kızlar bır ay sonra doğacak kızım ıcın buyuyen karyola aldık ama , kullanan arkadaslar hangi ölçülerde nevresim takımı aldınız?
netten bakıyorumda hep beşik karyolalar ıcın var nevresım takımları 60*120 olanlar ıcın. sanırım buyuyen karyolalara daha buyukmu olması gerekıyor. henuz eve gelmedığı ıcın ölçemiyorumda. off
kızlar bır ay sonra doğacak kızım ıcın buyuyen karyola aldık ama , kullanan arkadaslar hangi ölçülerde nevresim takımı aldınız?
netten bakıyorumda hep beşik karyolalar ıcın var nevresım takımları 60*120 olanlar ıcın. sanırım buyuyen karyolalara daha buyukmu olması gerekıyor. henuz eve gelmedığı ıcın ölçemiyorumda. off
benimde yeni geldi canım şimdi ölçtüm içindeki yatağı 80x130 normal beşiklere göre biraz daha büyük ama bildiğim kadarıyla büyüyen beşikler farklılık gösteriyo aldığn yeri arayıp sorsan daha garanti olur.
Bizim daha mobilya için varktimi var ama bende büyüyen karyolanın en mantıklısı olacağını düşüünüyorum. ama almadan önce kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.. memnun musunuz? keşke almasaydım diyen var mı?