kesinlikle adım atmalısınız her sene boşa gidiyor..bizde araba aldık 1 buçuk sene kaldı allah ödemeyi nasib etsin hepimize..seneye...en geç 2seneye düşünuyoruz
çünkü başka yolu da yok gibi...
maşallah ...rabbim bereketinizi eksik etmesinkesinlikle adım atmalısınız her sene boşa gidiyor..bizde araba aldık 1 buçuk sene kaldı allah ödemeyi nasib etsin hepimize..
amin canım hepimizin..çok zor bir şeyler sahibi olmak artık..maşallah ...rabbim bereketinizi eksik etmesin
amin canım hepimizin..çok zor bir şeyler sahibi olmak artık..
benim canım..nasıl birisi olarak düşünmüştünki beniAlakasız bir giriş yapacağım ama fotoğraftaki bayan siz misiniz?
Kafamda burada konuştuğumuz kişilerin yaşları, görünüşleri vs ile ilgili tahminlerde bulunuyorum, cevap yazarken veya okurken öyle hayal ediyorum. Şimdiye kadar bir Allah'ın kulunu tutturamadım eğer fotoğraftaki sizseniz sizi de tutturamamış olacağım, atacağım kendimi
ev alırısn arabayı ne yapacaksın bir sürü masrafı varÖzellikle 3 ve 8 olanlardan aldım 2 tane, bi araba parası çıksa yeter bana
benim canım..nasıl birisi olarak düşünmüştünki beni
Kapalı, biraz daha kilolu ve 40'lı yaşlarda.
3'te 0.
ablan yaşlılıkla mücadele eden bir hanım sağlıklı beslenme ve spor eldeki şartlarla ne yapılıyorsa hepsini yaparım
sağol canımHeheh takdir ettim, saygılar :)