Büyüleyen Masum Güzelliği ile Fahriye Evcen ve İmajı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kafede otururken yanına gelip yardım isteyen yaşlı bir kadına bağırıp tersleyince kendisinden çokca soğudum .Güzel gelmiyor artık.Demek ki gerçekten kötü davranışlar çirkinleştirirmiş insanı.

Bence burnunda var estetik :KK66:

Kafede otururken yanına gelip yardım isteyen yaşlı bir kadına bağırıp tersleyince kendisinden çokca soğudum .Güzel gelmiyor artık.Demek ki gerçekten kötü davranışlar çirkinleştirirmiş insanı.
magazinde sıkça çıkıyor haberleri... makyözü haşladı, kıyafet sorumlusunu tokatladı, yaşlı kadını tesledi diye bir sürü haber var hakkında

dizilerden koyduğunuz bu sahnelerde makyaj olmaması imkansız
no makeup makeup'tır o :)
geçen gün gazetede bir haber çıktı... başlık aynen şu : 'meğer fahriyenin kaşı yokmuş' sette makyaj öncesi bir resmini koymuşlar... fahriye de kaşını kalemle çizdiğini söylemiş...

fahriye çok güzel allah için.

Bronzluktan kurtularak kendine yapabileceği en güzel iyiliği yapmış kesinlikle. Krepeli saçtan ziyade son doğal hali muhteşem. Eski fotolarına bakınca yüzünde bir değişiklik olduğunu ve bunun estetik kaynaklı olduğunu düşündüm bana mı öyle geldi bilmiyorum özellikle burnunda küçük bir müdahale var gibi. Bence daha iyi olmuş.

Yakından makyajsız görüldüğünde depresyona girebilirsiniz. Su gibi, düzgün yüz hatları daha bir masum. Saçları parlak ve canlı. Fark ettiğim kadarıyla çıt çıt gerçek saç kullanıyor. Beli fazlasıyla ince, kadınsı bir vücuda sahip. Dar, hatlarını ortaya çıkaran pantolon ve bluz tercih etmiş. Yalnız hareketlerini ve tavrını o çok benzetildiği Monica Bellucci'den izleyip, uyguluyor gibi geldi bana. Ama hakkını vermek lazım kıyaslandığı bir çok Türk aktristen güzel.

Back
X