Rüya Yorumları Büyülü Rüya

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.427
Kızlar bugün hayatımda gördüğüm en tuhaf rüyalardan biri diyebileceğim bir rüya gördüm.
Lütfen bilenler bildiklerini esirgemesin.
Öncelikle şunu belirteyim ben dün akşam yatmadan önce birini düşünerek ' Allah'ım ne olur benim için hayırlı mı değil mi göster' diyerek yattım.
Rüyamın bununla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
Kusura bakmayın biraz uzun ama hiçbir detayı atlamak istemedim.

Rüyamda biz ailecek bir yeri geziyoruz. Yaşlı bir kadın var. Onun yanına gidiyoruz. Ben yaşlı kadının eşyalarının arasına(ortasına) oturuyorum.
Oturduğum yerin çevresinde bir yerden çıkmış yada sadece kafa şeklinde kafalar var.
Bu kafaların etrafı deri gibi bir şeyle örtülü. Örtülü derken bununla sarılmış ve gözleri görülmüyor.
Sonra küçük bir tabaktan deri gibi yufka gibi ipipince bir şeyleri kaldırıyor yaşlı kadın. Sonra o yufkalardan bir kısmı düşüyor geri kalanı başka bir kaba koyuyor.
Cinlerin o düşenleri düşürdüğünü söylüyor. Ben de hemen deniyorum. Yufkayı kaldırınca cinler yardım edin felan diyorum başım sallanıyor kulağımda tuhaf çınlama.
Yandaki kaba koyunca geçiyor. Ben çok şaşırmıyorum çünkü onlardan yardım isteyince seslenince böyle oluyormuş bana daha önceden olmuş gibi rüyamda.
Hemen kadına soruyorum : Hani hep derler ya cinlerle konuşanlar artık bu alemde kalamaz gidermiş diye aklımada etrafımdaki kafalar geliyor. Doğru mu diyorum.
Hepsi değil felan diyor. Ama öyle olanlarda var. Benim babam hep derdi cinlerle konuşanlar bu alemden gider diye.Sonra ben bi kaç soru daha soruyorum.
bu cevap beni korkutuyor çünkü ben böyle cinlerle anlaşıyormuşum. Sonra onlardan nasıl korunuruz diyorum.Başka bir şeyler diyorum.Nazar boncuğundan felan bahsediyor derken birinin uyandırmasıyla uyandım
Bu arada bunlar olurken arka planda da babamla annemle anneannemlere gidiyoruz babam mesleğe başladığı günleri anlatıyor arada , arada da o yaşlı kadının yanındayız.

Biliyorum çok detaya girdim ama belki anlamı vardır diyerek yazdım.Bu arada kabus şeklinde değildi. Yani rüyada sadece cinler yüzünden alem değiştiririm diye korktum. Uyanıncada pek korku yoktu.

Hepinizin yardımlarını bekliyorum :)

X