• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer yaptiiranlar izmir

Izmirde buz lazer yaptiranlar varmi memnunmusunuz ve nerelere gittiniz hangi bolgeler icin cok soru sordum ama merak ediyorum bosa para sacmak istemiyorum ise yariyormu bu lazer
Canim bucada devlet hastanesi caddesinde the clinic acilmis gittim buz baslik tertemiz ve izmirde cihazlari tekmis okadar memnun kaldimki 3 4 seansta bitcekmis para iadeli garanti veriyolar numarasi 05534677593 tavsiye ederim hic baska yerde başını agritma derim

Canim bucada devlet hastanesi caddesinde the clinic acilmis gittim buz baslik tertemiz ve izmirde cihazlari tekmis okadar memnun kaldimki 3 4 seansta bitcekmis para iadeli garanti veriyolar numarasi 05534677593 tavsiye ederim hic baska yerde başını agritma derim
Buzlazer.com sitesinde goremedim bu klinigin adini. Eminmisiniz buzlazer yaptirdiginiza :)) Cakma buzlazerdir o :))

Arkadaslar ustune basa basa uyariyorum sizleri. Gercek buzlazer yaptirmak istiyorsaniz eger buzlazer.com sitesine girin. Hangi sehirde hangi kliniklere satmislar ogrenin ve oyle gidin. Kandirilmayin...

cihazın adını gerçek olup olmadığını iyi araştırın.. Valery'e yüz için başladım buz lazer olduğunu söylediler ikinci seanstan sonra cihazın arızalandığını tamire gittiğini söyleyip farklı bi cihaz kullandı. Gerçekten hiç bir işe yaramadı eski cihazı geri getirdiler 5 seans gittim bir kıl kökünde bile etki etmedi.. Estetisyen diye koydukları bayandan daha çok şey bildiğime Eminim. Seanslara gittiğimde başka bayanlar gelip tüylerinin daha kötü olduğunu söyleyip kavga ediyorlardı. Buz lazerin b'sine sahip olmayan yerler buz lazer adı altında ticaret yapıyorlar giden paralara yazık...

Lütfen bu yazacaklarımı dikkatlice okuyun.

Arkadaşın biri buzlazer . com da listelenen yerlerin dışındakiler sahtedir demiş. Asıl sahteciliği kendileri yapmaktadır. Bu arkadaş ile ilgili gerçek bilgiyi ve buz lazer tam olarak nedir sizleri aydınlatayım. Muhtemelen kendisi de reklam ve algı mahayetiyle burada bulunuyor. Zaten yöneticiler farketmiş ve kullanıcıyı yasaklamış.

Arkadaşlar buz lazer, lazer epilasyon için geliştirilmiş olan bir teknolojidir. Bildiğiniz üzere lazer epilasyon acı hissi yaratıyor. Buz lazer dediğimiz ise diode lazer epilasyon cihazlarının başlığına buz teknolojisi eklenmiş halidir. Bu sayede acı hissi uyandırmaz. Ve çok farklı markalara ait buz lazer epilasyon cihazı bulunmaktadır.

Şimdi gelelim buzlazer com terbiyesizliğine. Bunlar ismi lazım olmayan bir markanın buz lazer epilasyon cihazını satmaktadır. Kafalarına göre bir web sitesi açmışlar. Ve orada cihaz sattıkları yerleri listeliyor. Ve algı yaratıp buz lazerin sadece satış yaptıkları yerde bulunduğunu bildiriyorlar. Diğer farklı markalardaki buz lazer epilasyon cihazlarına ise sahte algısı yapıyor. İşin kötü yanı satış yaptıkları yerlerde bunlar gibi algı yaratıyor. Örnek: satış yaptıkları bir güzellik merkezi instagram paylaşımlarında İzmir'de ve Ege'de tek buz lazer olan yer diye reklam yapıyor.

Bu sektörde bilinç sahibi olmanızı öneririm. Bu tip kuruluşlara ise itibar etmeyin.

Back