Kollar ince kahverengi. Diğer bölgeler koyu renk ve kalınten ve kıl renginiz nasil? ben buzdan memnun kalmadim alexandritea geçtim 8 seans oldu neredeyse bitti sayılır cok memnunum. ten ve kıl renginiz uygunsa tavsiye ederim
1 ay gitmediğinizde dökülenler geri çıkıyor malesef.Ben 2 seans gittim çok memnunum
lazere gidip bitirdikten birkaç ay sonra hepsi geri çıkmıştı tüylerimin, şuandada hamilelik hormonlarından iyice arttı keşke ağdaya gitseydim en azından incelirdi ya da hemen uzamazdı diyorum şimdi verdiğim paraya yazık olduBuz lazer yaklaşık 7 seanstir gidiyorum. Toplam 12 seans almıştım. Ama tüylerde azalma çok az. Bacaklarım da daha iyi gibi. Koltuk altımda azaldı ama kollarım ve genital bölgede pek degisiklik yok. Hatta tüm kola yaptırmak gibi bir hatada bulundum. Gitmeden önce makineyle traşlandigi için üst kolumda daha fazla çıkmaya başladı. İnce kısa olan tüyler kalinlasti uzadı.
Sizde durumlar nasıl. 12. Seansa gelene kadar kollarım ve genital azalır mi
Hamilelikte hormonlar değiştiği için tekrar çıkabilir diyorlar.lazere gidip bitirdikten birkaç ay sonra hepsi geri çıkmıştı tüylerimin, şuandada hamilelik hormonlarından iyice arttı keşke ağdaya gitseydim en azından incelirdi ya da hemen uzamazdı diyorum şimdi verdiğim paraya yazık oldu
Umarım öyle olmaz. Gittiğim yere giden bir kaç kişi referans oldu öyle başladım. Tamamen bitme yok. 5 6 ayda bir gidiyoruz diyorlar.1 ay gitmediğinizde dökülenler geri çıkıyor malesef.
Döngüsü bu şekilde oluyor. Epilasyondan sonra tüyler çıkıyor. Dökülüyor sonra yeniden çıkınca tekrar traslanip epilasyon yapılıyor. O sırada tüyler incelip azaliyormus.Umarım öyle olmaz. Gittiğim yere giden bir kaç kişi referans oldu öyle başladım. Tamamen bitme yok. 5 6 ayda bir gidiyoruz diyorlar.
Sizinde buz lazer mi?Döngüsü bu şekilde oluyor. Epilasyondan sonra tüyler çıkıyor. Dökülüyor sonra yeniden çıkınca tekrar traslanip epilasyon yapılıyor. O sırada tüyler incelip azaliyormus.
Umarım kalıcı olur dökülmelerimiz.
Bana sadece tras makinesi kullan dediler. Jilet ve agda hiç kullanma artık dediler. Çoğaltılmış.Valla ayni sizin gibi oldu bende de 3 4 seans gittim ama ben suan acaba alexsandirite mi geçsem yoksa kararma yapar mi yada alexsandiritte inceltikten sonra tekrar buz lazede mi gecsem bilmiyorum ama killarda incelme dokulme asla yok hatta lazerden sonra baya jilet yapıyorum çünkü dökülme olmuyor ve baska secenegim yok ne yapmaliyim sizce