• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz Lazer Rezaleti

facebook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
39
2
46
Merhabalar, 29 Martta Gaziantep Arzum Güzellik Salonu'na gittim. Bilen bilir Gaziantep'in en eski güzellik merkezidir. Köklü olmasını referans alarak görüşmeye gittim. Buz lazer olup olmadığını sordum sahibi Arzum Hanım olduğunu söyledi. Ödemeyi peşin yaptım komle vücut 1600 TL ve bitme garantili olmadan 4 seans.

Her neyse ilk seansımda çok acı çektim üstelik buz lazer dediği makine en eski IPL ve buzu kendileri haricen sürüyorlar. Buz lazerle alakası olmayan üstelik uzun yıllardır emek verenlerin bile tüylerini sadece incelterek başka cihalzarın göremeyeceği şekle getiren bu cihazla kandırıldım. Durumu konuşmak için gittiğimde para iadesi gibi bir durum söz konusu olmadığını sözleşme yaptığımı ve kendisini başka merkezlerle kıyaslamamamı belirten bir tavır takındı.

Bu sektörde çok pislikler dönüyor ve mağdur olanlar yine biz oluyoruz. Gideceğiniz merkezi lütfen çok iyi araştırın ve cihaz markalarını öğrenin. Bu tür konularda çok bilinçli olmama rağmen annemin ısrarı üzerine gittim paramı resmen çöpe attım. Konu hakkında açtığım önceki başlık: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/buzlu-lazer-deneyimim-gaziantep.916336/

Öncelikle geçmiş olsn ben gaziantep de ünv okumştm
Az çok bilirim o dediğiniz yeri.
Keşke baştan cihazı görseydiniz

Benim esimde isterse git diyor ama ben tenime baskasinin dokunmasindan hoslanmadigim icin hic gitmek istemedim.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Aynı şey benim başıma da geldi ama ben kampanyadan aldığım için çok param gitmedi. Ama zamanım gitti üstelik bu çin malı cihazların yan etkisine ne demeli. Ben ütüleme sistemi diye parmak üstlerime ve koltuk altıma yaptırdım. Resmen IPLl çıktı cihaz ve çıkmayacak dedikleri halde 1 ay sonra eskisi gibi oldu. Üstelik seanslara çok sadık kaldım ve 9 seans yaptırdım.
Canım çok araştırdım. Anladım ki en kaliteli diye geçen yılların güzellik merkezleri ve hatta doktorla çalışan klinikler bile makina konusunda yalan söylüyor. Niye dersen ben buz lazere başlamadan önce resmi sitesi ile görüştüm. Önceden fiyat aldığım Antalya'nın çok kaliteli diye bilinen hatta yılların güzellik merkezleri olan bir kaç yer telefonuma mesaj attın. 1son teknoloji buz lazer soprano ice kliniğimize geldi" diye. Baktım resmi sitelerinde onların ismi görünmüyor buzlazerde, bende bizzat mesaj atıp sordum. Bunlar makinayı aldığını iddia ediyor ama sizin listede görünmüyor dedim. Buz lazerin sitesi kesinilkle listede ismi olmayan firmalara itibar etmeyin dedi. Onlar sahte etiket yapıştırıp makinamızın ismi ile kandırıyorlar dedi.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Aynı şey benim başıma da geldi ama ben kampanyadan aldığım için çok param gitmedi. Ama zamanım gitti üstelik bu çin malı cihazların yan etkisine ne demeli. Ben ütüleme sistemi diye parmak üstlerime ve koltuk altıma yaptırdım. Resmen IPLl çıktı cihaz ve çıkmayacak dedikleri halde 1 ay sonra eskisi gibi oldu. Üstelik seanslara çok sadık kaldım ve 9 seans yaptırdım.
Canım çok araştırdım. Anladım ki en kaliteli diye geçen yılların güzellik merkezleri ve hatta doktorla çalışan klinikler bile makina konusunda yalan söylüyor. Niye dersen ben buz lazere başlamadan önce resmi sitesi ile görüştüm. Önceden fiyat aldığım Antalya'nın çok kaliteli diye bilinen hatta yılların güzellik merkezleri olan bir kaç yer telefonuma mesaj attın. 1son teknoloji buz lazer soprano ice kliniğimize geldi" diye. Baktım resmi sitelerinde onların ismi görünmüyor buzlazerde, bende bizzat mesaj atıp sordum. Bunlar makinayı aldığını iddia ediyor ama sizin listede görünmüyor dedim. Buz lazerin sitesi kesinilkle listede ismi olmayan firmalara itibar etmeyin dedi. Onlar sahte etiket yapıştırıp makinamızın ismi ile kandırıyorlar dedi.

Teşekkür ederim canım. Ben de bahsettiğin sitenin sayfasına baktım Gaziantep'te buz lazeri yapan tek bir yer var. Nasıl bir sektör bu ya insanların hem sağlığı hem bütçesiyle oynıyorlar. Sağlık Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı bir an önce konuya el atmalı, denetimler sıkılaştırılmalı.

Teşekkür ederim canım. Ben de bahsettiğin sitenin sayfasına baktım Gaziantep'te buz lazeri yapan tek bir yer var. Nasıl bir sektör bu ya insanların hem sağlığı hem bütçesiyle oynıyorlar. Sağlık Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı bir an önce konuya el atmalı, denetimler sıkılaştırılmalı.
Bence de. İnsanların zaafları üzerinden para kazandıkları yetmiyor hem sağlığımızı da bozuyorlar.

Bende Buz Lazer yaptırıyorum başlığı görünce çok korktum ama neyse ki düşündüğüm gibi değişmiş. Geçmiş olsun ama burada biraz sizin hatanız da var gibi buzlazer.com adresine girip yada google ye yazsanız bile cihazın resmi çıkıyor karşınıza cihazı görmeden neden para verdiniz ki :S onuda geçtim buzlazerin sitesine girip nerede yaptırabilirim kısmından Türkiye'de bulunun tüm hastane ve klinikleri görebiliyorsunuz. Keşke ödeme yapmadan önce biraz araştırma yapsaydınız hangi kliniğe gideceğiniz konusunda.

Back