Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allah yardimcin olsun guzelim benim icin de dua etmeyi unutma emi yoruldum artik cok kotu oldummmmmmmmm sag selim yavruna kavusursun insallah guzel gundeeeeeeeeeee:teytey:a.s.
allah kurtarsın sağlıklaa yaa ben düşündükçe diyorumki yarın doğuma gidiyo olsam ne heyecanlanırım kimbilir ama allah sabrını veriyo işte hayırlı haberlerle inşallah
canım inşallah sağ salim kolaycacık alırsın bebeiğini kucağına rabbım yar ve yardımcın olsunnnnn..benım gibi çabucak çık hastaneden oralarda durma tamammı hemen gel ve yaz hıkayenı mreaklandırma bıziii
Canım allah bir avazda kurtarır inşallah...cok güzel bir günde hayırlısıyla bebeğini kucağına alıcaksın ne mutlu sana ve ailene :1rolleyes: Darısı bana ve diğer tüm anne adaylarına :1rolleyes::1rolleyes: