büyük gün davetiyemiz :)

gala davetiyede bi türlü bulamadım webdavetiye diye bi yerde buldum güvenebilirsem ordan sipariş vereyim en iyisi

canım webdavetiyeye güvenebilirsin önce yazı dizaynını falan seciyorsun davetiyeni kendin tasarlıyorsun içini onlar sana emaille örneği gönderiyorlar beğenirsen siparişe okey veriyorsun hesaplarına havale yaptın mı 2 3 gün içinde kapında.ben tam iki kez sipariş ettim o siteden memnun kaldım

kızlar merhaba. öncelikle davetiyeniz çok cici onu belirteyim :) hayırlı olsun.

bizim de yakında düğünümüz war inşallah. bu davetiye işini araştırıyorum. internet üzerinden alışlar epey rövaşta sanırım. nişanlım da internetten alalım diyor. emin olamıyorum,yorumlarınızı okuyunca biraz rahatladım gibi güvenilir olduğuna dair. araştırıyorum. siz de fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Çok güzelmiş.Uğur böceğide ayrı bir hoş. :)

canım öncelikle hayırlı olsun...ben netten bu konulara güvenmiyorum illa görcem dokuncam öle karar veriyorum
gelinliğimde bile bu yüzden hazır model seçtim

canım öncelikle hayırlı olsun...ben netten bu konulara güvenmiyorum illa görcem dokuncam öle karar veriyorum
gelinliğimde bile bu yüzden hazır model seçtim

haklısın özel dikim risktir kimilerine göre :) güle güle giyin gelinliğini.
şimdilerde online alışveriş çok ilerlemiş :) bi site buldum baya detaylı bilgi var ve hatta videolarını koymuşlar davetiyelerin (davetiyefabrikasi.com ). boyutu , kağıdı hakkında baya fikir sahibi oluyorsun. bi de gittiğinde mağazada uzun uzadıya hepsini inceleme biraz zaman alabiliyor ve insanları sıkıyor :) internette doyasıya bakıyorum davetiyelere , detaylı inceliyorum :)

çok tatlı...mutluluklar
çok teşekkürleeeer

dediğim gibi bu bi seçim canım
inş gönlüne göre bulursun

Davetiye güzel. Ama yazının herzaman sade olmasını beğenmişimdir. Bana hoş gelmiyor ağır durmuyor diye düşünüyorum. Sadece 5 yılın finalimizde sizleride aramızda görmek isterizde olabilir. Bu mutlu günümüzde sizleride aramızda görmek isterim tercihimdir ama. Mutluluklar..

düşünceniz için teşekkür ederim
nişanımda bu özel günümüzde diye başlayan tek bir cümle vardı düğünümüzde biraz farklı olsun istedik

Davetiyeni çok beyendim. Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin. Benimde 24 gün sonra nişanım olucak. Davetiye araştırıyorum. Nereden sipariş verdiğini öğrenebilirmiyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…