Merhabalar 1.5 sene önce nişanlımla tanıştım iyi insan merhametli babasız büyümüş ve cok zor bir hayatı olan adamdı bazı ufak tefek takıntıları vardır onuda hallediyoduk.ben uzakta yaşıyordum tayinim cıksın diy nikah yaptık geldiğim 2 ay oldu düğün salonu tuttuk orda bi sıkıntı cıktı annesi bana telefonda hoş olmayan bi azar çekti ki faha çnce en ufak bile bi sorunumuz yoktu kaynanayla ama cok sorumsuz ilgisiz annelik yapmamış ve diğer evliliklerinden olan 2 kızının sorumluluğunuda eşime yüklemiş bi insan benım ailem eşimin maddi durumunu umursamadı allah var eşimde baba ve aile eksikliğini bizde telafi etti hep saygılı aileme karşı ve yardımsever bi insan.annesiyle tartııştık babamgil tamam dedi kadın saygısız ama önemli olan senin eşinin tavrıdır dedi.biz tam bu konuyu halledicez dedik peşine birşey öğrendik eşim benim yebi tanıdıgı zaman başka bi işte çalışıyodu ordan ayrıldı babam onun hırsılık yüzünden ayrıldığını duymuş eşime sordum ben kesinlikle öyle bişey yapmadım aize bunu ispatlıcam diyo ailem madem böyle durumları vardı niye anlatmadı diyo hadi davadan aklandı annesinide getirdi arayı düzeltmeye çalıştı ondan sonra kararı bans bırakıyolae ne yapacağımı bilmiyorum ailesibin bunun sırtına binmesi cok düşndüryo beni o da bu durumdan memnn değil ama aile sonuçta fazla taviz vermesinden korkuyorum kafayı yicem suan herşey askıda o ben öyle bişey yapmadım size temiz oldugumu kanıtlıcam bekleyin diyo ben onuda geçtim ailesini düşünüyorum o ne yapacağım bilmiyorum yardım edin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyük bir derdim var:(
- Konu Sahibi emlcht
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eşim ve ailem
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 37
- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
Sadece duymak yeterli mi?Çok ağır bu.eşim benim yebi tanıdıgı zaman başka bi işte çalışıyodu ordan ayrıldı babam onun hırsılık yüzünden ayrıldığını duymuş
- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
- 73
haklısınız evet ama kesinlikle yapmadım bana attılar sucu ınan bana yargı huzurunda da temızlıgımı ıspat edıcem dıyo ve ınanmak ıstıyorum cunkı sureklı parayla uğraşan bi insan ve kımse şikayetçi değil tam tersi suçlandıgı yerdekı eskı ıs arkadaşlarıylada görüştüm cok övdüler eşimi eşimle hiç sıkıntım yok ailem konusunu halledıcem diyo benım aılemde sadece bu konuya takık kendı aklarsa senın kararın dediler off
- 16 Ekim 2017
- 1.177
- 1.343
- 133
Aile konusunu bilemem ama hırsızlık konusunda ben açıklamasını bekleyin derim. Çamur at izi kalsın demişler. Birini gözünle görsen bile böyle bir şey ile itham etmek çok ağır. Siz tanışalı baya zaman olmuş az çok insan kendini belli eder, böyle bir şey yapacağına ihtimal veriyo musunuz
- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Böyle birşey yapıp yapmayacağını sizin bilmeniz gerekir.
az çok tanımış olmanız lazım.Hırsızlık cok büyük bir suç ve vebal bu konuda bir insanın üzerine gitmek
en büyük vebal olsa gerek biraz sabırlı ve temkinli hareket etmenizde fayda var.Annesi konusuna gelince onda yapacak bişey yok kopuk aile bağları siz saygınızı bozmadan evliliğinize fazlada karıştırmadan merhab merhaba bence...
az çok tanımış olmanız lazım.Hırsızlık cok büyük bir suç ve vebal bu konuda bir insanın üzerine gitmek
en büyük vebal olsa gerek biraz sabırlı ve temkinli hareket etmenizde fayda var.Annesi konusuna gelince onda yapacak bişey yok kopuk aile bağları siz saygınızı bozmadan evliliğinize fazlada karıştırmadan merhab merhaba bence...
- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598