- 28 Şubat 2020
- 910
- 560
- 18
- 27
Kizlar umut olmasi icin sizlerle paylasmak istedim cocuk tedavisi goruyorduk pco hastasiyim 10 aydir tedavi goruyorduk asilama gecicektik corona dolayisiyla ara vermistik 3 aydir doktorum da bu ay rahim filmine cagirdi haziranda asilamam olacakti bu 3 aylik sure zaafinda nasilsa asilama olcak rahatligindaydim ve ciddi anlamda stres yapmadim hobilerime yonelip esimle evde doyasiya eglenceli vakitler gecirdik cocuk mevzunu cok kafama takarken su 3 aydir aklimda olmasina ragmen stresinde degildim dupbaston adli ilacla adet goruyordum doktorum 3 ay kuanma bu surede vucutta dinlensin demisti rahim filmine cagirdigimda icersin demisti 3 ay boyunca ilac almadim ve ben ilacsiz adet olamazken pcolar yuzunden 3 aydir 29 gunde 1 oldum hic sasmadi dunde rahim filmi icin gittim tupler gayet acik rahim gayet saglikli hic bir sorun cikmadi doktor imkansiz olan birsey var dedi pco kistleri tedavisi olmayan kistlerdir ama ultrasyonda kistlerini goremiyorum kistler yok dedi cihazda sorun oldugunu dusunup baska ultrasyonda bakti ve kkstlerimin yok oldugunu soyledi 1 tane goruyorum buda sorun yaratcak bir sey degil dedi hatta adetten itibaren 9.gunumdu doktorum 18 mm yumurtaliklarin dedi ben ilacla bu boyuta zor getirmistik doktor asilamayi iptal etti cunku bu sartlar altinda normal yolla kalirsin dedi gun gun gel ultrasyonda catlamani izlicem iliski onericem dedi..Buyuk bir mucize ilginc birsey ama inanin stres olmayinca oluyormus insAllah gebelik mujdemi de alirim sizlerede nasip olur