Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Benim teyz gogus annemde over kanseri bulundu. 1. Dereceden riskliyim malesef

Reglim cok fena gecikti dogum kontrol hapini biraktim doktor olabilecegini soyledi. Bi regl olayim tam gaz devam etcem. Suan goguslerim oyle acayipki sanki bir gram yag kalmamis sert sert parcalar geliyo elime

Benim teyz gogus annemde over kanseri bulundu. 1. Dereceden riskliyim malesef
Neyseki sen sık sık doktora gidiyorsun bişey olmaz inşallah
Reglim cok fena gecikti dogum kontrol hapini biraktim doktor olabilecegini soyledi. Bi regl olayim tam gaz devam etcem. Suan goguslerim oyle acayipki sanki bir gram yag kalmamis sert sert parcalar geliyo elime
Süt bezeleridir heralde,spor ikimizide batırdı bence

Kızlar bu sabah göğüslerim daha dik ve daha dolgun gözüktüler bana acaba psikolojik mi kısa sürede sonuç alınır mı ki?

Son düzenleme:
Kizlar bakin ne oldu, ben 4-5 gundur sadece rezene ve adacayi karisik bitki cayimi (gunde 1 kupa), gunde 3-4 tane hurma, tepeleme 1 ymk kasigi keten tohumu yiyorum ve 2 gundur masaj yapitorum. Eskisen nasil yanlardan sismeye dolgunlasmaya basladiysa suanda oyle olmaya basladilar :) demek istedigim sadece bu yediklerim yeterince etkili sanirim. Masaj yagimda da keten yagi narcwkirdegi yagi ve cok az bebe yagi var.

Yanlardan mı büyümesi lazım bende de hafif yanlar doluyor gibi o zaman ben doğru yoldayım mutlu oluyorum şuan

Kizlar ya ben keten tohumunun etkisine cok inaniyorum. Lutfen tuketmenin bi yolunu bulun. Ishal yaparsa eger ilk bi hafta bi tatli kasigi tuketinn bunye alisinca cogaltin

Kizlar ya ben keten tohumunun etkisine cok inaniyorum. Lutfen tuketmenin bi yolunu bulun. Ishal yaparsa eger ilk bi hafta bi tatli kasigi tuketinn bunye alisinca cogaltin

canım keten tohumu bir de küç denen bir şey vardı kara üzüm çekirdeğiydi sanırım, onu tükettin mi ben de sadece keten tohumu alayım diyorum

tabi adaçayı içeceğim ama rezene hiç içmedim sabah birini akşam birini yapsam olur mu acaba

bir de nar çekirdeği yağı var bende etkisi var mı göğüs büyümesine yoksa sadece masaj yağı olarak mı kullanıyorsun

Kuc un cok fazla etkisi oldugunu hissetmedim ama yemiyorum degil arada onuda tuketiyorum. Saracoglunin kurunde uzum vardi cekirdekleriyle kirip ye yaziyordu vardir elbet bi hikmeti. Rezeneyi tek basina herkes cok icemiyo bende cok
Sevmiyorum anason kokuyo. Adacayi yapraklarino birazda rezeneyi cezveye koyup kaynar su dokuyorum cok az belki 1 dk bile degil kisik ateste kaynatiyirum suzuyorum icine bal ve limon koyuyorum tadi muthis oluyo :)
Nar cekirdegi yagi kesinlikle faydali. Hucre yenileyici ve cogaltici kendisi. Bizim ihtiyacimiz olan sey. Icinde bol miktarda ostrojende var :)

benımde kullanmadıgım bıtkısel mazl. ve hap kalmadı hatta bı hap nerdeyse cıgerlerımden edıyordu benım ısım vermek dogru mu bılmedıgımden yazmıyorum adını en son bı krem var burada okumustum yıne onunla bırlıkte vakumlar var ya onu deneyecegım.

Hangi krem canim? Bi sorun olmaz saniyorum. Vakumu denedikten sonra yazar misin? Etkileroni cok merak
Ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…