Büyüme hormonu kullananların büyüme oranı

ozmozm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
14
0
1
35
Arkadaşlar özellikle omnitrope kullanıpta yılda kaç cm büyüme gerçekleştiğini paylaşacak anneler varmı

10,5 yaşında 136 fakat kemik yaşı 2 yaş ileri olduğu için maksimum 1.48 fln olur dediler ankarada o kdr çok doktor gezdikki sizin durum nedir?
Bizde Ankara'da tedavi görüyoruz kızım 11 yaşında tedaviye başladı 6 ay oldu . Hangi hastanede tedavi görüyor bende çok gezdim en son etlik şehir hastanesindeyiz

Bizde Ankara'da tedavi görüyoruz kızım 11 yaşında tedaviye başladı 6 ay oldu . Hangi hastanede tedavi görüyor bende çok gezdim en son etlik şehir hastanesindeyiz
Biz özel nesibe andıranın kliniğindeyiz diğerleri hep başından savdı bilkenttende memnun kalmadık hep uzun süreli takip dediler ama vakit kalmamış kemik yaşı ileri olduğu için

Biz özel nesibe andıranın kliniğindeyiz diğerleri hep başından savdı bilkenttende memnun kalmadık hep uzun süreli takip dediler ama vakit kalmamış kemik yaşı ileri olduğu için
Evet Nesibe hocayı duymuştum. Allah yardımcımız olsun. Günlük mu iğne yapıyorsunuz kaç mg vuruyorsunuz.

Üzülmeyin çok yenisiniz daha , sabırlı olun uyku çok önemli erken uyuması gerekiyor kilosu nedir çocuğunuzun
Erken uyutmaya çalışıyorum 33 kilo kilosu ideal peki sizin tedaviniz ne kdr zamandır sürüyo ve nasıl gidiyo çocuğunuz kaç yaşında

Kontrole gittik 7 ayda 5cm uzama oldu , sizin kontrol ne zaman
Bizimkiden 2 hafta sonra nasipse 3. Ayımız dolacak ama evde ölçümle 1-2 cm ya uzadı ya uzamadı benim gözlemlediğim kızımda iyice yıprandı sonuç alamadığımız için çok ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…