• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük gün

hicranhayal

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
114
12
18
31
Kizlar merhabalar sabah doğuma gidiyorum bol bol dualarınızı bekliyorum birde acaba pazar mi çıkarım pazartesi mi sezeryan olucam bilgisi olan varmi

Kizlar merhabalar sabah doğuma gidiyorum bol bol dualarınızı bekliyorum birde acaba pazar mi çıkarım pazartesi mi sezeryan olucam bilgisi olan varmi
Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın🙏 ben 29.12 de sezaryen doğum yaptım,çok rahat sıkıntısız geçti epiduralli. İnanın anlattıkları kadar korkunç veya acı veren bir şey değil. Doğumdan üç saat sonra ayağa kalktım,sonrasında da ikişer saat arayla hep kalktım. Bu işin sırrı ayağa kalkabilmek. Hiç korkmayın,içinizi ferah tutun. Epidurali yapmadan önce incecik bir iğneyle o bölgeyi uyuşturuyorlar ve hiçbir şey hissetmiyorsunuz.zaten yarım saat belden aşağınız yok gibi bir şey oluyor. Dokunmaları bile söyledikleri gibi aşırı derecede hissetmiyorsunuz. Hem zaten sakinleştirici de veriyorlar. Ben de çok fazla yorum okuyup korkmuştum ama korkulacak bir şey yokmuş. O anın tadını çıkarın bol bol🌸 Allah yardımcınız olsun 🙏

Amin çok teşekkür ediyorum doğum için geldim öksürükten dolayı solunum desteği görüyorum şuan bugün kontrol altında tutuyorlar yarın duruma göre doğuma alacaklar dualarınızı eksik etmeyin ne olur sezeryan sonrası öksürük çok kötü oluyo bir an önce geçer umarim

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sezaryenden sonra iki gece yatış veriliyor 🌸

Back
X