buyuk beden kıyafetler 44-46 beden xı - xxl beden kıyafetler

Canm o mavili siyahli elbise satildi digerleri hepsi duruyo ama tekrar bak istersen baskalarina

Yok canm baska malesef beyazli bluz var oda gusel mesela almak istersen eger.istemezsen artik bende belirledim fiyatlarda anlasalim

canm bedeni 46 yani 44de buyuk gelmez 10tl zaten fiyati

tamam canım bu olsun o zamanda bana olabılecek gıbı başka cıcılerın var mı elınde kalanlar neler onları da bı görelım.

Mesela suan gıydıgım pantolon x side ın 42 k likralı bedenli bana labılecek gıbı baska kıyafetlerın var mı badı gömlek pantolon olur .

CANM ELIMDE KALANLAR war tabı 44beden mesela 42bedene pembelı sıyahlı sıfon elbıse war o olur .44bedenlerde buyuk gelmez cok dıe dusunuyorum pantolonlar da malesef 46bedenler :))ama sayfama bak begendıgı olursa olcerım boyunu enını falan

CANM ELIMDE KALANLAR war tabı 44beden mesela 42bedene pembelı sıyahlı sıfon elbıse war o olur .44bedenlerde buyuk gelmez cok dıe dusunuyorum pantolonlar da malesef 46bedenler :))ama sayfama bak begendıgı olursa olcerım boyunu enını falan

Cnmmm bunlar 48 bedene olurmu birde tunikmi yoksa kısa penye gibi mi:)Eki Görüntüle 1038156 Eki Görüntüle 1038157

Bu elbise uzunmu nerelere kadar cnm 48 bedene olurmu rengi kahve siyhmı ?
Eki Görüntüle 1038158

Canm beyazli olur likrali zaten ama kahverengi wlbise 46yaziyo llmaz sanirim siyahlida 44yaziyo ben 46iken giydim oldu:)

canım sıyah elbısenı begendm onu alacagım. şifon alt sıyahustu pempe olanıda begendım ama onun fıyatı bıraz fazla geldı bana onu almıyım 42 bedenın bana lup olmıycagı da malum zatn ben sıyah elbısenı alayım. özelden adresımı yazarım canım sende banka bılgılerını yazarsan sevnırım.

Pembe sıyah şıfon elbısenın gıyılmıs sekılde resmı var mı ya da ekleyebılırmısınız ?
ben o'na talıb olucam

Back