• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUZ LAZERDEN SONUÇ ALAN

Anasstasyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
217
91
98
27
Merhaba bugün bir merkezle görüştüm sopranio ice platinum aleti var. Buz laxer sitesinde de gözüken bir merkez. Ama merak ettiğim su gerçekten 6 seansta yüzde 80 azaldı diyen var mı? Bacak kol kol altı ve bikini yaptıracağım. Kol bölgesi için endişeliyim yayılır diye. Yaptıran düşünen araştıranlar yardımcı olursa cooook sevinirim 🌸

Ankara zaradis Kızılay da yaptırdım iki milyarım boşa gitti hiç kilim bitmedi aynen duruyo

Merhaba bugün bir merkezle görüştüm sopranio ice platinum aleti var. Buz laxer sitesinde de gözüken bir merkez. Ama merak ettiğim su gerçekten 6 seansta yüzde 80 azaldı diyen var mı? Bacak kol kol altı ve bikini yaptıracağım. Kol bölgesi için endişeliyim yayılır diye. Yaptıran düşünen araştıranlar yardımcı olursa cooook sevinirim 🌸
Ben buz lazer yaptırıyorum henüz 2. Seansı bitirdik üzerinden 3 hafta geçti ama hiç tüy çıkmadı hala. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. 4 seansım daha var ve ben şimdiden memnunum

Buzlu lazer kıl ve tüylere kesin çözüm ben yaptırdım bitti nerdeyse. Ama cihaz çok önemli iyice araştırıp öyle yaptırın .

Siz nereleri yaptırmıştınız
Tüm vücüt yaptırıyorum.. Yarın 3. Seans öncesi kontrole gideceğim ama neyin kontrolü bilmiyorum 😁 dökülmelerin bitmesi gerekiyormuş bir dahaki seansa girmeden ama hiç çıkmadı.. Ama şöyle bir durumda var ben hayatım boyunca 1-2 defa ağda yaptırdım onun haricinde ne tüy dökücü ne başka birşey sadece permatik kullandım.. Bununda etkisi olabileceğini söylemişti bana lazer yapan uzman

Tüm vücüt yaptırıyorum.. Yarın 3. Seans öncesi kontrole gideceğim ama neyin kontrolü bilmiyorum 😁 dökülmelerin bitmesi gerekiyormuş bir dahaki seansa girmeden ama hiç çıkmadı.. Ama şöyle bir durumda var ben hayatım boyunca 1-2 defa ağda yaptırdım onun haricinde ne tüy dökücü ne başka birşey sadece permatik kullandım.. Bununda etkisi olabileceğini söylemişti bana lazer yapan uzman
Yani kol gibi ince tüyler dahil mii ? Hangi alet tam adı ne biliyor musunuz😊😊 valla cok şanslısınız

Orjinal cihaz yani alma marka buz lazere gittim. Yuzde 40a varan azalma var. Ama kalan tuyler daha kalin ve uzun. Arada bosluklar var ama ayva tuyu gibi degil artik daha belirgin. Toplam 16 seans gittim 500 tl odedim. En az 16 seans daha gitmem gerek muhtemelen. Ama yine de memnunum. Igneli epilasyona da gittim hem sabredemedim hem cok aciyordu. Igneliye devam edecegime tras olurum daha iyi.

Ben buz lazer yaptırıyorum henüz 2. Seansı bitirdik üzerinden 3 hafta geçti ama hiç tüy çıkmadı hala. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. 4 seansım daha var ve ben şimdiden memnunum
Bende buz lazer yaptırıyorum çoğu azaldı 3.seansim bitti
Orjinal cihaz yani alma marka buz lazere gittim. Yuzde 40a varan azalma var. Ama kalan tuyler daha kalin ve uzun. Arada bosluklar var ama ayva tuyu gibi degil artik daha belirgin. Toplam 16 seans gittim 500 tl odedim. En az 16 seans daha gitmem gerek muhtemelen. Ama yine de memnunum. Igneli epilasyona da gittim hem sabredemedim hem cok aciyordu. Igneliye devam edecegime tras olurum daha iyi.
Nasıl 16 seans 500 tl.bi lazer 10 seansta biter zaten

Benim gittigim yer yuzdeki tuyler diger bolgedekilerle ayni olmadigi, inatci oldugu icin 15 gun sonra tekrar cikan yerlere atis yapiyor. 8 seans 8 kontrol seansi derken 16 seans oluyor. Orjinal buz lazer merkezi sitesinden teyit ettim.

Ben de 3. 4. Seanstan sonra cok memnundum. Bitmiyor ama. Karantinada aylarca kalinca gayet geri geldi en az yuzde 50si. 3 4 ay lazere gitmeyin sizin de cikar. Su an memnuniyet bildirimi yapmaniz icin erken. Seanslariniz bittikten 3 4 ay sonra yorumlarinizi bekliyoruz

Ben de 3. 4. Seanstan sonra cok memnundum. Bitmiyor ama. Karantinada aylarca kalinca gayet geri geldi en az yuzde 50si. 3 4 ay lazere gitmeyin sizin de cikar. Su an memnuniyet bildirimi yapmaniz icin erken. Seanslariniz bittikten 3 4 ay sonra yorumlarinizi bekliyoruz
Lac seansta bitiyor yani anlamadim bi bu kadar Daha gidince bitmeyecek mi yani

Bende gidiyorum da bu lazer bittikten sonra onlarda ki seneti yırtacak miyiz bilginiz var mi

Buzlu lazer kıl ve tüylere kesin çözüm ben yaptırdım bitti nerdeyse. Ama cihaz çok önemli iyice araştırıp öyle yaptırın .
Merhaba bende gidiyorum bitmek üzere de bittikten sonra onlarda ki sözleşmeyi yırttılar mı gözünüzün önünde bittikten sonra senetler noldu acaba çok şey duyuyoruz korkuyorum

Geçmiyor bitmiyor, ağdanın uzuna yayılmış hali. 3 marka denedim 3 farklı merkezde bırakınca daha beter. Gerçenten memnun olduğunuz bi alet var mı ipl olmayan

Merhaba bende gidiyorum bitmek üzere de bittikten sonra onlarda ki sözleşmeyi yırttılar mı gözünüzün önünde bittikten sonra senetler noldu acaba çok şey duyuyoruz
Biz sözleşme yapmadık seans başı ücret ödedim kontroller de ücretsiz benim bitti yılda bir tarama yaparım çıkarsa o da.

Lac seansta bitiyor yani anlamadim bi bu kadar Daha gidince bitmeyecek mi yani
Buz lazer ile 8 seansta Bitmiyor iste sorun burda. Alexandrite buz lazer hepsinde istikrar onemli. 8 seans asla yetmiyor
Benim nerdeyse tum ailem 3 senedir alex lazere gidiyor bir yerle sinirsiz anlasmislar. 3 senedir gidiyorlar (her ay değil yaptirdikca seans araliklari 2 3 ayda bire cikti)

Su an hepsinin vucudu bitmis sayilir genital vs bazi bölgeler haric.

Ben 4. Seanstan sonra bitti zannettim, 2 3 ay sonra aynen geri geldiler. Sadece inceldi ve birbirine daha uzak tuyler yani sık degiller ama sonuc olarak ben yazin jiletlemek zorunda kaldim o sekilde gezemezdim.

Yine de memnunum yazin 4 5 gunde bir jiletlerdim ayda 1 2 jiletledim. Yogunlugu da azaldigi icin bazen hafif tuylu dolastigim oldu ilk ciktigi zamanlar

Ailemin gittigi lazer merkezine gidecegim hem daha az aciliymis buz lazerden..

Back