• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer

Merhaba arkadaşlar, ben de yüz ve boyun bölgesi içim buz lazere gideceğim ama daha kötü olmasından korkuyorum. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir merkez var mı? Buz lazer sitesinde yazan yerler hastane merkezli değil hep güzellik merkeziydi sizce güvenilir midir? Esmerim ve yüzümdeki tüyler özellikle sakal bölgesi çok belirgin ve siyah.. Valla bıktım şu dertten güneş ışığı düşmanım oldu resmen biri yardımcı olursa çok mutlu olucam. Lütfen yazın..
canım hastane diye tutturma.. ben de hastane diye tutturup gittim iğneli istedim yüzüme alex yaptılar. ben de güvenmiştim doktor ne yapılacağını bilir diye.. bence tavsiye üzerine bi poliklinikleri de değerlendir mutlaka. tabi ki güzellik salonu olmasın ama hastane olması bu olayı güvenilir kılmıyo malesef:/
buarada başladın mı buz lazere? Ben de düşünüyorum da

Selam, ben de daha önce buzlazer sopranıo ice cihazıyla uygulama yaptırıp yüzde 90 başarı alanlardanım, bu cihaz diot lazer teknolojisine sahip kılları tekrar çıkartma yada dökmeme gibi bişi olamaz ya uygulayıcı eksik doz enerji vermiş sana ya da başka bişi var, doktorla konus kliniğe gidince daha yuksek doz çalışsınlar ayrıca sonuc az oldu dersen bedava ekstra seansda verirler aglamayana meme yok cnm unutma.
Esratevet benimle iletişime geçermisin sana sormam gereken bişey var

canım hastane diye tutturma.. ben de hastane diye tutturup gittim iğneli istedim yüzüme alex yaptılar. ben de güvenmiştim doktor ne yapılacağını bilir diye.. bence tavsiye üzerine bi poliklinikleri de değerlendir mutlaka. tabi ki güzellik salonu olmasın ama hastane olması bu olayı güvenilir kılmıyo malesef:/
buarada başladın mı buz lazere? Ben de düşünüyorum da
Lafimi geri aliyorum hastanenin sorumlulugu baskaymis gercekten

Arkadaslar merhaba. Ben iatanbul'da yasiyorum. Uygyn ve guvrnilir bir hastahanede lazer yaptirmak istiyorum. Ten rengim kumra. Kıl rengim siyah ama normalden az çıkıyor. Bana uygun lazer yöntemi ve olursa hastane önerir misiniz ? Herkes bir şey diyor karıştı kafam iyice bana en uygun lazer yöntemi nedir ? Ütü falan istemiyorum. Işın istiyorum arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar.. Cok fazla bilgim olmamasina ragmen buz lazere gitmek istiyorum.. Gogus arasi ve gobek killarim icin.. Sizce buz lazer uygun mudur? Ayrica karnimin ortasinda yogun olan yerlere ve sadece gogus arama yaptirmak istiyorum diger yerlerde ayva tuyler oldugu icin, bu mumkun mu?
Rahatlikla yaptirabilirsin.

Arkadaslar merhaba. Ben iatanbul'da yasiyorum. Uygyn ve guvrnilir bir hastahanede lazer yaptirmak istiyorum. Ten rengim kumra. Kıl rengim siyah ama normalden az çıkıyor. Bana uygun lazer yöntemi ve olursa hastane önerir misiniz ? Herkes bir şey diyor karıştı kafam iyice bana en uygun lazer yöntemi nedir ? Ütü falan istemiyorum. Işın istiyorum arkadaşlar.
Tuyunuz ince degilse alexandrite yaptirabilirsin

merhaba yardımcı olursanız sevinirim alt bacağımda aşırı batık problemi var iğneyle çıkarıyorum leke içinde doktor sadece lazer geçirir dedi. adanada yaşıyorum bir yerle görüştüm emin olamadım bildiğiniz iyi bir yer var mı adanada?
Batiklara lazer kesin cozum zaten. Ablam ve yegenlerim nova var gazipasada orada yaptirdilar.

merhabalar
bende buz lazere baslıcam daha oncesınde hıc lazer yaptırmadım hep agda kullanıyordum ama artık bunaldım bende. Daha çok favori bolgesınde ve çene de var acaba bölgesel mı jıletlemelıyım yoksa tüm yüze jilet deegdirmelimiyim.
Yüzümü gıtmeden once jilet ile almamı soyledıler.bu benı bıraz urkutuyo yayılma rıskınden dolayı. Sız acaba her gun mu jıletlıyorsununuz nasıl yapıyorsunuz bu konuda hıc bılgım yok.
Yuz bolgesi icin en uygun lazer buz lazer diid sistemi zaten. Siz jilet yapmayin gittiginiz yerde onlar yapiyorlar

Arkadaşlar yüz lazerde Kasım ayında 8. seansımı oldum. Beni Aralık için çağırmayı unutmuşlar. Bende hem bacak ve koltuk altına ayrı günlerde gidince farketmemişim aralık ayında yüze girmediğimi. 1 ay ara vermiş oldum yani. Ve farkettim ki bıyıklarım ve yüzümün diğer bölgeleri İLK GÜNKÜ GİBİ! Yani 8 seans ya! Az mı! Biraz da olsa azalma olmaz mı? Eşim çok kızıyor şimdi bana. Para tuzağı bunlar, bıyıkkların benden gür falan diye. Ara verip jiletleme yapmayınca hepsi geri geldi resmen! Sizce devam etmeli miyim? Yoksa ND Yağ mı denesem? :110:

Bence devam etmeyin .8 seans az değil illaki gözle görülür sonuç olması gerekirdi. bi 8 daha gitseniz çok birşey fayda eder mi sizce? Resmen kandırıyorlar. Ben 6 seans gittim hala aynı hatta daha beter oldu çıkmayan yerlerde de çıktı. Kesinlikle devam etmeyi düşünmüyorum

Merhaba, kesinlikle uygun arkadaşlarım ve bende gittik çok memnun kaldık. En ince ve sarı tüylerde etkili, yüz bölgesi içinde tavsiye ederim, kaş ortası için özel başlıkları bile mevcut. 4 mevsim etkili zaten yaz geldi diğer cihazlara giremezsin eğer beyaz renkli değilse tüylerin hiç düşünme :)
Hangi makina ile acaba ?

Selam, ben de daha önce buzlazer sopranıo ice cihazıyla uygulama yaptırıp yüzde 90 başarı alanlardanım, bu cihaz diot lazer teknolojisine sahip kılları tekrar çıkartma yada dökmeme gibi bişi olamaz ya uygulayıcı eksik doz enerji vermiş sana ya da başka bişi var, doktorla konus kliniğe gidince daha yuksek doz çalışsınlar ayrıca sonuc az oldu dersen bedava ekstra seansda verirler aglamayana meme yok cnm unutma.
Hangi aletle yaptılar acaba size ?

Bence devam etmeyin .8 seans az değil illaki gözle görülür sonuç olması gerekirdi. bi 8 daha gitseniz çok birşey fayda eder mi sizce? Resmen kandırıyorlar. Ben 6 seans gittim hala aynı hatta daha beter oldu çıkmayan yerlerde de çıktı. Kesinlikle devam etmeyi düşünmüyorum

Başta bana yüz bölgesi inatçıdır, en az 12 seans almanız lazım iyi sonuç için dediler ama insaf yani 8 seansta da biraz azalma olsun dimi! Haklısınız hep para tuzağı galiba. Siz de mi buz lazerden sonuç alamadınız?

Başta bana yüz bölgesi inatçıdır, en az 12 seans almanız lazım iyi sonuç için dediler ama insaf yani 8 seansta da biraz azalma olsun dimi! Haklısınız hep para tuzağı galiba. Siz de mi buz lazerden sonuç alamadınız?
Evet bende buz lazer yaptırdım ve sıfır sonuç. Kusur bende mi alette mi bilmem ama bende hiç bir işe yaramadı bi 6 seans daha gitsem yinede faydalı olacağını düşünmüyorum

Evet bende buz lazer yaptırdım ve sıfır sonuç. Kusur bende mi alette mi bilmem ama bende hiç bir işe yaramadı bi 6 seans daha gitsem yinede faydalı olacağını düşünmüyorum
İğneli düşünüyorum yüzüm için. Belki bundan vazgeçersem biraz daha deneyip, kesin iğneliyi de denemeliyim. Sizde de var mı böyle bir düşünce? Önce araştırmak lazım. Onda da sorunlar oluyormuş.

İğneli düşünüyorum yüzüm için. Belki bundan vazgeçersem biraz daha deneyip, kesin iğneliyi de denemeliyim. Sizde de var mı böyle bir düşünce? Önce araştırmak lazım. Onda da sorunlar oluyormuş.
Ben araştırdım iğneliyi ondan da olumsuz sonuç alanlar olmuş . Bazısıda çok memnun . Aslında tamamen kişinin kıl yapısına bağlı galiba. Ben yaptırmayı düşünmüyorum . Çünkü sabır gerektiren bi süreç bu lazer, epilasyon vs. Bu buz lazerde çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

Ben seansima girdim ilk seansima çok güzeldi az çıkmıştı dokulmustu ama şimdi bu kadar az seans ama 1.5 ay beklemek zor oluyo dışarı çıkmak istemiyorum zaten biyik ve cene tam bir kabus çünkü fazla çıkmaya başladı emin olamıyorum bi süre daha gidicem ama inşallah ise yarar

Ben seansima girdim ilk seansima çok güzeldi az çıkmıştı dokulmustu ama şimdi bu kadar az seans ama 1.5 ay beklemek zor oluyo dışarı çıkmak istemiyorum zaten biyik ve cene tam bir kabus çünkü fazla çıkmaya başladı emin olamıyorum bi süre daha gidicem ama inşallah ise yarar

O da birşey mi! Siz hiç olmazsa yeni başlamışsınız ben 8 veya 9 seans buz lazerden sonra hala aynı bıyıklarla sakallarla dolaşıyorum. Hem param gitti hem emeğim! Anlamadım niye işe yaramadı az da olsa! Vücudum da güzel dökülmeler oldu ama onu da zaman gösterecek. Başta yüzümde iyi gidiyordu ama birden hepsi geri geldi. Şimdi ND-yağ deniyorum ilk haftam perşembe dolacak. 1 hafta daha beklemek zorundayım. Bakalım dökülme olacak mı! Dışarı çıkmaya utanıyorum! Aynadan bile bakamıyorum bu halime :KK61:

Back