Lazer Epilasyon Buz lazer

canım hastane diye tutturma.. ben de hastane diye tutturup gittim iğneli istedim yüzüme alex yaptılar. ben de güvenmiştim doktor ne yapılacağını bilir diye.. bence tavsiye üzerine bi poliklinikleri de değerlendir mutlaka. tabi ki güzellik salonu olmasın ama hastane olması bu olayı güvenilir kılmıyo malesef:/
buarada başladın mı buz lazere? Ben de düşünüyorum da

Esratevet benimle iletişime geçermisin sana sormam gereken bişey var

Lafimi geri aliyorum hastanenin sorumlulugu baskaymis gercekten

Arkadaslar merhaba. Ben iatanbul'da yasiyorum. Uygyn ve guvrnilir bir hastahanede lazer yaptirmak istiyorum. Ten rengim kumra. Kıl rengim siyah ama normalden az çıkıyor. Bana uygun lazer yöntemi ve olursa hastane önerir misiniz ? Herkes bir şey diyor karıştı kafam iyice bana en uygun lazer yöntemi nedir ? Ütü falan istemiyorum. Işın istiyorum arkadaşlar.

Rahatlikla yaptirabilirsin.

Tuyunuz ince degilse alexandrite yaptirabilirsin

Batiklara lazer kesin cozum zaten. Ablam ve yegenlerim nova var gazipasada orada yaptirdilar.

Yuz bolgesi icin en uygun lazer buz lazer diid sistemi zaten. Siz jilet yapmayin gittiginiz yerde onlar yapiyorlar

Arkadaşlar yüz lazerde Kasım ayında 8. seansımı oldum. Beni Aralık için çağırmayı unutmuşlar. Bende hem bacak ve koltuk altına ayrı günlerde gidince farketmemişim aralık ayında yüze girmediğimi. 1 ay ara vermiş oldum yani. Ve farkettim ki bıyıklarım ve yüzümün diğer bölgeleri İLK GÜNKÜ GİBİ! Yani 8 seans ya! Az mı! Biraz da olsa azalma olmaz mı? Eşim çok kızıyor şimdi bana. Para tuzağı bunlar, bıyıkkların benden gür falan diye. Ara verip jiletleme yapmayınca hepsi geri geldi resmen! Sizce devam etmeli miyim? Yoksa ND Yağ mı denesem?

Bence devam etmeyin .8 seans az değil illaki gözle görülür sonuç olması gerekirdi. bi 8 daha gitseniz çok birşey fayda eder mi sizce? Resmen kandırıyorlar. Ben 6 seans gittim hala aynı hatta daha beter oldu çıkmayan yerlerde de çıktı. Kesinlikle devam etmeyi düşünmüyorum

Hangi makina ile acaba ?

Hangi aletle yaptılar acaba size ?

Başta bana yüz bölgesi inatçıdır, en az 12 seans almanız lazım iyi sonuç için dediler ama insaf yani 8 seansta da biraz azalma olsun dimi! Haklısınız hep para tuzağı galiba. Siz de mi buz lazerden sonuç alamadınız?

Evet bende buz lazer yaptırdım ve sıfır sonuç. Kusur bende mi alette mi bilmem ama bende hiç bir işe yaramadı bi 6 seans daha gitsem yinede faydalı olacağını düşünmüyorum

Evet bende buz lazer yaptırdım ve sıfır sonuç. Kusur bende mi alette mi bilmem ama bende hiç bir işe yaramadı bi 6 seans daha gitsem yinede faydalı olacağını düşünmüyorum
İğneli düşünüyorum yüzüm için. Belki bundan vazgeçersem biraz daha deneyip, kesin iğneliyi de denemeliyim. Sizde de var mı böyle bir düşünce? Önce araştırmak lazım. Onda da sorunlar oluyormuş.

Ben araştırdım iğneliyi ondan da olumsuz sonuç alanlar olmuş . Bazısıda çok memnun . Aslında tamamen kişinin kıl yapısına bağlı galiba. Ben yaptırmayı düşünmüyorum . Çünkü sabır gerektiren bi süreç bu lazer, epilasyon vs. Bu buz lazerde çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

Ben seansima girdim ilk seansima çok güzeldi az çıkmıştı dokulmustu ama şimdi bu kadar az seans ama 1.5 ay beklemek zor oluyo dışarı çıkmak istemiyorum zaten biyik ve cene tam bir kabus çünkü fazla çıkmaya başladı emin olamıyorum bi süre daha gidicem ama inşallah ise yarar

O da birşey mi! Siz hiç olmazsa yeni başlamışsınız ben 8 veya 9 seans buz lazerden sonra hala aynı bıyıklarla sakallarla dolaşıyorum. Hem param gitti hem emeğim! Anlamadım niye işe yaramadı az da olsa! Vücudum da güzel dökülmeler oldu ama onu da zaman gösterecek. Başta yüzümde iyi gidiyordu ama birden hepsi geri geldi. Şimdi ND-yağ deniyorum ilk haftam perşembe dolacak. 1 hafta daha beklemek zorundayım. Bakalım dökülme olacak mı! Dışarı çıkmaya utanıyorum! Aynadan bile bakamıyorum bu halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…