• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümeyen kese

emntprk123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
2
0
1
30
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 6+4 haftalık gebeyim kesenin içinde bebekte kalp atışıda var ama kesem olması gerekenden küçük keseme göre 2 hafta geriden geliyor ve büyümez böyle devam ederse bebek içimde boğulup kalbi dururmuş. Böyle birşey aranızda yaşıyan var mı ?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 6+4 haftalık gebeyim kesenin içinde bebekte kalp atışıda var ama kesem olması gerekenden küçük keseme göre 2 hafta geriden geliyor ve büyümez böyle devam ederse bebek içimde boğulup kalbi dururmuş. Böyle birşey aranızda yaşıyan var mı ?
Yaşadım ben Doktor direk bana su içmiyorsun kese bebege göre küçük böyle giderse düşük olur demişti sonraki günlerde hergün 3 litre su içtim havuç suyu, armut vs gibi su oranı fazla olan besinler tükettim ve 10 gün sonra gidince düzelmeye başladı sonra da hiç bu problem olmadı oglumu dogurdum şuan 14 aylık stres yapmayın yazdıklarımı uygulayın düzelir inşallah

Back