- 9 Mayıs 2016
- 10
- 1
- 36
- 27
- Konu Sahibi erenbkc123
Merhaba arkadaşlar..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da bir klinikte buz lazer e gidiyorum . Tüm vücut + kol + Göbek . Benim Acı eşiğim çok düşüktür ama genital haricinde hiç bir bölgemde acı hissetmedim . Genitalde de birazcık ısı hisstim. Ama kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim . Benim ilk seansım olmasına rağmen tüylerimin %50 si döküldü . Fakat bu işlemi uygulayan doktorum eğer yüzündekiler erkeklerin ki gibi sert ve çok kıllı değilsekesinlikle yüze lazer değdirme lazer daha fazla çoğaltır dedi . Bende yüzüme yaptırmayı çok istiyordum fakat iğneli Epilasyon önerdi .
evet hangi klinik ben nasıl öğrenebilirim yeni üye oldum daHangi klinik olduğunu özelden bana da yazabilir misiniz?
fiyatları nasıl ve hangi klinikMerhaba arkadaşlar ben Ankara'da bir klinikte buz lazer e gidiyorum . Tüm vücut + kol + Göbek . Benim Acı eşiğim çok düşüktür ama genital haricinde hiç bir bölgemde acı hissetmedim . Genitalde de birazcık ısı hisstim. Ama kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim . Benim ilk seansım olmasına rağmen tüylerimin %50 si döküldü . Fakat bu işlemi uygulayan doktorum eğer yüzündekiler erkeklerin ki gibi sert ve çok kıllı değilsekesinlikle yüze lazer değdirme lazer daha fazla çoğaltır dedi . Bende yüzüme yaptırmayı çok istiyordum fakat iğneli Epilasyon önerdi .
ben de sırf batıklar için lazere gittim yarım bacak ve hepsi tamamen bitti gitti batık denen bir şey yok 150 lira verdim seans başınaa iyi bir merkez bulup hemen gidin bence Alexander lazere alt bacak içinmerhaba yardımcı olursanız sevinirim alt bacağımda aşırı batık problemi var iğneyle çıkarıyorum leke içinde doktor sadece lazer geçirir dedi. adanada yaşıyorum bir yerle görüştüm emin olamadım bildiğiniz iyi bir yer var mı adanada?
alexandrite mı işe yaramıyor??HAYIR SAKIN NCE TUYLEE YPTIRMAYIN HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR
Buz lazerde yüzüme 5 seans oldum. 6. seansım var bir kaç haftaya kadar. Yüz bölgesi inatçı olduğu için mi yoksa yapandan kaynaklanan mı bilmiyorum ama kıllarımın hala %60'ı duruyor. Bıyık bölgemi hala jiletliyorum yoksa çook belli. Yüz bölgesi 12 seansa anca bitermiş. Sizde durum nasıl kızlar?
Evet. Yüzüme ilk kez buz lazerle başladım. Daha önce yüzüm için hiç bir şey yaptırmamıştım. Bıyıklarımı kendimi bildim bileli cımbızla alıyordum. Lazer yaptırıcam diye 1 ay ellemedim. Bildiğin pala bıyık gibiydi. Lazerin 5. seansından sonra ise %60'ı hala pala bıyık gibi uzamaya devam ediyor. Bugün 6. seansımı oldum. 10 derece ile yaptılar. Ama sanırım bir 6 seansa daha ihtiyacım var.buz lazerle mi başlamıştınız lazere yoksa daha önce başka bir cihazla yaptırdınız mı?