• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyümek seni özlemek miydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
Büyümek Seni Özlemek Miydi ?
Bütün söylemek istediklerim sıralandılar şimdi tek tek karşıma …. Her defa dilimin ucuna gelipte sustuğum zamanlar…. Geride bıraktığım ve asla tekrarı olmayan …..neler demek istedim bir bilsen ….yaklaştığımdan mı biraz sonlara yoksa daha fazla düşündüğümden mi bilmiyorum ….kaybettiklerimi tartıyor bu gece terazi….

Bizden alınanları düşüyorum …. İstemeden ördüğümüz duvarlar geliyor gözümün önüne….neden demeyi sorgulamaktan yoruldum beklide….. keşke becerebilseydim bende geçmişin üzerini perdelemeyi…. Sanma kızgınlığım var …. Kabullendim bazı şeylerin ağır bedellerini ödemeyi…bugünlerde biraz daha fazla seviyorum seni….

Gücünün sıcaklığına en çok ihtiyaç duyduğum zamanlar kayıyor üzerimden….ve hayat sormuyor bana istediklerimi sen gibi….sunmuyor bana gümüş tepside yaşadıklarımı… aslında biliyor musun daha iyi anlıyorum seni…. Yapmak istediklerin ama sınır dışı edilmiş hayallerini… kurbandı lazım belki de gelecek için ve sana da sorduklarını sanmıyorum seçimleri….

Yanındayım birkaç gün ….özlemişim bende sen gibi…. Ne çok isterdim zamanı eskisi gibi seninle tüketmeyi…. Çok belli etmezdin de sevgini; bir bakınşın anlatırdı sevdiğini….. tek erkektin hayatıma giren ve hala hayatımın tek erkeği…. Güçlüydün ve her şeye karşı durmanı severdim en çok …. Ağlarken hiç görmemiştim seni…. Bazen kırılırda bir parçam ıslanırsa yüzümün çehresi, istemezdim öyle görmeni…… hep güçlü olduğumu bilmeni istediğim gibi …..

Sorsalardı ister misin diye bu günleri_?kabul eder miydim ,bilmiyorum …. Bekleme salonu suskunluğunda bir karanlığın içinden yazıyorum cümlelerimi…..isterdim şimdi eski günlerin neşesini, uzun akşamlarımızı….. olmadık şeylere güldüğümdeki kızışlarını……

Neye üzülüyorum biliyor musun ? hiç zıplayamadığım için kucağında…. Ya da ne biliyim …artık boynuna atlayamadığım için biraz da….kiraz ağacağından indirdiğin günleri özlediğim için bu suskunlar…..çok özledim seni baba…. Sarı saçlarımla dizinde uykuya dalmak bu kadar uzak mı küçük kızına….ben hala senin küçük kızın değil miyim baba? Küçükken ne çok isterdim oysa büyümeyi…..böyle öğretmemişti öğretmenim ….. bu olmamalı …..söyle babacım …

Büyümek seni özlemek miydi ? (alıntı)

çok güzeldi. kendin mi yazdın

tek kelimeyle muhteşem..küçüklüğümü özledim,herşey değişti babam değişti ben değiştim,zaman geçti..inşallah hayat bana ailemle tekrar mutlu olmak için bi şans verir:çok üzgünüm:

Neye üzülüyorum biliyor musun ? hiç zıplayamadığım için kucağında…. Ya da ne biliyim …artık boynuna atlayamadığım için biraz da….kiraz ağacağından indirdiğin günleri özlediğim için bu suskunlar…..çok özledim seni baba…. Sarı saçlarımla dizinde uykuya dalmak bu kadar uzak mı küçük kızına….ben hala senin küçük kızın değil miyim baba? Küçükken ne çok isterdim oysa büyümeyi…..böyle öğretmemişti öğretmenim ….. bu olmamalı …..söyle babacım …

cok ğüzel ya ne kadar doğru yazılmış büyümek seni özlemekmi babacığım
işte bir bayram daha ğeldi ve ben sei cok özledim babacım cok

tek kelimeyle muhteşem..küçüklüğümü özledim,herşey değişti babam değişti ben değiştim,zaman geçti..inşallah hayat bana ailemle tekrar mutlu olmak için bi şans verir:çok üzgünüm:

canım eğer ailen hala hayattaysa mutlaka ğit sarıl babanın boynuna cok ğeç olmadan sarıl sımsıkı ağla koynunda ama geç kalma hatalı onlar da olsa ğit suan babamın yanımda olması için cok seylerimi verebilirdim emin ol özlem hasret dinmiyor her ğeçen gün büyüyor

hayatımda ilk defa burda dile getiriyorum bunu. Ben bu yazıyı okuyunca çok garip oldum. babamla hiç güel bir anım yok onunla ilgii hiç bir anım yok tabi kötü anlar dışında. onunla ilgili aklımda kalan tek şeyler bana yaptığı kötülükler dayak sanmayın sakın şiddetten çok daha fazla can yakıcı şeyler. duygu sömürüsü değil bu ama 20 yıldır yeter diye düşündüm ben hayatımda en çok aileye değer veririm ama çekirdek ailem bile olmadı. ben babamla hiç yaşayamadım o hep kaçtı, sattı. o hep gitti hep söz verdi ama hep gitti her seferinde yeniden bitirdi beni. her gelişinde hesap sormadım yeniden gitmesin diye kaybetmek istemedim ama yine yine yine gitti. Ne olur affedin bunları yazdığım için. normalde çok katıyımdır duygusuzumdur ama en hassas noktam bu işte patladı

hayatımda ilk defa burda dile getiriyorum bunu. Ben bu yazıyı okuyunca çok garip oldum. babamla hiç güel bir anım yok onunla ilgii hiç bir anım yok tabi kötü anlar dışında. onunla ilgili aklımda kalan tek şeyler bana yaptığı kötülükler dayak sanmayın sakın şiddetten çok daha fazla can yakıcı şeyler. duygu sömürüsü değil bu ama 20 yıldır yeter diye düşündüm ben hayatımda en çok aileye değer veririm ama çekirdek ailem bile olmadı. ben babamla hiç yaşayamadım o hep kaçtı, sattı. o hep gitti hep söz verdi ama hep gitti her seferinde yeniden bitirdi beni. her gelişinde hesap sormadım yeniden gitmesin diye kaybetmek istemedim ama yine yine yine gitti. Ne olur affedin bunları yazdığım için. normalde çok katıyımdır duygusuzumdur ama en hassas noktam bu işte patladı
sen hayatımı paylaştığım bir kabus oldun baba...
ama ben bu kabusla yaşamayı öğrendim..
kapıdan çıkarken ardından sarılıp ''gitme ''diyebilmeyi özledim baba...
en azından seninle yarım kalmış anılarım olsun istedim baba,oysa onlar hiç başlamadı...
ben hiç büyüyemedim baba,çocukluğumu hiç vermedin bana,gülüşünü,tebessümlerini hep sakladın benden..
ben yaşayamadığım seni çok özledim baba...
senin aldığın her nefes,attığın her kahkaha,yüzündeki bir umut parçası

benim en güzel rüyalarım arasında...sen benim vazgeçilemez tek kabusumsun...

yazını okuyunca çok duygulandım..sana nasıl yanıt verebileceğimi bilemedim,çok duygulandım,empati kurdum o anda ve çok yaralandım ve bir bir bu cümeleler yansıdı... senağlama

en azından seninle yarım kalmış anılarım olsun istedim baba,oysa onlar hiç başlamadı...
ben hiç büyüyemedim baba,çocukluğumu hiç vermedin bana,gülüşünü,tebessümlerini hep sakladın benden..

yazını okuyunca çok duygulandım..sana nasıl yanıt verebileceğimi bilemedim,çok duygulandım,empati kurdum o anda ve çok yaralandım ve bir bir bu cümeleler yansıdı... senağlama

çok güzelmiş çok teşekkür ederim

çok güzel bir yazı ya çok duygulandım doldu gözlerim .. babamla ben aklıma geldi artık baba demesem bile ...

babamı 96da kaybettım ben cok ozluyorum onu hala bırgun kapıdan gırecek dıye beklıyorum.cok agladım tutamadım kendımı ne guzel yazmıssın.ben sanslıyım hepsını yaptım babamla.hersyı paylastım oyuzden huzurluyum ama ozlemmmmmmm anlatılmaz..........

kızımı uzaklara gönderdigim şu günlerde içimi yaktın.o kadar güzeldi ki yazın aglamamak için zorladım kendimi,evet büyümesini istedigimiz yavrularımız büyüyüp uçuyor ve biiz kucagımız bomboş kalıyoruz.hayat böle bişey anlamak zor.sevgiler...

okudum okurken ağladım.ahh babam yanımda olsan sıkıca sarılsam sen uyurken yıne üstünü örtüp o güsel kokunu içime ceksem.çok özledim.çok etkılendım yazdıklarından canım.ben babamı 1 yıl önce kaybettım.onu çok özlüyorumm çoookk.ne acıymış yokluğun,ne acıymış sonsuzluğa kadar sensizkalacağımı bılmek.
ailenızın değerini bilin arkadaşlarım.hayat kısa sıkıca sarılın.SENI SEVIYORUM demekten bıkmayın usanmayınn...
canım bunları sen mı yazdın bi kitaptan mı alıntı.paylaşım için tşkkrler.

ben hıç babamın dızlerınde uyuyamadım sunu ıstıyorum dıyemedım baba bıle dıyemedım tam ben babamı 24 yıl sonra buldum ama hala baba dıyemıyorum cok ıstıyorum baba demeyı sarılmayı ne bılıyım kokusu nasıl merak edıyorum ama dokunamıyorum oda bana anlayacagız hala baba kız olmadık

bu yazı boğazımda düğümlendi direk geçmişlerim babam annem kardeşim gözümün önünden geçti eskiden hepimiz birlikteydik ama bizler evlendik ve aile dağıldı ne kadar yazık değil mi her zaman diyorum onlar aileme sanki ben emanet gibi verilmişim büyüt istikbvalini ver ve en iyi şekilde mutlu olacağı gibi evlensin ve evden uçup gitsin hem sizlere yazıyorum hemde şu an ağlıyorum bende özldim hiç geri gelemiyecek o günlerimi eskiden hemen evlensem yuvamı kursam derdim allaha şükür evlendim ve bir kızım oldu çok süper bi eşim var allahıma bin şükürler olsun çok da mutluyum ama annemler yanımdayken birden başka şehire taşındılar 2 yıldır yanım da değiller bize nazar değdi kız kardeşim de burda evliydi o da başka şehire taşın dı dedim ya nazar değdi çok sık görüşüyordum aiilemle sanki evlenmemiş gibi hala onlarla yaşıyor gibiydim bir tek evime akşamları gidiyordum annemlerin komşuları hep diyordu ooo maşallah kızın senden çıkmıyor diye eee ne oldu işte şimdi hepimiz ayrıldık ve paramparca olduk şimdi de sevinsinler bakalım ne olmuştu sanki hep oınalarla olmam şuçmuydu onlar benim anam babm değilmiydi tabiki onlarla olacaktım ama işte o kadar fitne insanlar pis gözlü insanlar var ki bir anda paramparca yapıyorlar gözleriyle aileyi neyse konudan dışarı çıktım sanırım birden düşüncelerim kabardı bu yazıyı yazan arkadaşa çok teşekkür ediyorum süper bi alıntı yapmış ama beni göz yaşlarına boğdun bu arada
avazım çıktığı kadar bağırıp haykırmak istiyorum bende sizleri özledim o 4 kişilik ailemi özledim sabah sizlerle çay içmesini özledim her sabah yine evimde çay içiyorum ama siz yoksunuz yanımda bulunduğum şehirde babamı annemi kardeşimi özledim

çok güzel bi yazıydı emeğine sağlık çok duygulandım........

arkadaşlar yazı alıntı , zaten alıntı diye yazıyor en altta cümlenin sonunda..ben sadece mor ile yazılan kısmı arkadaşımından msjından duygulanıp yazdım o an için...bilginize... yerimseniben sevgiler..

büyümek özlemekti ...
çocukluğunu,anne baba kucagını, oyle basit yaşamayı ,gülüp eğlendiğimiz sandığımız yalansız dünyayı,,,,
eline sağlık canım

ya sen bittin ya ben bitirdim ikimizi birden...
zamanı yokettim korkularımla..
kabuslarım kara kara gözlerindi..
yalvarışım allaha senin yüzündendi senin..
zalimlerin elinden almayı öörettin bana ..
cehaletmiş, anladım..:çok üzgünüm:

yağmura ağlarken saklardım hep gözyaşımı..
zaten sende hiç gelip okşamazdın ıslak saçımı..
bir gün arkandayım git korkma demezdin ..
ezile zile ezmeyi öörendim..
vurana vur diyerek bana güç mü verdin?
zayıflıkmış, anladım..:çok üzgünüm:

kumdan kalelerimi yıkardın ellerinle..
güçlü ol sakın ağlama şimdi..zırlama karşımda..
kimbilir daha neler..
baskı seni sevmekmiş yüreğime..
baba diyememek güvenerek, sarılamamak ..
baba nasıl kokar ööretmedin bana..
tutsak olmaktı yaşattığın yalnızlık..
yanlışmış, anladım..:çok üzgünüm:

gün ve gün ağlamak sana..
zamanla iğrenmek yüzüne bakınca..
baba demeyi unuttum ben yıllarca..
hani derdin ya kendin yap, hayata hazırlan..
harcanmakmış ellerde, anladım.senağlama

al buda benim şiirim..

Back
X