Slm kızlar.. 2 gün önce büyütme ameliyatı oldum dün çok ağrın ve şişliğim vardı doktorum bandaj yaptı buz uygula dedi bugün şişler daha iyi ağrımda pek kalmadı ama karnıma inen hafif bi şişlik var sanki 1 günde 2 kilo aldım yürürkende sanki içinde su varmış gibi bi his oluyo dokununca da acıyo yrn doktorumu aricam ama bi bilgisi olan varsa nolur yazın çok endişeleniyorum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyütme Ameliyatı Sonrası Karına İnen ödeminiz Olmuşmuydu? Lütfen Yardım!
- Konu Sahibi padrone
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Slm kızlar.. 2 gün önce büyütme ameliyatı oldum dün çok ağrın ve şişliğim vardı doktorum bandaj yaptı buz uygula dedi bugün şişler daha iyi ağrımda pek kalmadı ama karnıma inen hafif bi şişlik var sanki 1 günde 2 kilo aldım yürürkende sanki içinde su varmış gibi bi his oluyo dokununca da acıyo yrn doktorumu aricam ama bi bilgisi olan varsa nolur yazın çok endişeleniyorum...
Oncelikle cok gecmis olsun..ben de cuma gunu oldum ameliyat..ben de tam bu konuyu ariyordum.cunku belim gobegim sis hatta belim iki tarafi mosmor ve ben de iki kilo aldim ama odemden tabiki..bugun asistan bi sey olmaz dedi ama ben doktora ulasicam yarin sana da yazarim
Oncelikle cok gecmis olsun..ben de cuma gunu oldum ameliyat..ben de tam bu konuyu ariyordum.cunku belim gobegim sis hatta belim iki tarafi mosmor ve ben de iki kilo aldim ama odemden tabiki..bugun asistan bi sey olmaz dedi ama ben doktora ulasicam yarin sana da yazarim
cnm sana da çok geçmiş olsun ödemdenmiş bende bugün konuştum doktorumla daha dorusu yardımcısıyla biraz içim rahatladı
sen nasılsın nasıl hissediyosun ağrı falan varmı??
kızlar bosu bosuna panik yapmayın.benim de göbeğimde ve belimin kenarlarında cok ödem vardı, yürürken sallanıylardı,2 -3 haftaya atmaya baslarsınız ödemi.bol su için.daha doğrusu sıvı tüketin
saol cnm ya dün bi panik yaptım gece de doktoru ariamadım baktım burda da konu açılmamış bunla ilgili açiim bi sorim bari dedim... çok acaip geliyo biranda şişti dediin gibi yürürken sallanıyo falan noluyoruz dedim :86: neyse artık bikaç hafta sabredicez sallanan göbüşe napalım
cnm sana da çok geçmiş olsun ödemdenmiş bende bugün konuştum doktorumla daha dorusu yardımcısıyla biraz içim rahatladı
sen nasılsın nasıl hissediyosun ağrı falan varmı??
Rahatlamana cok sevindim,benim sislerim inmis bugun baya..agrim yok hic, hareketlerim biraz kısıtlı tabi ama gayet iyiyim,sabahlari maydanoz suyu iciyorum,ara sıra da kiraz sapı kaynatiyorum ödemler için..sen kac cc taktirdin?
- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
- 333
Slm kızlar.. 2 gün önce büyütme ameliyatı oldum dün çok ağrın ve şişliğim vardı doktorum bandaj yaptı buz uygula dedi bugün şişler daha iyi ağrımda pek kalmadı ama karnıma inen hafif bi şişlik var sanki 1 günde 2 kilo aldım yürürkende sanki içinde su varmış gibi bi his oluyo dokununca da acıyo yrn doktorumu aricam ama bi bilgisi olan varsa nolur yazın çok endişeleniyorum...
gecmis olsun arkadasım.bunlar iyilesme dönemindeki durumlar atlatıcaksın diye düşünüyorum.
Rahatlamana cok sevindim,benim sislerim inmis bugun baya..agrim yok hic, hareketlerim biraz kısıtlı tabi ama gayet iyiyim,sabahlari maydanoz suyu iciyorum,ara sıra da kiraz sapı kaynatiyorum ödemler için..sen kac cc taktirdin?
doktorla 260 310 arası die konuşmuştuk ameliyatta 290a karar vermiş. bende bugün bayaa iiceyim ağrım nerdeyse hiç kalmadı sadece ani hareket edersem unutup anca o zaman ağrı yapıo şişlerimde ii durumda sütyen almaya gitmek için sabırsızlanıorum
sen kaç cc lik taktırmıştın?
gecmis olsun arkadasım.bunlar iyilesme dönemindeki durumlar atlatıcaksın diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim :81::81::81:
doktorla 260 310 arası die konuşmuştuk ameliyatta 290a karar vermiş. bende bugün bayaa iiceyim ağrım nerdeyse hiç kalmadı sadece ani hareket edersem unutup anca o zaman ağrı yapıo şişlerimde ii durumda sütyen almaya gitmek için sabırsızlanıorum
sen kaç cc lik taktırmıştın?
canııım geçmiiş olsunnn nasılsın şişkinliklerin geçtimi? daha iyisin inşallah oohh sütyen için alışwerişş benim de en büyükk hayaaliiiiiimmmmmm
Eser hanım bana da 260 ile 310 arasında bir protez uygulayacak. artııık olsam da birse bu hasreeettttt:84::84::84:
canııım geçmiiş olsunnn nasılsın şişkinliklerin geçtimi? daha iyisin inşallah oohh sütyen için alışwerişş benim de en büyükk hayaaliiiiiimmmmmm
Eser hanım bana da 260 ile 310 arasında bir protez uygulayacak. artııık olsam da birse bu hasreeettttt:84::84::84:
Darısı ve Enn güzeli İle başına güzelim seninde İnşallah O sütyen alışverişi Yokmu Bu keyfi anlatamam Allah herkese isteyen herkese Yaşatsın Dilerimm :13: :13:
insanın kendine güvenmesi beğenmesi nasıl güzel bir duygudur kimbilir mikscim siyah v yakada bu kadar yakışır bi hanıma yani
Çok sağol Leylacım teşekkürederim Darısı başına diğerinide gördün sanırım bir tane daha ekliycem Böylece Boyut olarak kapalı kıyafetlede resimlerden ne durum da olduğunu memişlerin anlarsın sende ona gmre karar verirsin bebeğimmm
insanın kendine güvenmesi beğenmesi nasıl güzel bir duygudur kimbilir mikscim siyah v yakada bu kadar yakışır bi hanıma yani
Valla bende bayildin o resime... bu kadar mi güzel yakisir yaaaa... tü tü tü MASALLAH !!!
Çok sağol Leylacım teşekkürederim Darısı başına diğerinide gördün sanırım bir tane daha ekliycem Böylece Boyut olarak kapalı kıyafetlede resimlerden ne durum da olduğunu memişlerin anlarsın sende ona gmre karar verirsin bebeğimmm
inşallah tatlım darısı bütün isteyenlerin başına olsun.canım çok teşekkür ederim.çokta abes durmuyor dışardan rahatça yaptırabiliriz yani.
Elifçim Leylacım Çok Sağolun Kızlar Hem çok Mutlu oluyorum hemde Utanıyorum
Sizin için buradayım bakın karar verin size güç vermeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum bende Buradan Gücümü Almıştım :81: :82: Tekrar sağolun güzel düşünceleriniz için...
bak bu şüpppeeer ötesi olmuş tatlım çok yakışmış maaşallah burada güven veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim.her sorduğum soruya bıkmadan cevap verdiniz.miks cim beni kırmayıp kıyafetli resim koyduğun için ayrıca teşekkür ederim canım benim
Darısı ve Enn güzeli İle başına güzelim seninde İnşallah O sütyen alışverişi Yokmu Bu keyfi anlatamam Allah herkese isteyen herkese Yaşatsın Dilerimm :13: :13:
AMİİİİİİİİNNNN canıııımmmmm inşallaaahhhhh önceleri çamaşır mağazalrında fazla kalamaz we sütyenlere bakamaazdım uyuuuzz olurdum hele şu sütyen kutularının üstündeki bayan resimlerine amaaa şimdiii o mağazalardan geçerken dha mutlu bakıyorum ve inşallah geleceğim alışwerişee fethedeceğiiiiim diyoruuummmm