- 1 Aralık 2019
- 217
- 91
- 98
- 27
- Konu Sahibi Anasstasyaa
-
Aletiniz mi kötüydü acaba ya. Ne yatırdınızAnkara zaradis Kızılay da yaptırdım iki milyarım boşa gitti hiç kilim bitmedi aynen duruyo
İki milyar buz lazerAletiniz mi kötüydü acaba ya. Ne yatırdınız
Ben buz lazer yaptırıyorum henüz 2. Seansı bitirdik üzerinden 3 hafta geçti ama hiç tüy çıkmadı hala. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. 4 seansım daha var ve ben şimdiden memnunumMerhaba bugün bir merkezle görüştüm sopranio ice platinum aleti var. Buz laxer sitesinde de gözüken bir merkez. Ama merak ettiğim su gerçekten 6 seansta yüzde 80 azaldı diyen var mı? Bacak kol kol altı ve bikini yaptıracağım. Kol bölgesi için endişeliyim yayılır diye. Yaptıran düşünen araştıranlar yardımcı olursa cooook sevinirim
Siz nereleri yaptırmıştınızBen buz lazer yaptırıyorum henüz 2. Seansı bitirdik üzerinden 3 hafta geçti ama hiç tüy çıkmadı hala. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. 4 seansım daha var ve ben şimdiden memnunum
Tüm vücüt yaptırıyorum.. Yarın 3. Seans öncesi kontrole gideceğim ama neyin kontrolü bilmiyorumSiz nereleri yaptırmıştınız
Yani kol gibi ince tüyler dahil mii ? Hangi alet tam adı ne biliyor musunuzTüm vücüt yaptırıyorum.. Yarın 3. Seans öncesi kontrole gideceğim ama neyin kontrolü bilmiyorumdökülmelerin bitmesi gerekiyormuş bir dahaki seansa girmeden ama hiç çıkmadı.. Ama şöyle bir durumda var ben hayatım boyunca 1-2 defa ağda yaptırdım onun haricinde ne tüy dökücü ne başka birşey sadece permatik kullandım.. Bununda etkisi olabileceğini söylemişti bana lazer yapan uzman
Bende buz lazer yaptırıyorum çoğu azaldı 3.seansim bittiBen buz lazer yaptırıyorum henüz 2. Seansı bitirdik üzerinden 3 hafta geçti ama hiç tüy çıkmadı hala. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. 4 seansım daha var ve ben şimdiden memnunum
Nasıl 16 seans 500 tl.bi lazer 10 seansta biter zatenOrjinal cihaz yani alma marka buz lazere gittim. Yuzde 40a varan azalma var. Ama kalan tuyler daha kalin ve uzun. Arada bosluklar var ama ayva tuyu gibi degil artik daha belirgin. Toplam 16 seans gittim 500 tl odedim. En az 16 seans daha gitmem gerek muhtemelen. Ama yine de memnunum. Igneli epilasyona da gittim hem sabredemedim hem cok aciyordu. Igneliye devam edecegime tras olurum daha iyi.
Bende buz lazer yaptırıyorum çoğu azaldı 3.seansim bitti
Nasıl 16 seans 500 tl.bi lazer 10 seansta biter zaten
Ben de 3. 4. Seanstan sonra cok memnundum. Bitmiyor ama. Karantinada aylarca kalinca gayet geri geldi en az yuzde 50si. 3 4 ay lazere gitmeyin sizin de cikar. Su an memnuniyet bildirimi yapmaniz icin erken. Seanslariniz bittikten 3 4 ay sonra yorumlarinizi bekliyoruzBende buz lazer yaptırıyorum çoğu azaldı 3.seansim bitti
Nasıl 16 seans 500 tl.bi lazer 10 seansta biter zaten
Lac seansta bitiyor yani anlamadim bi bu kadar Daha gidince bitmeyecek mi yaniBen de 3. 4. Seanstan sonra cok memnundum. Bitmiyor ama. Karantinada aylarca kalinca gayet geri geldi en az yuzde 50si. 3 4 ay lazere gitmeyin sizin de cikar. Su an memnuniyet bildirimi yapmaniz icin erken. Seanslariniz bittikten 3 4 ay sonra yorumlarinizi bekliyoruz
Bende gidiyorum da bu lazer bittikten sonra onlarda ki seneti yırtacak miyiz bilginiz var miBen buz lazer yaptırıyorum henüz 2. Seansı bitirdik üzerinden 3 hafta geçti ama hiç tüy çıkmadı hala. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. 4 seansım daha var ve ben şimdiden memnunum
Merhaba bende gidiyorum bitmek üzere de bittikten sonra onlarda ki sözleşmeyi yırttılar mı gözünüzün önünde bittikten sonra senetler noldu acaba çok şey duyuyoruz korkuyorumBuzlu lazer kıl ve tüylere kesin çözüm ben yaptırdım bitti nerdeyse. Ama cihaz çok önemli iyice araştırıp öyle yaptırın .
Biz sözleşme yapmadık seans başı ücret ödedim kontroller de ücretsiz benim bitti yılda bir tarama yaparım çıkarsa o da.Merhaba bende gidiyorum bitmek üzere de bittikten sonra onlarda ki sözleşmeyi yırttılar mı gözünüzün önünde bittikten sonra senetler noldu acaba çok şey duyuyoruz
Benim de öyle seans başı ücret 4 .seansa gidicem kaç seansta bitti kompleBiz sözleşme yapmadık seans başı ücret ödedim kontroller de ücretsiz benim bitti yılda bir tarama yaparım çıkarsa o da.
Buz lazer ile 8 seansta Bitmiyor iste sorun burda. Alexandrite buz lazer hepsinde istikrar onemli. 8 seans asla yetmiyorLac seansta bitiyor yani anlamadim bi bu kadar Daha gidince bitmeyecek mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?