Lazer Epilasyon Buz lazer ilk seans lütfen yardım

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Ben Persembe günü ilk seansa gittim. Bana bır hafta sonra kese yapın dediler. Yalnız benim anlamadığım şey şu neden tüylerim uzuyor. Hiç dökülme olmadı. Normal mi bu durum.. Acele mi ediyorum. Madem kıl köklerini yakıyorlar o zaman uzamaması gerekmez mi. Bilen yardımcı olabilir mı. Yanlıs secim mı yaptım ben yoksa. Kafama çok takıldı. Lütfen yardım

Uzaması normal 10 gün içinde dökülen dökülüyor

Bir kısmı dökülüyor iyi işlem yapılmışsa hepsi dökülür uzaması etki etmediği anlamına gelmez
İçimi rahatlattınız çok tesekkur ederım. Peki. Bir Sey daha sorsam. Dökülmeyenlere ne yapmak lazım. Bir ay sonra tekrar gel dediler bır ay öyle mı kalacagım

İçimi rahatlattınız çok tesekkur ederım. Peki. Bir Sey daha sorsam. Dökülmeyenlere ne yapmak lazım. Bir ay sonra tekrar gel dediler bır ay öyle mı kalacagım
Normalde kontrol seansı koyarlar dokulmeyenlere orda tekrar işlem yaparlar ama sizin sozlesmeniz farklı demekki ben tüylerimi kısaltmak için makina almıştım seanstan 15 gün sonra tekrar gidip işlem yaptiriyodum sonra zaten bir aydan uzun sürüyor tekrar çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…