• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer

Merhaba, kesinlikle uygun arkadaşlarım ve bende gittik çok memnun kaldık. En ince ve sarı tüylerde etkili, yüz bölgesi içinde tavsiye ederim, kaş ortası için özel başlıkları bile mevcut. 4 mevsim etkili zaten yaz geldi diğer cihazlara giremezsin eğer beyaz renkli değilse tüylerin hiç düşünme :)

selam, aynı durumdayım, benim de lazerle ilgili hiçbir fikrim yok. siteden karıştırmaya başladım biraz biraz. ama daha çok yüz ve kol uygulamalarını okudum. bikini bölgesi için deneyen/öneren var mı?
ya şu duruma aşırı canım sıkılıyor, çözüm arıyorum bulamıyorum, iki kere ağda sedyesinden kaçacak kadar korkağım canım acıyor..sonra jilet jilet..valla çok canım sıkılıyor şu olaya.
umarım lazer bi çözüm getirir bana

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da bir klinikte buz lazer e gidiyorum . Tüm vücut + kol + Göbek . Benim Acı eşiğim çok düşüktür ama genital haricinde hiç bir bölgemde acı hissetmedim . Genitalde de birazcık ısı hisstim. Ama kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim . Benim ilk seansım olmasına rağmen tüylerimin %50 si döküldü . Fakat bu işlemi uygulayan doktorum eğer yüzündekiler erkeklerin ki gibi sert ve çok kıllı değilsekesinlikle yüze lazer değdirme lazer daha fazla çoğaltır dedi . Bende yüzüme yaptırmayı çok istiyordum fakat iğneli Epilasyon önerdi .

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da bir klinikte buz lazer e gidiyorum . Tüm vücut + kol + Göbek . Benim Acı eşiğim çok düşüktür ama genital haricinde hiç bir bölgemde acı hissetmedim . Genitalde de birazcık ısı hisstim. Ama kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim . Benim ilk seansım olmasına rağmen tüylerimin %50 si döküldü . Fakat bu işlemi uygulayan doktorum eğer yüzündekiler erkeklerin ki gibi sert ve çok kıllı değilsekesinlikle yüze lazer değdirme lazer daha fazla çoğaltır dedi . Bende yüzüme yaptırmayı çok istiyordum fakat iğneli Epilasyon önerdi .

Hangi klinik olduğunu özelden bana da yazabilir misiniz?

buz lazer nedir kızlar benimde karnımı normal lazer görmedi çok rahatsızım ankara da önerebileceğiniz yaptırdğınız bir yer var mı ve fiyatları nasıl lütfen yardımcı olun

fiyatları nasıl ve hangi klinik

Merhaba arkadaşlar, ben de yüz ve boyun bölgesi içim buz lazere gideceğim ama daha kötü olmasından korkuyorum. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir merkez var mı? Buz lazer sitesinde yazan yerler hastane merkezli değil hep güzellik merkeziydi sizce güvenilir midir? Esmerim ve yüzümdeki tüyler özellikle sakal bölgesi çok belirgin ve siyah.. Valla bıktım şu dertten güneş ışığı düşmanım oldu resmen biri yardımcı olursa çok mutlu olucam. Lütfen yazın..

merhaba yardımcı olursanız sevinirim alt bacağımda aşırı batık problemi var iğneyle çıkarıyorum leke içinde doktor sadece lazer geçirir dedi. adanada yaşıyorum bir yerle görüştüm emin olamadım bildiğiniz iyi bir yer var mı adanada?

merhaba yardımcı olursanız sevinirim alt bacağımda aşırı batık problemi var iğneyle çıkarıyorum leke içinde doktor sadece lazer geçirir dedi. adanada yaşıyorum bir yerle görüştüm emin olamadım bildiğiniz iyi bir yer var mı adanada?
ben de sırf batıklar için lazere gittim yarım bacak ve hepsi tamamen bitti gitti batık denen bir şey yok 150 lira verdim seans başınaa iyi bir merkez bulup hemen gidin bence Alexander lazere alt bacak için

Buz lazerde yüzüme 5 seans oldum. 6. seansım var bir kaç haftaya kadar. Yüz bölgesi inatçı olduğu için mi yoksa yapandan kaynaklanan mı bilmiyorum ama kıllarımın hala %60'ı duruyor. Bıyık bölgemi hala jiletliyorum yoksa çook belli. Yüz bölgesi 12 seansa anca bitermiş. Sizde durum nasıl kızlar?

Buz lazer mi daha iyi lazer epilasyon mu. Buz lazeri deneyip tam sonuç alan var mı bilgilendirebilir mi?

Ataşehir de a plusta buz lazere gittm 4 seans ve çok memnun kalmadm devam etmeyi düşünmüyorm

Buz lazerde yüzüme 5 seans oldum. 6. seansım var bir kaç haftaya kadar. Yüz bölgesi inatçı olduğu için mi yoksa yapandan kaynaklanan mı bilmiyorum ama kıllarımın hala %60'ı duruyor. Bıyık bölgemi hala jiletliyorum yoksa çook belli. Yüz bölgesi 12 seansa anca bitermiş. Sizde durum nasıl kızlar?

buz lazerle mi başlamıştınız lazere yoksa daha önce başka bir cihazla yaptırdınız mı?

buz lazerle mi başlamıştınız lazere yoksa daha önce başka bir cihazla yaptırdınız mı?
Evet. Yüzüme ilk kez buz lazerle başladım. Daha önce yüzüm için hiç bir şey yaptırmamıştım. Bıyıklarımı kendimi bildim bileli cımbızla alıyordum. Lazer yaptırıcam diye 1 ay ellemedim. Bildiğin pala bıyık gibiydi. Lazerin 5. seansından sonra ise %60'ı hala pala bıyık gibi uzamaya devam ediyor. Bugün 6. seansımı oldum. 10 derece ile yaptılar. Ama sanırım bir 6 seansa daha ihtiyacım var.
Bu zaman zarfında sadece çenemde %50'lik ve burunumun üst kısmında %50'lik bir azalma oldu. Elmacık kemiklerimin üstü ile bıyıklar hala zirveyi zorluyor. :cry:

Back