- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
son olarak yuzune seans ucreti ne kadar veriyorsun?kusura bakma cok sordum ama bilgim olsun en azindan fiyat karsilastirmasi yapayim diye soruyorum.tesekkur ederim simdiden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son olarak yuzune seans ucreti ne kadar veriyorsun?kusura bakma cok sordum ama bilgim olsun en azindan fiyat karsilastirmasi yapayim diye soruyorum.tesekkur ederim simdiden.
100 tlson olarak yuzune seans ucreti ne kadar veriyorsun?kusura bakma cok sordum ama bilgim olsun en azindan fiyat karsilastirmasi yapayim diye soruyorum.tesekkur ederim simdiden.
Canim bucada devlet hastanesi caddesinde the clinic acilmis gittim buz baslik tertemiz ve izmirde cihazlari tekmis okadar memnun kaldimki 3 4 seansta bitcekmis para iadeli garanti veriyolar numarasi 05534677593 tavsiye ederim hic baska yerde başını agritma derimIzmirde buz lazer yaptiranlar varmi memnunmusunuz ve nerelere gittiniz hangi bolgeler icin cok soru sordum ama merak ediyorum bosa para sacmak istemiyorum ise yariyormu bu lazer
Buzlazer.com sitesinde goremedim bu klinigin adini. Eminmisiniz buzlazer yaptirdiginiza :)) Cakma buzlazerdir o :))Canim bucada devlet hastanesi caddesinde the clinic acilmis gittim buz baslik tertemiz ve izmirde cihazlari tekmis okadar memnun kaldimki 3 4 seansta bitcekmis para iadeli garanti veriyolar numarasi 05534677593 tavsiye ederim hic baska yerde başını agritma derim
Canim yeni acılan clinic ben kendim yaptiriyorum hatta makinanin ucu bildigin buz oluyo elledim merak edip sende git gor bak bakmak bedava.Buzlazer.com sitesinde goremedim bu klinigin adini. Eminmisiniz buzlazer yaptirdiginiza :)) Cakma buzlazerdir o :))
Gercek buzlazer olsa o hemen sitede yaziyorlar klinigin ismini.Canim yeni acılan clinic ben kendim yaptiriyorum hatta makinanin ucu bildigin buz oluyo elledim merak edip sende git gor bak bakmak bedava.
Canim ben kendime yaptiriyom paket aldim lazer paketi cahildegilim merak etme cihazida arastirdim.sen sanirim bi salonun sahibisin hosuna gitmediGercek buzlazer olsa o hemen sitede yaziyorlar klinigin ismini.
Evet butun salonlarin sahibiyim :)))Canim ben kendime yaptiriyom paket aldim lazer paketi cahildegilim merak etme cihazida arastirdim.sen sanirim bi salonun sahibisin hosuna gitmedi
Gittim gordum basladim diyorum halaaa ne diyo ya yaşayan biri olarak anlatiyorum vee cooook memnunum the clinicten bucada danada tavsiye ederimEvet butun salonlarin sahibiyim :)))