- 23 Mart 2023
- 114
- 12
- 18
- 31
- Konu Sahibi hicranhayal
Kizlar merhabalar sabah doğuma gidiyorum bol bol dualarınızı bekliyorum birde acaba pazar mi çıkarım pazartesi mi sezeryan olucam bilgisi olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın ben 29.12 de sezaryen doğum yaptım,çok rahat sıkıntısız geçti epiduralli. İnanın anlattıkları kadar korkunç veya acı veren bir şey değil. Doğumdan üç saat sonra ayağa kalktım,sonrasında da ikişer saat arayla hep kalktım. Bu işin sırrı ayağa kalkabilmek. Hiç korkmayın,içinizi ferah tutun. Epidurali yapmadan önce incecik bir iğneyle o bölgeyi uyuşturuyorlar ve hiçbir şey hissetmiyorsunuz.zaten yarım saat belden aşağınız yok gibi bir şey oluyor. Dokunmaları bile söyledikleri gibi aşırı derecede hissetmiyorsunuz. Hem zaten sakinleştirici de veriyorlar. Ben de çok fazla yorum okuyup korkmuştum ama korkulacak bir şey yokmuş. O anın tadını çıkarın bol bol Allah yardımcınız olsunKizlar merhabalar sabah doğuma gidiyorum bol bol dualarınızı bekliyorum birde acaba pazar mi çıkarım pazartesi mi sezeryan olucam bilgisi olan varmi