• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük meme başı

doru

Bayboram minik meleğim
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
482
1
96
48
Balıkesir
:ecrin_bebek: Meme başım büyük olduğundan dolayı bebek bütün memeyi ağzına alamıyor, o da meme ve çevresinin tahriş olmasına ve kızarıp şişmesine neden oldu, bu yüzden dayanılmayacak ölçüde acıyor, doktor çatlaklar için bir krem verdi ama benimkinde çatlak yok, sadece şiş ve kızarık, bu tür bir sorun yaşayan varsa nasıl çözüm buldunuz, ne olur yardım

daha yolun çok başındasınız.bir süre acıyarak emzirmek zorunda kalabilirsiniz ama yılmayın sonunda herşey yoluna giriyor.öncelikle bebek emmeye başlamadan önce göğüs ucunu yumuşatıp verirseniz daha kolay kavrayacaktır.canınız yansada emdikçe bebek tecrübe kazanıyor isteği artıyor.büyüdükçede kavrama sorunu ortadan kalkıyor.(bende yaşadım aynı sorunu)eğer acıdığı için emzirmekten vaz geçerseniz kanallar tıkanabilir.birde sağıp biberonla verebilirsiniz ki sonrasında bebeğinizin bir daha emmeyi reddetme riski olur.

umarım en kısa zamanda düzelir.benim kızım 5,5 aylık sorunsuz emmeye devam ediyor.

dorucum benim sorun da seninkinin tam tersi..
benim de meme başım neredeyse hiç yok.
bebeğim de daha emmeyi hiç bilmediğinden ağzına bile alamıyordu.
silikon göğüs ucu aldırdılar hastanede..
onu kullanıyorum.
bugün 5. gün ancak emmeye başladı oğru dürüst.
süt de yeni yeni gelmeye başladı.
inş aşarız bu problemleri de bebeklerimizi emzirebiliriz rahat rahat..
çok korkuyorum mamaya mecbur kalıcam diye..

:ecrin_bebek: Meme başım büyük olduğundan dolayı bebek bütün memeyi ağzına alamıyor, o da meme ve çevresinin tahriş olmasına ve kızarıp şişmesine neden oldu, bu yüzden dayanılmayacak ölçüde acıyor, doktor çatlaklar için bir krem verdi ama benimkinde çatlak yok, sadece şiş ve kızarık, bu tür bir sorun yaşayan varsa nasıl çözüm buldunuz, ne olur yardım

merhaba doru
ben henüz doğum yapmadım 39 haftalık hamileyim ama çevremdeki herkezin önerisi ile lansinoh diye bir krem aldım. kullanan herkez çok memnun. çok kısa sürede göğüs acısını geçiriyormuş çatlaklar için değil sadece, tüm sorunlar için bire bir diyorlar..
bende sana önermek istedim.

merhaba doru
ben henüz doğum yapmadım 39 haftalık hamileyim ama çevremdeki herkezin önerisi ile lansinoh diye bir krem aldım. kullanan herkez çok memnun. çok kısa sürede göğüs acısını geçiriyormuş çatlaklar için değil sadece, tüm sorunlar için bire bir diyorlar..
bende sana önermek istedim.

canım benimde pekçok tanıdığın o kremi kullanıpta hiç fayda görememekten bahsettiler bana, bende sonunda gene kk bulduğum bir ayva çekirdeği formülünü yaptım ve bu sorunumu çözdüm, hem doğal olduğu içinde içim rahat etti

Back