Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Daha önce konu açılmış ama bildiğim ve uyguladığım tarifleri çok detaylı paylaşmak istedim :) Hepimizin bildiği üzere buz pürüzsüzlüğü parlaklığıyla elmas kadar göz alıcıdır ve görüntüsü gibi etkisiyle de aynı mucizeleri bize yaşatmaktadır :) Buzla kendimize kısa süre ayırıp kısa sürede etkili sonuçlar alıcağınız birsürü tarif vericem umarım işinize yarar hepinizin :) İhtiyacımız olan tek şey hepimizin evinde olan buz kalıpları. Ayrıca hangi işlemi uygularsanız uygulayın uygulama esnasında buz size ufak bir karıncalanma hissettirmeye başladığından anlıyoruz ki buz tenimize nüfuz etmeye başlamış demektir :) Hiçbir zaman buzu uzun süre aynı nokta üzerinde tutmayın devamlı gezdirerek masaj yapın.
Güneş Lekeleri için; 2 yemek kaşığı elma sirkesini 1 lt suya karıştırıp buz kalıbımıza koyuyoruz donduruyoruz ve içinden 1 parçasını hergün yüzümüze eriyene kadar uyguluyoruz.
Işıltılı Bir Cilt İçin; 1 çay fincanı taze limon suyunu 1 lt suyuna karıştırıp buz kalıbımızda donduruyoruz ve hergün 1 parçasını masajla yüzümüzde eritene kadar uyguluyoruz.
Göz Çevresi İçin; İçtiğimiz yeşil çayı hazırlıyoruz ve bu sefer tamamına buz kalıbımıza koyup donduruyoruz sonrada göz kapaklarımıza ve çevresine göz kapakları hassas olduğu için sadece 5 dk boyunca masaj şeklinde uyguluyoruz.
Yüz Temizliği ve Tonik; Gülsuyunu buz kalıbımızda donduruyoruz ve makyaj temizledikten sonra yüzümüze masajla uyguluyoruz.
Göz Altı Morlukları İçin; 2 yemek kaşığı kuru naneyi 1 çay bardağı sütle kaynatıyoruz ve buz kalıbımızda dolduruyoruz. Yine göz çevresi hassas olduğu için sadece 5 dk morluklarımıza uyguluyoruz.
Genç ve Diri Bir Beden İçin; 1 limonun suyunu 1 çay fincanı sütü ve yarım litre suyu karıştırıp donduruyoruz vücüdumuza
Ayrıca eğer makyaj yapmadan önce sade bir buz tanesini bir tülbente sarıp yüzümüze uygularsak makyajımızı ve cildimizi daha güzel gösterecektir.
Eğer istenirse daha devam edebilirim :) bunların çoğunu uyguluyorum ve en çok vücudum konusunda memnunum sanırım uzun süredir kullanmamın vermiş olduğu bir etkisi var. Buz gerçekten bütün kozmetiklerden daha çok güzelleştiricek sizi emin olun :)
gülsuyu siyah noktalar için geçerlimi ???
benım kuzenımde gögüslerine sürüyordu dik ve diri dursun dıye baya da işe yaradı :) bunlarda süpermişş :)
benım kuzenımde gögüslerine sürüyordu dik ve diri dursun dıye baya da işe yaradı :) bunlarda süpermişş :)
o derece etklimi ya ben yeni duydum valla
gülsuyu siyah noktalar için geçerlimi ???
Tabiki geçerli tonik ve buzun şok etkisini aynı anda kullanmış oluyorsun :) bütün bu kalıbı bitirdikten sonra sanırım bı 15-20 eder farkı görceksin :) yapmana değer sonuçta çok kolay :)
bende yapıyorum her akşam bir buz kalını koyuyorum tülbente tv izlerken masajla uyguluyorum :) duştan sonrada limon süt ve sulu verdiğim vücut tarifini uyguluyorum :) gayet memnunum göğüslerimden :)
Sandığınızdan da etkili 1 ay düzenli uygulamada kendini farkettirir ve 2. 3. ayınızda parlaklığa gençleşmişliğe ve diriliğe kendinizde şaşırırsınız :)
Tabiki geçerli tonik ve buzun şok etkisini aynı anda kullanmış oluyorsun :) bütün bu kalıbı bitirdikten sonra sanırım bı 15-20 eder farkı görceksin :) yapmana değer sonuçta çok kolay :)
hemen bugün deniyorum çok teşekkürler :)
hemen bugün deniyorum çok teşekkürler :)
Başla ve buz kalıbın bittiğinde iyi ya da kötü sonucunu söyle lütfen :)
Birde saç renginizin açılmasına yardımcı olması için ve de saçlarınız kuruysa yumusatması için. 1 limon suyu yarım lt suda demlenmiş papatya cayı ve blenderda parcaladığınız buz parçalarını dustan cıkmadan saç uclarınıza sadece masajla uygulayın. Kuru saçlarda da etkili :) 2 haftada 1 yapabilirsiniz :)
bu tarıflerı denemek ıstıyorum ama üşenıyorum :)
umarım faydasını görürsünüz :)
bu tarıflerı denemek ıstıyorum ama üşenıyorum :)
Hiç üşenme krem sürmekten ondan bundan kolay tv izlerken heryerine sür biyandan yanaklarına vücuduna :) yıkama derdinde yok :) yazın ortasında da serin serin :)
peki buzu uyanır uyanmaz mı sürüyoruz
yoksa yüzümüzü yıkayıp da mı sürüyoruz?
peki buzu uyanır uyanmaz mı sürüyoruz
yoksa yüzümüzü yıkayıp da mı sürüyoruz?
Ne zaman isterseniz uygulayabilirsiniz gün içinde her zaman cildiniz temiz olmalı uygulamadan önce
Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
bende uygulucam muhakkak ve sonucunu paylasic sizinle cok sevdim cok kolay pratik birsey ayrica serinletir bu havalarda insani bir tasla iki kus hem serinlik hem guzellik
Evet oldukça etkili deneyin görün.Gerçekten dikleşen memeleriniz olabilir sizinde :)
bende uygulucam muhakkak ve sonucunu paylasic sizinle cok sevdim cok kolay pratik birsey ayrica serinletir bu havalarda insani bir tasla iki kus hem serinlik hem guzellik
Çok seviniriim paylaşırsan umarım sende de işe yarar ki düzenli yaparsan yaraaar
Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
Çok seviniriim paylaşırsan umarım sende de işe yarar ki düzenli yaparsan yaraaar
düzenli yapacağım ne kadar sürede fark edilir sence