• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama büyükçekmecede kuaför önerisi olan varmı kızlar

shekr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
350
4
118
43
İstanbul
slm kızlar..büyükçekmecede boya konusunda çok iyi diyebileceğiniz kuaför önerisi olan varmı?şimdiden teşekkürler a.s.

slm kızlar..büyükçekmecede boya konusunda çok iyi diyebileceğiniz kuaför önerisi olan varmı?şimdiden teşekkürler a.s.

canım coifeur murattan gayet memnunuz biz annemle en önemlisi sadece dediğini yapıyor,1 cm kes diyince saçını 1 cm kesiyor ne eksik ne fazla süprizzzzz sokağın adını hatırlayamıycam ama tugut özal bulvarından dümdüz gidince bir ilkokul falan var Fatih sultan Mehmet ilkokulu olması lazım oralarda

canım coifeur murattan gayet memnunuz biz annemle en önemlisi sadece dediğini yapıyor,1 cm kes diyince saçını 1 cm kesiyor ne eksik ne fazla süprizzzzz sokağın adını hatırlayamıycam ama tugut özal bulvarından dümdüz gidince bir ilkokul falan var Fatih sultan Mehmet ilkokulu olması lazım oralarda

canım sen tulipanodan bahsediyosun sanırım bende ona gidiyordum şimdiye kadar ama başkasına devretti bahçelievler civarında bir yer açmıştı oraya gittim ama orayıda kapatmış ulaşamıyorum :((( yeni bir kuaför bulmam lazım :smiley-cool: teşekkürler cevabın için

merhaba, hayır tulipanodan bahsetmiyor tulipano yavuz selim okulunun yanındaydı bu murat Fatih sultan mehmet ilköğretim okulunun yanında bende ondan çok memnunum... cengiz topel cad. okulun tam karşısı .

Back