• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyütme sonrası koltuk altlarında ağrı

kirmiziyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
178
113
103
İstanbul
Arkadaşlar 4 hafta önce meme altı kesisiyle kas altı oldum, fakat hala kollarımı rahat kaldıramıyorım. Göğüsle koltuk altının birleşme kısmında çok değişik bir sızı olusuyo kollarımı kaldırınca, elimle masaj yaparken bile dokununca zıplatıyo öyle bir sızı , böylr olan var mu aranızda

Göğüs kasları kol kaslarına bağlıdır sonuçta. Göğüs kasları kesildiği için kol hareketlerinde ağrı,hassasiyet ve kısıtlama olması normal Can'ım. Kollarını zorlamamanı öneririm.. Masaj doktorun tavsiye ettiyse yap tatlım ;)

Göğüs kasları kol kaslarına bağlıdır sonuçta. Göğüs kasları kesildiği için kol hareketlerinde ağrı,hassasiyet ve kısıtlama olması normal Can'ım. Kollarını zorlamamanı öneririm.. Masaj doktorun tavsiye ettiyse yap tatlım :KK66:
Kavanoz bile açarlen zorlanıyorum silikonlar hareket ediyor sanki, bu sızıyla karışık değişik acı geçse çok rahatlıycam, masaj 3 gündür yapıyorum ve cok rahatlattı, sol göğüs ucuma dokunamıyodum bile acıdan ama ne bağlantısı varsa masajla o hassasiyette kayboldu

ben vileda sıkmak için bastırdığımda hatta sıvı sabun akıtmak için bastırdığımda bile memelerim oynuyo silikonun içeride oynadığını hissediyordum hatta eğilip kalktıkça ama bu his üç dört ay sonra insanı rahatsız etmez oluyor ya da alışıyorsun

Canım çok tatlıdır maalesef herşey ondan kaynaklanıyo 6 7 yıl önce epilasyon yaptırırken birkaç kez ağlayarak kaçmışlığım varmerkezden buna nasıl dayanacağım bilmiyorum korkuyorummmm

Kavanoz bile açarlen zorlanıyorum silikonlar hareket ediyor sanki, bu sızıyla karışık değişik acı geçse çok rahatlıycam, masaj 3 gündür yapıyorum ve cok rahatlattı, sol göğüs ucuma dokunamıyodum bile acıdan ama ne bağlantısı varsa masajla o hassasiyette kayboldu
Masaj kasları rahatlatıyor o yüzden..

Bu dediğim ö
4 hafta nasıl sürüyor acı sızı insanın gözü korkuyo ya bunları duydukça çok geçmiş olsun canım [/QUO
4 hafta nasıl sürüyor acı sızı insanın gözü korkuyo ya bunları duydukça çok geçmiş olsun canım
korkutmasın seni bu herkeste olan birşey değil aslına bakarsan, ben sanırım kollarımu biraz fazla zorladım o yüzden böyle oldu, masaja başladıgımdan beri gün be gün daha rahatlıyorum, bu ameioyatta ilk 4 gün sıkıntılı ondan sonrası mutluluk :)) hiç korkma

ben vileda sıkmak için bastırdığımda hatta sıvı sabun akıtmak için bastırdığımda bile memelerim oynuyo silikonun içeride oynadığını hissediyordum hatta eğilip kalktıkça ama bu his üç dört ay sonra insanı rahatsız etmez oluyor ya da alışıyorsun
Kas altımı olmuştun sen de? Aynen dedğin gibi sabun pompasına bastırırke. Bile hareketi hissediyprım

Canım çok tatlıdır maalesef herşey ondan kaynaklanıyo 6 7 yıl önce epilasyon yaptırırken birkaç kez ağlayarak kaçmışlığım varmerkezden buna nasıl dayanacağım bilmiyorum korkuyorummmm
Ameliuatı yaptırdıktan sonra kaçacak biyerin yok canım :))) kas altımı kas üstümü belli oldumu herhangi birşeu

Kas altı olacak canım cc konusunda ve kesi yeri konusunda kafa karışıklığım var bir de anestezi almaktanda korkuyorum

Back
X