Buyurun Benim Evim

ecrin_kayra

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
258
0
296
45
İstanbul
Kızlar Gerçi kardeşim (belinay_merve eklemişti düğün öncesi resimlerimi ama buda 5 aylık yeni evli gelin evi yani aradan 5 ay geçti bir takım değişiklikler yaptım en önemlisi kapı süsümü bugün belinayla beraber yaptık bakalım yorumlarınız ne olucak?? ve salondan yemek masasını kaldırdım daha geniş alanım olsun diye onu şimdilik çalışma+ ilerde bebek odası yapacağım yere koydum..

07122008456ua5.jpg

07122008457zc1.jpg

07122008458xy8.jpg

07122008460lx7.jpg

07122008461qc1.jpg

Son düzenleme:
güle güle kullan eşyalarını hepsi çok güzel ama en çok

antre deki pelüş yolluklara takıldım çok güzel

daha önce de görmüştüm zaten, güzel bir evin var.:nazar:
salondaki koltukların çok güzel.

ama sanki duvarların sarı olması pek uymamış salonuna, krem rengi daha uyar sanki. çünkü koltuklar o tonlarda. oturma odası için de aynı şey geçerli ama koridordaki paspaslar da kırmızı ya sanırım sizde fanatik galatasaraylılık var ve ondan sarıyı tecih ettiniz. yanılıyor muyum? yerimseniben tabi zevk sizin tercih sizin ama dediğim gibi ileride salonun duvar renklerini değiştirmeyi bi düşünün bence ;)

yatak örtün çok hoşuma gitti.

bir de ben kapı süsünü beğenmedim ya, emeğinize sağlık tabi ama benim hoşuma gitmedi benneyaptımkia.s.

tatlılar süper görünüyor ayrıca, afiyetle yeyin..

bi de düğün fotoğraflarını paylaşacak mısın bizlerle?

Son düzenleme:
ewin çok çok güsel bayıldım fakat sanki mutfaktaki tezgahın üzeri çok kalabalık geldii orayı boşaltsan daha gsel olur sankiii bu arada eewin bereketli olsun inş

allah ağzınızın tadını bozmasın canım
çok hoş bir evin var daha öncede görmüştüm zaten
kapı süsünde değişik bir hava katmış
bir ömür mutluluklar dilerim
darısı belinaya inşallah

daha önce de görmüştüm zaten, güzel bir evin var.:nazar:
salondaki koltukların çok güzel.

ama sanki duvarların sarı olması pek uymamış salonuna, krem rengi daha uyar sanki. çünkü koltuklar o tonlarda. oturma odası için de aynı şey geçerli ama koridordaki paspaslar da kırmızı ya sanırım sizde fanatik galatasaraylılık var ve ondan sarıyı tecih ettiniz. yanılıyor muyum? yerimseniben tabi zevk sizin tercih sizin ama dediğim gibi ileride salonun duvar renklerini değiştirmeyi bi düşünün bence ;)

yatak örtün çok hoşuma gitti.

bir de ben kapı süsünü beğenmedim ya, emeğinize sağlık tabi ama benim hoşuma gitmedi benneyaptımkia.s.

tatlılar süper görünüyor ayrıca, afiyetle yeyin..

bi de düğün fotoğraflarını paylaşacak mısın bizlerle?

canım düşüncelerin için teşekkür ederim.. öncelikle duvar rengime gelince tammeen eşimin tercihiydi bende memnun değilim açıkcası ama şimdilik idare ediyoruz, antredeki halılarımı eşim beğendi :) kapı süsü tamamen belinayın fikri :) bu arada fenerbahçeliyiz canım :)​

ewin çok çok güsel bayıldım fakat sanki mutfaktaki tezgahın üzeri çok kalabalık geldii orayı boşaltsan daha gsel olur sankiii bu arada eewin bereketli olsun inş

canım mutfak dolaplarımın içi çok dolu bardak tanaklarla dolu zaten yarısı belinaya devredicem bende memnun değilim tezgah üstümden fikrin için teşekkürler canım şimdilik gerekli olanlar elimin altında diyim​

allah ağzınızın tadını bozmasın canım
çok hoş bir evin var daha öncede görmüştüm zaten
kapı süsünde değişik bir hava katmış
bir ömür mutluluklar dilerim
darısı belinaya inşallah

canım teşekkür ediyorum amiin inşallah darısı canım kardeşiminde başına hayırlısıyla​

fıstık belinayın fıstık ablasıııı..
ilk önce senide aramızda görmekten mutluluk duyarım...
daha öncede görmüştüm fotoları ama şimdiki değişiklerle çok daha güzel olmuş canım...
bu arada masayı ne yaptın ben onu merak ettim....
şirin sıcacık evinde ömür boyuuuu mutlu olursunuz inşallah...
darısı belinayım ve tüm bekarların başına inşallah......

Back
X