, koltukaltı tatmin edici ama diğer taraflardan hiiiiicc memnun kalmadım.
Ama yine de yilmadim,param olsun yine deneyeceğim. Ya tutarsa :halay:

7 seanstır gidiyorum, yazın bronzlaştığım için yazdan beri gitmiyorum ama neredeyse her hafta ağda yapan ben artık tüylerim mi çıkmış diye kontrol etme gereği duymuyorum bile.
Bende jilet konusunda çok beceriksizim bana da yüzünüzü biz kısaltırız burada makineyle uzamışsa dediler. Diğer bölgeler içinde çıkmışsa tüy dökücü kullanıyorum yoksa jiletin almadığı yerler olabiliyor. Tüy dökücü deneyebilirsiniz sizde.

Yaklasik 4 senedir gidiyorum. Ama atis artik.hani bacakalrima tam 2 bucuk senedir ne agda ne jilet ne birsey degmedi bile. Resmen reklamlardaki bayanlar gibi koysaniz bacaklarimdan hersey kayiyor oyle puruzsuz oyle guzel. En cabuk biten yerlerim koltuk alti bacaklarim gobek ve bel. Ben kompleye gittim.makine apiel yani dogru yazmamis olabilirm.gitmeden once jilet vuruyordum ama icime sinmiyordu asla. Jilet cogaltir saniyordum hic oyle olmadi. Evet gec surdu ama tamemen sonuc aldim.yuzume asla jilet vurdurmadim.benle beraber baslayan yengem vurdu ayni makimeyi yuzune vurdular.yuzu senelerce pert oldu.sivilce akne tahris ne ararsan var. Ben de vucut icin apiel yuzum icin aleksendir makineyi kulmandim.yuzume direk cikanlara vuruyor her ay bir kere yeterli. Ozelden resim alan arkadaslar bilir.yuzum ciddi anlamda puruszus. Bir kacta estetk yaptridm vallahi bebek gibi oldum :halay:

Yapmazsanız cok daha fazla acır. Diode lazerse zaten kıllari kesip giderseniz acı diye bir olay yok. Ben de diode lazer yaptırıyorum izmir de ve tüm vücut. Gitmeden once üstünden geçiveriyorum çok çıkmıyor zaten artık şimdiden bitmek üzere.

Back