Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde bebek tuzlamaları falan var. bilmem hiç duydunuzmu? bebek büyüdüğünde teri kokmasın diye(ne alakaysa) bebeği ilk banyosunda tuzluyorlarmış. ya daha minnacık bebek, tüm gözenekler açık, o tuz ne yapar o bebeği resmen mahveder. zaten doktorlarda tavsiye etmiyor. tetanoz yapabiliyormuş. banada demişlerdi bebeği tuzlayacaz diyede yaptırmadım.
bide hic duydunuzmu bilmiyom tabi bunu büyükler yap demedi ama bebegın koltukaltlarına kücük fare ölüsü sürülürmüş o zaman koltukaltı tüyleri cıkmazmış ben böyle bişe yapamazdım varsın cıksın
bide hic duydunuzmu bilmiyom tabi bunu büyükler yap demedi ama bebegın koltukaltlarına kücük fare ölüsü sürülürmüş o zaman koltukaltı tüyleri cıkmazmış ben böyle bişe yapamazdım varsın cıksın
ne güzel gözlerin varmış işte bak bence insanların gözüne gözüne sen niye çekiniyorsun öyle düşünenler çekinsin.yani nazar var ama bencede bu kadar kimseye göstermemek gibi durumlar saçma.. inanın bazen gözlerim yeşil diye çekiniyordum nazar degdircegimi düşünürler diye var öyle gerizekalılar