meraba urlada lidya güzellik merkezine gidiyorum 7 seansta tüylerim bitti daha önce izmirde çok yere yaptrdım biton para verdim seans ücreti ödedim hiç sonuç alamadım.burayı tavsiye ederim komple vücut yaptrdımIzmirde buz lazer yaptiranlar varmi memnunmusunuz ve nerelere gittiniz hangi bolgeler icin cok soru sordum ama merak ediyorum bosa para sacmak istemiyorum ise yariyormu bu lazer
meraba urlada lidya güzellik merkezine gidiyorum 7 seansta tüylerim bitti daha önce izmirde çok yere yaptrdım biton para verdim seans ücreti ödedim hiç sonuç alamadım.burayı tavsiye ederim komple vücut yaptrdım
Canım sen nerene yaptırdın? Memnun kaldın mı, 3 yıl olmuş bitti mi tamamen?Mrb bugun ilk seansima gttim yuz ve bacaklar buz lazer komtuk alti ve genital alex yapildi alexte cnm cok yandi buz lazerde 20 doz yapti en yuksek acidi ama cok dayanilmicak gibi degildi buz lazerde aci yok dedikleri yalan aci olmamasi icin ya tuylu oluck yada ayarini dozunu dusuk calisicaklar ozaman hiseedilmiyo..nutra sysme pol.gittm simdilik memnunum ilgi alaka cok iyi
Lidya guzellik klinikmi doktor varmi oradameraba urlada lidya güzellik merkezine gidiyorum 7 seansta tüylerim bitti daha önce izmirde çok yere yaptrdım biton para verdim seans ücreti ödedim hiç sonuç alamadım.burayı tavsiye ederim komple vücut yaptrdım
Buzlazer dedikleri lazer soprano ice diod utuleme sistemidirArkadaslar izmir'de son cikan buz baslikli diot lazer yaptiran varmi?varsa nerde yaptirdiniz,fiyatlar nasil,memnunmusunuz,sonuc aldinizmi?ayrica soprano mu hangi marka kullaniyor yaotirdiginiz yer?ben alexandrite yaptirdim.memunum suan.fakat kalan cok az tuyum var birkac tel.onlarda ince ve acik renk kaldi.haliyle alex lazer artik onlari gormez diye dusunuyorum ve tum kil yapisinda etkili oldugu yazdigi icin diot yaptirmak istiyorum.ayrica tum bacakta yaptirmak istiyorum.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.lutfen firma sahipleri reklam yapmasin..
evet biliyorum.sopranonun iyi diyorlar.ama baska markalarda cikarmis buz lazer sistemini.tabi iyimi kotumu Allah bilir.fiyatta farkliliklar var.soprano markasi kullanmayip buz lazer yapan yerlerin fiyatlari fazla ucuz.o yuzden tereddut ediyorum deneme konusunda.grupanyada falan ilanlari var.hepsi buz lazer yapiyor.ama marka farkli.Buzlazer dedikleri lazer soprano ice diod utuleme sistemidir
Iste o buzlazerler taklit. Buzlazer.com sitesindrn girip hangi sehirde hangi klinige satmislar ogrenebilirsinizevet biliyorum.sopranonun iyi diyorlar.ama baska markalarda cikarmis buz lazer sistemini.tabi iyimi kotumu Allah bilir.fiyatta farkliliklar var.soprano markasi kullanmayip buz lazer yapan yerlerin fiyatlari fazla ucuz.o yuzden tereddut ediyorum deneme konusunda.grupanyada falan ilanlari var.hepsi buz lazer yapiyor.ama marka farkli.
evet gordum.hatta arayip konustum.ama tlfnda fiyat bilgisi vermiyorlar.tabi klinik oldugu icin seans basi ucret aliyorlardir.biraz tuzlu olacak yani.aslinda ben alexandrite lazere ozel bolge ve k.alti icin gidiyorum halihazirda.gayetde memnunum.kalan 3-5 kılım var onlarda acik renk cikiyor artik.haliyle alexandrite lazer acik renk tuyleri gormemeye basladi.o yuzden buz lazere gideyim diye dusundum.Iste o buzlazerler taklit. Buzlazer.com sitesindrn girip hangi sehirde hangi klinige satmislar ogrenebilirsiniz
Bende alex seanslarim bittikten sonra kalanlar icin buzlazere gidicem. Kliniklerde paket seans yapiyorlar. Yuz bolgesi icin gittigim yer yapiyorduevet gordum.hatta arayip konustum.ama tlfnda fiyat bilgisi vermiyorlar.tabi klinik oldugu icin seans basi ucret aliyorlardir.biraz tuzlu olacak yani.aslinda ben alexandrite lazere ozel bolge ve k.alti icin gidiyorum halihazirda.gayetde memnunum.kalan 3-5 kılım var onlarda acik renk cikiyor artik.haliyle alexandrite lazer acik renk tuyleri gormemeye basladi.o yuzden buz lazere gideyim diye dusundum.
benim gittigim klinik yapmiyor.aslinda orda da var soprano ice kazer.ama sormadim fiyatini hic.halihazirda alex e seans basi ucret odedigim icin ona da paket program yapmicaklarini biliyorum.o yuzden baska klinik arayisina gectim.yoksa memnunum klinigimd3n.sen hangi sehirde yaptiriyorsun?Bende alex seanslarim bittikten sonra kalanlar icin buzlazere gidicem. Kliniklerde paket seans yapiyorlar. Yuz bolgesi icin gittigim yer yapiyordu
Ankarada yaptiriyorumbenim gittigim klinik yapmiyor.aslinda orda da var soprano ice kazer.ama sormadim fiyatini hic.halihazirda alex e seans basi ucret odedigim icin ona da paket program yapmicaklarini biliyorum.o yuzden baska klinik arayisina gectim.yoksa memnunum klinigimd3n.sen hangi sehirde yaptiriyorsun?
Vucut bolgesine alex. Yuz bolgesi icinde buzlazer yaptiriyorum ayri kliniklerdebenim gittigim klinik yapmiyor.aslinda orda da var soprano ice kazer.ama sormadim fiyatini hic.halihazirda alex e seans basi ucret odedigim icin ona da paket program yapmicaklarini biliyorum.o yuzden baska klinik arayisina gectim.yoksa memnunum klinigimd3n.sen hangi sehirde yaptiriyorsun?
izmirdAnkarada yaptiriyorum
yuzunde kacinci seans peki?ve tetikleme oldumu?birkac kisi tetikleme oldu yazmis.birde neden ayri klinige gidiyorsun.bulundugun klinikte cihazimi mevcut degil?Vucut bolgesine alex. Yuz bolgesi icinde buzlazer yaptiriyorum ayri kliniklerde
Yuzum 1 seans 1 kontrol oldu. 1 hafta sonra 10 gun sonra 2.nci seansa gidicem. Vucuduma gittigim klinikte buzlazer yoktu. Yuzune bilmeden alex yaptiranlarda tetikleme oluyor. Yuz bolgesine diod lazer uygulanmalidirizmird
yuzunde kacinci seans peki?ve tetikleme oldumu?birkac kisi tetikleme oldu yazmis.birde neden ayri klinige gidiyorsun.bulundugun klinikte cihazimi mevcut degil?
son olarak yuzune seans ucreti ne kadar veriyorsun?kusura bakma cok sordum ama bilgim olsun en azindan fiyat karsilastirmasi yapayim diye soruyorum.tesekkur ederim simdiden.Yuzum 1 seans 1 kontrol oldu. 1 hafta sonra 10 gun sonra 2.nci seansa gidicem. Vucuduma gittigim klinikte buzlazer yoktu. Yuzune bilmeden alex yaptiranlarda tetikleme oluyor. Yuz bolgesine diod lazer uygulanmalidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?