Buz lazer acısı

Besttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
201
51
29
Kızlar merhaba size Buz lazerle ilgili bi konu hakkında bilgi almak ve bilgilendirmek isterim.
Ben buz lazere basladım sıfır acı yalanıyla tabi çevremde hic buz lazer yaptiran olmadigi icin gercekten acımıyor sanıyorum acısada yıllardır ağda yapan biri olarak amaaan vız gelir diyordum. Ilk seansa girdim kan ter içinde çıktım, resmen kadına yalvarıyordum bitsin artık diye. Oda sağolsun asla hız kesmedi nefes aldırmadı tüm hızıyla beni yakmaya devam etti. 14. Seviye mi derece mi ne kullanmıştı. Herneyse ben ilk seansta can çekisince bana anestezi kremi önerdi 70 tl 20ml hypnotic topical jel verdi ürünü araştırdım doğru düzgün kullanan yorumu bulamadim. Bugun 2. Seansima gitmeden once Anestol kremi aldim yarim saat once ikisinide genital ve koltuk altima surup gittim. Ilk seansta ki kadın işi bırakmış baskası ilgilendi. O da sakinlesmem icin durup durup yapti ona ragmen 3 dk falan surdu genital bolge hatta inanamadim heryere yaptinmi nasil cabuk bitti dedim. Seviyede 16ydı. Sıfır acı diyemem ama yinede %80 dayanılır durumdaydı. Ben cok aciyacak diye kendimi şartlandırmasam ve kasmasam belki yine daha az acırdı. velhasıl kremler işe yaradı. Ben cok arastirdim belki bu konu hakkinda bilgi arayan olmustur diye yazmak istedim. Kullandiginiz anestezi kremi varsa sizden de bilgi almak isterim uzun oldu sorry

Yaaa harikasınız
Ben Alexandre gıdıyorum dayanılmaz şekılde acıyor. Bazen yarıda bırakıp gidesim geliyor ben sormuştum bu kremi ile yararmı dıe yaramıyor demıslerdı. Alayım o zmn bende

BENDE JETEX TEN COK MEMNUNUM KOLTUK ALTIMA VE GENİTAL E KULLANIYORUM

Yaaa harikasınız
Ben Alexandre gıdıyorum dayanılmaz şekılde acıyor. Bazen yarıda bırakıp gidesim geliyor ben sormuştum bu kremi ile yararmı dıe yaramıyor demıslerdı. Alayım o zmn bende
Merhabaaa ben estetisyenim iş yerimde alexsandirite kullanıyorum genital bölge için buz götürürsen önce buz sonrasında atış hiç acı olmaz ama dikkat genital bölgeye çok yüksek atışlar yaptırmayın

Yaaa harikasınız
Ben de ona gidiyorum genital, diz altı, diz üstü baya acıyor.
Soğutucu başlığı olmasa dayanamam herhalde.

Yaaa harikasınız
Valla bende hic uyusma olmadi hatta kiza dedim sanirim krem ise yaramadi, ama basladigimizda cok aci hissetmedigimi farkettim kremi suremedigim yerlerde aci hissettim ama dayanabilecek acilardi mutlaka denemelisin jetex alacaktim kullananlar cok memnun bulamadim eczanede kalmamis onuda denemeliyiz bence

16 baya yuksekmi tam bilmiyorum ilk seans 14 ikince seans 16 ve benim genitak bolgemin ustu bitti şaka gibi geliyor

Benim sadece genital bölge aciyordu. Onun için sogutucu sprey önerdiler aldim. Onun dışında pek acı olmadı.
Buz torbası götürmek de iyi fikirmiş aslında

valla emla bile sürdüm genital bölge acısı asla geçmiyor tekrar gitmek istiyorum geçen senelerde yarım bırakmıştım.. ama korkuyorum tekrar acır diye

valla emla bile sürdüm genital bölge acısı asla geçmiyor tekrar gitmek istiyorum geçen senelerde yarım bırakmıştım.. ama korkuyorum tekrar acır diye
Benimde son seansta geç aldilar 20 dk kadar kremin etkisi gecti muhtemelen yine canim yandi o yuzden, birsey sormak istiyorum dokulmeleriniz ne durumda kacinci seanstasiniz?

Tam olarak anlayamadim islemden once buzu birkac dakika tutmamiz yeterlimi orda yapmamiz gerekiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…