Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 15 gün oldu kullanalı hiç uzama yok normalmi sizce sizde fark ettimi 15 günde4 ayda 4cm uzadı kizim
Hemen fark edemiyorsunuz, sabırlı olun 2 ay sonra fark edersinizBiz 15 gün oldu kullanalı hiç uzama yok normalmi sizce sizde fark ettimi 15 günde
Arkadaşlar özellikle omnitrope kullanıpta yılda kaç cm büyüme gerçekleştiğini paylaşacak anneler varmı
Bizde omnitrope 10mg kullanıyoruz önümüzdeki ay kontrol var 6 ay olacakArkadaşlar özellikle omnitrope kullanıpta yılda kaç cm büyüme gerçekleştiğini paylaşacak anneler varmı
Cevabınız çok kıymetliydi teşekür ederim yoksa biz çok üzgündükHemen fark edemiyorsunuz, sabırlı olun 2 ay sonra fark edersiniz
Kaç yaşında çocuğunuz boyu kilosu nedirCevabınız çok kıymetliydi teşekür ederim yoksa biz çok üzgündük![]()
10,5 yaşında 136 fakat kemik yaşı 2 yaş ileri olduğu için maksimum 1.48 fln olur dediler ankarada o kdr çok doktor gezdikki sizin durum nedir?Kaç yaşında çocuğunuz boyu kilosu nedir
Bizde Ankara'da tedavi görüyoruz kızım 11 yaşında tedaviye başladı 6 ay oldu . Hangi hastanede tedavi görüyor bende çok gezdim en son etlik şehir hastanesindeyiz10,5 yaşında 136 fakat kemik yaşı 2 yaş ileri olduğu için maksimum 1.48 fln olur dediler ankarada o kdr çok doktor gezdikki sizin durum nedir?
Biz özel nesibe andıranın kliniğindeyiz diğerleri hep başından savdı bilkenttende memnun kalmadık hep uzun süreli takip dediler ama vakit kalmamış kemik yaşı ileri olduğu içinBizde Ankara'da tedavi görüyoruz kızım 11 yaşında tedaviye başladı 6 ay oldu . Hangi hastanede tedavi görüyor bende çok gezdim en son etlik şehir hastanesindeyiz
Evet Nesibe hocayı duymuştum. Allah yardımcımız olsun. Günlük mu iğne yapıyorsunuz kaç mg vuruyorsunuz.Biz özel nesibe andıranın kliniğindeyiz diğerleri hep başından savdı bilkenttende memnun kalmadık hep uzun süreli takip dediler ama vakit kalmamış kemik yaşı ileri olduğu için
15 mg günlük 1 mg kullanıyoruz 3 aylık doz verdi bakıcak 3 ay sonunda ama hala hiç gelişme yokEvet Nesibe hocayı duymuştum. Allah yardımcımız olsun. Günlük mu iğne yapıyorsunuz kaç mg vuruyorsunuz.
Üzülmeyin çok yenisiniz daha , sabırlı olun uyku çok önemli erken uyuması gerekiyor kilosu nedir çocuğunuzun15 mg günlük 1 mg kullanıyoruz 3 aylık doz verdi bakıcak 3 ay sonunda ama hala hiç gelişme yok![]()
Erken uyutmaya çalışıyorum 33 kilo kilosu ideal peki sizin tedaviniz ne kdr zamandır sürüyo ve nasıl gidiyo çocuğunuz kaç yaşındaÜzülmeyin çok yenisiniz daha , sabırlı olun uyku çok önemli erken uyuması gerekiyor kilosu nedir çocuğunuzun
Yarın kontrolümüz var 7. Ay bitiyor tedaviye başlayalıErken uyutmaya çalışıyorum 33 kilo kilosu ideal peki sizin tedaviniz ne kdr zamandır sürüyo ve nasıl gidiyo çocuğunuz kaç yaşında
Hadi hayırlısı hepimiz içinYarın kontrolümüz var 7. Ay bitiyor tedaviye başlayalı
Merhabalar evde ölçtüğüm kadarıyla 2.5 aydır iğne kullanmamıza rağmen bi uzama yok sizin nasıl gidiyo kontrole gittnizmiMerhaba nasıl gidiyor tedaviniz
Bizimkiden 2 hafta sonra nasipse 3. Ayımız dolacak ama evde ölçümle 1-2 cm ya uzadı ya uzamadı benim gözlemlediğim kızımda iyice yıprandı sonuç alamadığımız için çok ağlıyoKontrole gittik 7 ayda 5cm uzama oldu , sizin kontrol ne zaman