- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Hangi krem canim? Bi sorun olmaz saniyorum. Vakumu denedikten sonra yazar misin? Etkileroni cok merak
Ediyorum
Onu daha once bende kullanmistim. Icinde bolca cemen otu var o yuzden fayda saglamistir ama ben faydasini gorememistim. Olacagina inan yeter. Birde suna eminim ki hic bir seyi tek basina kullanma illa icten distan desteklethemra dıye bır krem canım daha once 10 gun kadar masaj yaparak kullandım. bayagı faydasını gordum sonra vakumları kesfettım masaj yerıne ama pahalı geldıgınden henuz almadım bu ay alacagım bakalım .
Kuc un cok fazla etkisi oldugunu hissetmedim ama yemiyorum degil arada onuda tuketiyorum. Saracoglunin kurunde uzum vardi cekirdekleriyle kirip ye yaziyordu vardir elbet bi hikmeti. Rezeneyi tek basina herkes cok icemiyo bende cok
Sevmiyorum anason kokuyo. Adacayi yapraklarino birazda rezeneyi cezveye koyup kaynar su dokuyorum cok az belki 1 dk bile degil kisik ateste kaynatiyirum suzuyorum icine bal ve limon koyuyorum tadi muthis oluyo :)
Nar cekirdegi yagi kesinlikle faydali. Hucre yenileyici ve cogaltici kendisi. Bizim ihtiyacimiz olan sey. Icinde bol miktarda ostrojende var :)
Ben de şerbetçi otu kremini yapacaktım fakat jinekologa sordurmuş bir arkadaş pek iyi şeyler söylememiş
Kızlar ben dermokil krem bulamadım o yüzden vaseline krem aldım onunla yaptım şerbetçiotu kremini bişey olur mu sizce?
Ya bence hic bisey olmaz onemli olan herhangi kremle yapistirmayi surulmesini saglamak maksat
Yaprakları yapıştırmak mı? Ben yaprakları koymuyorum canım sadece çayın suyunu süzüyorum o suyu koyuyorum otları atıyorum aynı şey bence ya otlara gerek yok bence çünkü ben sürekli temizleyemiyorum sabahları çok erken çıkmam gerektiğinde yıkamıyorum o yüzden otları koymadım hiç yağda koymadım sadece çay suyunu koydum krem sanki sudan biraz fazla oldu gibi :/ öyle sürüyorum emileceği kadar umarım işe yarar tek göğsü büyümeyen benim heralde burda
bende yapraklı yapıyorum canım hatta elimde kalanları tek tek yapıştırıyorumsabah biraz zor oluyor ama eğere kalıcı çözümse buna değer
Ama otları kaynatınca zaten otun özütü suya çıkıyor diye ben öyle yaptım bide gerçekten vaktim yok okulum çok zor sınavlarım başladı otları temizlemek beni çileden çıkarıyor koymadım bende sonuçta kaybatınca o otlar ölüyo zaten aman neyse ya yapcak bişey yok artık :/
benimde okulum çok erken başlıyor benimde vizelerim başlamak üzere zaten sirkeleyince düşüyor benden
Yaprakları yapıştırmak mı? Ben yaprakları koymuyorum canım sadece çayın suyunu süzüyorum o suyu koyuyorum otları atıyorum aynı şey bence ya otlara gerek yok bence çünkü ben sürekli temizleyemiyorum sabahları çok erken çıkmam gerektiğinde yıkamıyorum o yüzden otları koymadım hiç yağda koymadım sadece çay suyunu koydum krem sanki sudan biraz fazla oldu gibi :/ öyle sürüyorum emileceği kadar umarım işe yarar tek göğsü büyümeyen benim heralde burda
Kizlar cok fena dolgunlasip agirlasiyorlar gene :))) cok mutluyum cokk
Kizlar cok fena dolgunlasip agirlasiyorlar gene :))) cok mutluyum cokk
Tatlim hayir ne yaptin sen :S olmaz canim o yapraklarsiz bitki olmadan olmaz. Eve kacta geliyosun mesela ben diyelim 8 de geliyom suruyom hemen yatarken yikayip temizliyom bazen. Oyle yap. Ama yapraklari koy mutlaka
Eve geldiğim saat değişiyo ama ya o zaman bu kremi bitiriyim yenisini yapraklı yaparım artık napiyim şimdi yine dökersem 3.kez dökmüş olcam diğerini yapraklı yapiyim napiyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?