merhaba dendi konustugunuz konu uzerinden seneler gecmis ama umarim mesajim sana ulasir. ben de 350 cc mentor kasalti silikon taktirdim cok odemliyim hem karnima dogru hem meme ustune dogru ve de tam senin dedigin gibi bi goruntum var.memelerim omzuma cok yakin duruyo sislikler cok yukarda senin de oleymis noldu sonra cok merak ettim odemlerin gecince indi mi acebaevet yukarı doğru açmış zamanla inecek dedi,sarkmasın diye biraz yukarı yerleştiriyoruz dedi,dün gittim kasların ödemli hala o yüzden şiş dedi,korseyi de aşağı doğru kaysın diye takıyo ama ben çok korkuyorum yandan görüntüsü öyle kalır diye..hatta inmezse ufak bi operasyon daha yaparız dedi üç ay sonra çok korkuyorum umarım yakın zamanda iner ve normale döner yoksa aynı acılar çekmek kabus olur..benim kasaltı 300 moderate plus high konuldu..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyütme Ameliyatı Sonrası Karına İnen ödeminiz Olmuşmuydu? Lütfen Yardım!
- Konu Sahibi padrone
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba bende çarşambs günü 325 cc taktırdım aynı problemler bendede var öyle gerginlerki patlıycak gibi hissediyorum doktor ödemin olması normal geçicek dedi bugün 4. Gün hala normal hareket edemiyorum biran önce hayatın normale dönmesini istiyorummerhaba dendi konustugunuz konu uzerinden seneler gecmis ama umarim mesajim sana ulasir. ben de 350 cc mentor kasalti silikon taktirdim cok odemliyim hem karnima dogru hem meme ustune dogru ve de tam senin dedigin gibi bi goruntum var.memelerim omzuma cok yakin duruyo sislikler cok yukarda senin de oleymis noldu sonra cok merak ettim odemlerin gecince indi mi aceba
gecmis olsun canim ayni gun olmusuz ameliyatimizi aynen hala normale donemedim hala agrim var dr 2×1basladi agri kesiciyi ama ben gunde 4 kez aliyorum ki ben 2 sefer sezeryan oldum ikisinde de ertesi gun resmen sekiyodum o derece rahattim yani bunu da oyle atlatirim saniyodum ama olmadi ozellikle sabahlari uyanmak zul geliyo cok sisler bana 350ccmentor takildi boyum 158 kilom 48 ama kilom ameliyatin ertesi gunu 51 di umarim bi an once toparlariz canm cok merak ediyorum ve hala inanamiyorum benim de buyuk goguslerimMerhaba bende çarşambs günü 325 cc taktırdım aynı problemler bendede var öyle gerginlerki patlıycak gibi hissediyorum doktor ödemin olması normal geçicek dedi bugün 4. Gün hala normal hareket edemiyorum biran önce hayatın normale dönmesini istiyorum
gecmis olsun canim âyni gun olmusuz ameliyatimizi aynen senin gibi hala cok sis ve odemliler benim dr um da normal hepsi gececek dio bana 350ccmentor takildi hala agrilarim var carcabuk iyilesmek ve kendimi dolgun guzel goguslerimle gormek istiyorum ) yasadiklarimizi paylasalim cnm tekrar gecmis olsunMerhaba bende çarşambs günü 325 cc taktırdım aynı problemler bendede var öyle gerginlerki patlıycak gibi hissediyorum doktor ödemin olması normal geçicek dedi bugün 4. Gün hala normal hareket edemiyorum biran önce hayatın normale dönmesini istiyorum
Be
. Çok teşekkürler sanada geçmiş olsun ben hala düz yatamıyorum yastık destekli oturarak uyumaya çalışıyorym boyun&bel fıtığı olmazsam iyidir sağ göğsümün dikiş yeri yanıyo rahat hareket edemiyorum öksürücem diye aklım kayıya pet şişeyle dolaşıyorum gıcık geldiğinde su içerek öksürmemi engelliyorum bende iki tane sezeryan oldum buda 3. Oldu bukez ikiz doğurdum buz koyuyorum günde 2-3 kez ödeme iyi gelir düşüncesiyle benim boyum 1.70 62 kiloyla ameliyata girdim şuan 65 oldum inşallah hepsi geçicek biraz daha sabıra ihtiyacımız var sanırımgecmis olsun canim ayni gun olmusuz ameliyatimizi aynen hala normale donemedim hala agrim var dr 2×1basladi agri kesiciyi ama ben gunde 4 kez aliyorum ki ben 2 sefer sezeryan oldum ikisinde de ertesi gun resmen sekiyodum o derece rahattim yani bunu da oyle atlatirim saniyodum ama olmadi ozellikle sabahlari uyanmak zul geliyo cok sisler bana 350ccmentor takildi boyum 158 kilom 48 ama kilom ameliyatin ertesi gunu 51 di umarim bi an once toparlariz canm cok merak ediyorum ve hala inanamiyorum benim de buyuk goguslerim
gecmis olsun canim âyni gun olmusuz ameliyatimizi aynen senin gibi hala cok sis ve odemliler benim dr um da normal hepsi gececek dio bana 350ccmentor takildi hala agrilarim var carcabuk iyilesmek ve kendimi dolgun guzel goguslerimle gormek istiyorum ) yasadiklarimizi paylasalim cnm tekrar gecmis olsun
aynen canim bende yari oturur pozisyonda yatiyorum benim de iki gundur sol gogsumun yanindan meme ucuma doru bi yanmam vardi bugun yok ama gecti benim sag gogsum biraz daha sis dr um 325 de 350yi de deniycem demisti ilk sagi aciyorum ve denememi sagda yapiyorum o yuzden biraz daha sis olabilir dedi benim sezeryanlarim epiduraldi genel anestezi berbat bisiymisBe
. Çok teşekkürler sanada geçmiş olsun ben hala düz yatamıyorum yastık destekli oturarak uyumaya çalışıyorym boyun&bel fıtığı olmazsam iyidir sağ göğsümün dikiş yeri yanıyo rahat hareket edemiyorum öksürücem diye aklım kayıya pet şişeyle dolaşıyorum gıcık geldiğinde su içerek öksürmemi engelliyorum bende iki tane sezeryan oldum buda 3. Oldu bukez ikiz doğurdum buz koyuyorum günde 2-3 kez ödeme iyi gelir düşüncesiyle benim boyum 1.70 62 kiloyla ameliyata girdim şuan 65 oldum inşallah hepsi geçicek biraz daha sabıra ihtiyacımız var sanırım
neyse gecicek hepsi umarim
sana da bana da sabirlar diliyorum
. İnşallah canım ya saol çocuklarla dahada zor beşgün geçti bi bu kadardan sonra herşey daha güzel olucak kendine iyi bakaynen canim bende yari oturur pozisyonda yatiyorum benim de iki gundur sol gogsumun yanindan meme ucuma doru bi yanmam vardi bugun yok ama gecti benim sag gogsum biraz daha sis dr um 325 de 350yi de deniycem demisti ilk sagi aciyorum ve denememi sagda yapiyorum o yuzden biraz daha sis olabilir dedi benim sezeryanlarim epiduraldi genel anestezi berbat bisiymis
neyse gecicek hepsi umarim
sana da bana da sabirlar diliyorum
tesekkur ederim ). İnşallah canım ya saol çocuklarla dahada zor beşgün geçti bi bu kadardan sonra herşey daha güzel olucak kendine iyi bak