• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün :)))

liubov

Sarıpapatya
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
121
50
38
31
Artık benimde memem olacak!
Yarın ameliyat oluyorum, bugün gezdim gezdimm ohhh sonra temizlendim paklandım.
Son hazırlıklarımıda yaptım..
Beni yalnız bırakmayın arkadaşlar, hem heyecanlı hem endişeliyim..
Ama mutlu olacağımmm özgüven çoook önemli heleki Turizm'de çalışıyorsan,lanet olsun o turistleeerr..çok süperlerr....

Bende bir konu açıp sizinle paylaşmak istedim,ben okurdum süreçleri şimdi kendi sürecimi paylaşacağım:) şunu farketttim bu zamana kadar kafama ne koyuyorsam bir şekilde onu yapıyorm. Bu güzel bişey
Tabiki sizlerinde yardımlarıyla oldu bu. Sizleri Seviyorum! Süreçlerimi adım adım yazmaya çalışıcam,tabi bilmiyorum nasıl olucam.
Şimdi uyumaya çalışıcam bilmem nasıl olucak :)
Görüşürüz Arkadaşlar...

Antalya Mediface Estetik Merkezi
DR: Mahmut Ulvi KAYALI

Artık uyumuşsundur, muhtemelen bu yazdıklarımı ameliyattan sonra okursun. Sana benden nacizane tavsiye, ilk gün ağrılar moralini bozmasın, geçecek. Ağrı rahatsız ettikçe kalk yürü, kesildiği zamanları da uykuyla değerlendir. Şimdiden sana geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi olur her şey.

yani bugünmü ameliyat oluyosuun :) ayy ben bile heyecanlandım.. geçmiş olsun şimdiden, hatta belki de atlattın bitti..
iyi haberlerini bekliyoruz.

Hersey gonlunce olsun canim
Bir an once iyilesirsin insallah
Guzel haberlerini bekliyoruz:D

Olmuş bitmiştir belkide güzel olacak herşey çektiğine değecek emin ol

eşim da ameliyatlı olmasa ben kesin grlirdim seni görmeye , neyse iyileşince görmek daha iyi zaten , güzel haberlerini bekliyooore ;)

Şu an aktif olduğuna göre forumda gezinip sürecini yazacaksın bizlere ;)
Geçmiş olsun canım,umarım en az ağrısız şekilde geçirmişsinidir sürecini ;) Dilediiğin,umduğun sonuçların olsun canım..

Ben de çok merak ediyorum nedir durum.
Geçmiş olsun
11 aralıkta da ben olacağım çok korkuyorum ya :(

Ben de çok merak ediyorum nedir durum.
Geçmiş olsun
11 aralıkta da ben olacağım çok korkuyorum ya :KK43:
Korkuyu at uzerinden canim inan korkulacak bisey yok uyaninca o mutluluk hic birseye degisiklez tabi ilk gunler zor olacak ama cabuk unutulacak kalici olan guzel memislerin olacak ;)

Korkuyu at uzerinden canim inan korkulacak bisey yok uyaninca o mutluluk hic birseye degisiklez tabi ilk gunler zor olacak ama cabuk unutulacak kalici olan guzel memislerin olacak :KK66:

Çok teşekkür ederm böyle mesajlar rahatlatıyor beni.
3 gündür forum okumaktan şaşı oldum gerçekten :)

Çok teşekkür ederm böyle mesajlar rahatlatıyor beni.
3 gündür forum okumaktan şaşı oldum gerçekten :)
Ben kac aydir okuyorum :)) bende korkuyordum acikcasi ama burda arkadaslar saolsun sayelerinde rahatladim

narkozdan korkuyordum ..uyanamamaktan...ameliyat günü tüm korkularım geçmişti içimde garip bir huzur vardı.. kendime geldiğimde daha ameliyat olmadım sandım inanamadım hersey olup bitmişti göğsümdeki sargıyı görünce herseyin olup bittiğini anladım.uyanınca ameliyata dair hiçbirsey hatırlamıyorsunuz.zor olan kısmı ameliyat sonrası..tabiki kişiye göre değişir.ameliyat olacak arkadaslar umarım ağrısız bir süreç geçirirsiniz..

[QUOTElcem, post: 37954556, member: 484022"]narkozdan korkuyordum ..uyanamamaktan...ameliyat günü tüm korkularım geçmişti içimde garip bir huzur vardı.. kendime geldiğimde daha ameliyat olmadım sandım inanamadım hersey olup bitmişti göğsümdeki sargıyı görünce herseyin olup bittiğini anladım.uyanınca ameliyata dair hiçbirsey hatırlamıyorsunuz.zor olan kısmı ameliyat sonrası..tabiki kişiye göre değişir.ameliyat olacak arkadaslar umarım ağrısız bir süreç geçirirsiniz..[/QUOTE]
Canim ayni korku bende de var nasıl yendiniz bunu Acaba?

3 kasımda oldum , bugün ilkkez oğlumun okuluna gittim, bikaç veli arkadaş biliyorlardı , göğüslerime dokunup görmek istediler ve bayıldılar resmen , ben sütyen takmıyorum hala ,sütyensiz olduğumu görünce dahada şaşırdılar , cidden çok güzel oldular şimdşden , bütün bunlar o ilk ağrıları bile iyi ki çekmişim dedirtiyor , iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz , en fazla 10 gün , sonrası kolay ve güzel :) Lütfen cesur olun :)

S sacrificee canım dua et kendini allaha emanet et bak ben hic uyanamam saniyordum ama nasil bayildim hatirlamiyorum bile kolumdan damar yoluyla mi ilac verdiler yoksa burnuma solunum cihaziyla mi verdiler onu bile hatirlamiyorum.hic kimse uyandirmadan kendiligimden uyandim hic korkma hersey bi anda olup bitecek:KK39:

Back