- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 26
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Salonda düğün gibi nişan onu kastettim. Salon falan tutumdu ama kizin elbisesi daha yok. Yani elbise 2 haftada yetisir mi. Bohcayi annesi hazirlicak sanirim. Ben pek anlamiyorum bu islerden arkadasim da oylebüyük nişan hazırlığı derken?
bohça mı yapılacak?
Elbise konusunda sıkıntılı su an bulunur mu 2 haftada tarlatanli buyuk nisan elvisesiAlacakları şeyleri biliyorlarsa ve para varsa,2 günde bile biter.
Ben gelinliğimi 5 dk da bulmuştum,Elbise konusunda sıkıntılı su an bulunur mu 2 haftada tarlatanli buyuk nisan elvisesi
Elbise konusunda sıkıntılı su an bulunur mu 2 haftada tarlatanli buyuk nisan elvisesi
Bu isleri tam bilmedigimizden soralim dedik. Icimizi ferahlattiniz. Mesela yeni diktirmicek de hazir olanin tadilati falan biter miBulunur tabi...
Bir gelinlikciye gitsinler hemen, durumu anlasinlar ve hızlı bir şekilde bitirmeye çalışsınlar. Çünkü şu an tam sezon hareketli olabilir
Bu isleri tam bilmedigimizden soralim dedik. Icimizi ferahlattiniz. Mesela yeni diktirmicek de hazir olanin tadilati falan biter mi
Insallah ya vallahi buyuk dertmis kiz kafasina takmakta. Uyku uyuyamiyorgelinlikçilere abiyecilere gidin. mutlaka bulunur bir şeyler.
bunlar niye dert?Insallah ya vallahi buyuk dertmis kiz kafasina takmakta. Uyku uyuyamiyor
Stres iste istedigi gibu olacak mi olmayacak mibunlar niye dert?
niye keyif almayı denemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?