Buyurun Benim Evim

ablacim güle güle otur, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum,Şeniz

Dogru söylemek gerekirse bende begenmedim kapi süsünü fisfisfis

ama yatak odandaki koltuklari cok begendim, bende illerde kendi evim icin istiyorum böyle.

Huzurla oturun ablacimŞeniz:Saruboceq:

çok teşekkür ediyorum ablacım :1hug: kapı süsüne gelince o kapı süsünü belinay beğenmediğinizi duyunca söktü attıı yok artık kapı süsü canım.. yatak odamdaki koltuklara gelince aslına bakarsan oturma odamın takımı bu tekli koltuklar fakat sığmadağı için ne yapalım diye düşünürken eşim yatak odamıza koymayı önerdi ve iyikide koymuşuz çünkü sabahları kahvemizi içiyoruz özelliklede bir misafirimiz geldiğinde erken kalktığımız için rahatsız etmemek adına burda oturuyoruz:asigim:

Evin ve Mobilyalarin cok güzel... Gözü tirmalayan tek nokta duvarlarin rengi bence, koltuk takiminin rengine yakin bi renk secseydiniz daha hos olurdu bence...

Yatak oda takimini ve Koltuklarini özellikle cok begendim, güle güle oturun insallah...

Evin genel anlamada çok güzel canım..
Eşyaların gayet şık duruyorlar..
Sadece mutfak dolaplarındaki örtüleri bence alsan daha iyi olur, yada çok sarkmışlar biraz daha az sarksalar belki daha hoş durur..
mutluluklar dilerim..

herşey çok güzel, güle güle oturun.
kapı süsüne gelince aslınd agüzel ama kapını mavi olması hoş olmamış. ıuyumsuz durmuş.
olsun sökmüşsünüz zaten.
murluluklar diliyorum Şeniz

canım eşyalrın güzel ama duvardaki yoğun sarı renk eşyaları göstermiyor.bence krem bej gibi olmalı..onund ışında mutfak dolapların oldukça düz ve yapışkan folyoyla kaplanmaya müsait..mutlulukla yaşayın evinizde

Back
X