• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz Lazer Hakkında

xxrockgirlsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
162
78
98
26
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum vardı. Daha önce aranızda buz lazer yaptıran oldu mu? Olduysa memnun kaldı mı? Bir arkadaşım buz lazere başladı bir sene oldu 9 seans falan gitmiş galiba ama kıllarında hiçbir incelme görmediğini ve azalmadığını söyledi bana. Buz lazer hakkında pek bir fikrim yok ben Alexander yaptırdım kendime ve çok şükür bir şikayetim olmadı. Arkadaşımında benimde kıl köklerimiz çok güçlüdür ve yoğundur. Kendisine gittiği yerde buz lazeri önermişler daha avantajlı olduğundan falan bahsetmişler bu yüzden onun tercihi buz lazer oldu. Ama dediğim gibi şuan pişman ve sorunun ne olduğunu bilmiyor maalesef. Ve yeni bir yere gitmeyi istiyor ama yine aynı durumla karşılaşmak istemiyor çünkü az buz bi para değil verdiğimiz. Verilen paraya değsin istiyor. 3 Farklı yer denedim şahsen kendim ve de tabiki arkadaşlarımında gittiği farklı yerlerde karşılaştığımız farklı tutumları birbirimize anlatıyoruz ve şaşırıyoruz. Çünkü gördüğüm üzere herkesin kendi fikri ve stili var. Heryer farklı şeyler söylüyor kafamız karışık anlayacağınız. Konuyla ilgili fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi.

Merhaba ben 9seans gittim buz lazere,giderken baya azalmış ve bazı bölgelerde artık çıkmıyordu.Fakat virüs sebebiyle iki buçuk aydır gitmiyorum.Bitti dediğim bütün bölgelerde daha gür bir şekilde tekrar çıktı.Hiç memnun değilim.Ne yapacağımı bende bilmiyorum maalesef 😔

Back