- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Ailesinde meme yada yumurtalık kanseri olan fitoöstrojen almasın kızlar soya,keten,hayıt,rezene,adaçayı,çemen, şerbetçiotu,maydonoz ve diğer bildiğimiz östrojen deposu besinleri ailesinde kanser olmuş olanlar sakın almasın diğer arkadaşlarda hormon testi yaptırıp hormonunuza bakarak alırsanız içiniz daha rahat olur bende ve elmasekerindede aynıydı sanırım en son 67çıktı bizde östrojen(estradiol/e2) o yüzden ben içiyorum içmeyede şimdilik devam edicem korkan içmek istemeyen içmesin kızlar kimseyi zorlamıyoruz sağlığınıza dikkat edin içenlerde hormon testi yaptırırsa iyi olur ve bu besinleri alırken içi rahat etmiyorsada ayda 1 doktor kontrolüne gidin
Reglim cok fena gecikti dogum kontrol hapini biraktim doktor olabilecegini soyledi. Bi regl olayim tam gaz devam etcem. Suan goguslerim oyle acayipki sanki bir gram yag kalmamis sert sert parcalar geliyo elime
Neyseki sen sık sık doktora gidiyorsun bişey olmaz inşallahBenim teyz gogus annemde over kanseri bulundu. 1. Dereceden riskliyim malesef
Süt bezeleridir heralde,spor ikimizide batırdı benceReglim cok fena gecikti dogum kontrol hapini biraktim doktor olabilecegini soyledi. Bi regl olayim tam gaz devam etcem. Suan goguslerim oyle acayipki sanki bir gram yag kalmamis sert sert parcalar geliyo elime
neden öyle göğüslerin yaa doktor ona da bişey söyledi mi
Valla tatlim ben spora devam ediyom kardiyo calismiyom ama pilates tarzi varya duymussunuzdur callanestics diye onu yapiyorum. Bu arada da gogus buyutmeye devamNeyseki sen sık sık doktora gidiyorsun bişey olmaz inşallah
Süt bezeleridir heralde,spor ikimizide batırdı bence
Kizlarr dolgunlasma olmus bu sabah 88 e kadar kuculmustu ya 89 olmus sevindim :)
Kizlar ya ben 86 ile baslayip 93 e kadar cikarmistimofff ya gene buyusun
Ben spora bagliyorum bi de programin duzenino bozmustum ondan da olabilir yani. Tam gaz devam etseydim belki 100 olcakti simdineden düştüler ki 88 89 a yine canım kaçırdım galiba mesajı, spor yüzünden mi ?
Kizlar bakin ne oldu, ben 4-5 gundur sadece rezene ve adacayi karisik bitki cayimi (gunde 1 kupa), gunde 3-4 tane hurma, tepeleme 1 ymk kasigi keten tohumu yiyorum ve 2 gundur masaj yapitorum. Eskisen nasil yanlardan sismeye dolgunlasmaya basladiysa suanda oyle olmaya basladilar :) demek istedigim sadece bu yediklerim yeterince etkili sanirim. Masaj yagimda da keten yagi narcwkirdegi yagi ve cok az bebe yagi var.
Yanlardan mı büyümesi lazım bende de hafif yanlar doluyor gibi o zaman ben doğru yoldayım mutlu oluyorum şuan
Kizlar ya ben keten tohumunun etkisine cok inaniyorum. Lutfen tuketmenin bi yolunu bulun. Ishal yaparsa eger ilk bi hafta bi tatli kasigi tuketinn bunye alisinca cogaltin
canım keten tohumu bir de küç denen bir şey vardı kara üzüm çekirdeğiydi sanırım, onu tükettin mi ben de sadece keten tohumu alayım diyorum
tabi adaçayı içeceğim ama rezene hiç içmedim sabah birini akşam birini yapsam olur mu acaba
bir de nar çekirdeği yağı var bende etkisi var mı göğüs büyümesine yoksa sadece masaj yağı olarak mı kullanıyorsun
Hangi krem canim? Bi sorun olmaz saniyorum. Vakumu denedikten sonra yazar misin? Etkileroni cok merakbenımde kullanmadıgım bıtkısel mazl. ve hap kalmadı hatta bı hap nerdeyse cıgerlerımden edıyordu benım ısım vermek dogru mu bılmedıgımden yazmıyorum adını en son bı krem var burada okumustum yıne onunla bırlıkte vakumlar var ya onu deneyecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?