• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük ve geniş burun ucu

Mareva

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
9
0
6
30
Merhaba arkadaşlar burnum fotoğraftaki gibi ucu düşük etli yani uzun büyük bi burnum var ameliyat olmayı düşünüyorum geniş burunlarda daralma küçülme olmuyor gibisinden bişeyler duydum bu tarz bi ameliyat olan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim boş yere ameliyat olmak istemem😊😊
20190319_170135.jpg

Eklentiler

• 20190321_154345.jpg
    20190321_154345.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 473
  • 20190321_154226.jpg
    20190321_154226.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 373
Merhaba canım öncelikle burnun profilden hiçte uzun değil çok güzel bence üst önden çektiğin fotoğrafta ucu biraz geniş ve hafif düşük görünüyor ama öyle abes değil bu burun rinoplastiyle bozulmayacak kadar güzel bir burun en fazla burun ucu düşüklüğü için tipplasti yapılabilir sakın burun sırtına dokundurtma ameliyatta en çok bozulan ve dönüşü olmayan bölge.Eskiden burun ameliyatı yapan doktorlar neden kendi burunlarını yapmıyor acaba diye düşünürdüm şimdi öğrendim maalesef çünkü asla doğal sapasağlam kendi burnun gibi olmuyor. Son olarak bana kalırsa hiç elletme

bence de ameliyat olmana gerek yok. makyajla burnunu küçültebilirsin. benim de burun ucum büyük ve genişti. ameliyattan sonra hala aynı. gerçi ben bunu doktorumun tembelliğine ve sözünde durmamasına bağlıyorum. yani yapacağım deyip de yapmayabilir doktorun. her doktor aynı olmuyor, burası da başka bir konu. ya çok iyi (burada iyi sosyete doktoru olması ve çok yüksek ücrete ameliyat yapması değil) bir doktor bul ya da ameliyat olma.

Ameliyat olmadan sadece burun ucu kaldırılabiliyor araştır bence şuanda sadece o kötü duran ucu çok düşük başka elletmesen olur

Back