• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz lazer Soprano Ice hangisi daha iyi ?

psyhon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
1
0
1
26
Merhaba 4-5 gündür lazer epilasyonlar hakkında baya bir araştırma yaptım Alex olsun soprano ice olsun nd yag filan killarimin çoğu siyah normalde sırt göğüs bacak ve kol yapmak istiyorum kısacası tüm vücut oluyor nerdeyse . Fakat bunun icin de güvenilir bir yer bulmak cok zor hele ki bu zamanlarda gereğinden fazla lazer yaptirilan yer cikti ki . Alex cok ağrıtıyor diyorlar ve seans sayısı baya uzun sürüyor fakat yeni olan buz lazer hem hızlıymış hem daha etkili diyorlar ortalama 6 seansta neredeyse %80 azaliyormus ben ona raziyim %100 olmasa da olur tek istegim seanslar bitince artık çıkmamasıdır o aldırılan kılların . Adana da bulduğum bir yer var buzlazer.com aracılığıyla nova polinik diye orda bir Dr var fakat bugun araştırmalar sonucu estelite güzellik merkezinde de buz lazer yapılıyormuş bu yer hatta haberlere çıkmış buz lazer de ve onlarinda 2-3 doktoru varmış kafam cok karıştı hangisi güvenilir hangisi gerçek lazer. Gidenler var mi ya da seansları biten var mi ? Acil yardımlarınızı bekliyorum

Bazıları IPL başlığındaki soğutma sistemini buz lazer diyor ona dikkat edin gerçekten buz olan can yakmiyor diğeri yakiyornus. Kullanılan cihazın ekranına bakın neler yazıyor hatta örnek atış yaptırın kendine güvenen hepsini yapıyor

buz lazeri yazın yaptırabiliyormuyuz yazın yaptırmak için bildiğiniz bir lazer makinası var mıdır??

Back