buyuk beden kıyafetler 44-46 beden xı - xxl beden kıyafetler

bayanlar resımlerım ı yenı ekleyebıldımm bakın resımlerıme begendıgınız olursa ıletısıme gecelımm.

canım bol satışlar olsun. 2. sayfana bakmadan yorum atmısım.

2 tane elbise var . biri siyah önunde tane fermuarlı kısım var diğeri de altı siyah üstü nar çiçeği gibi olan elbiselerin boyları nerede acaba.
beden ölçulerını fiyatlarını rica edebilirmiyim. takas dusunurmusun eger dusunursen benım sayfama da bakabılırmısın.

slmlar sıyaf fermuarlı elbıse 46 beden ben 165ım dızlerıme gelıyo.dıgerıde pembelı sıyahlı elbıse sıfondur sadece mezunıyetımde gıydım oda dızlere kadar xl beden 42 44ıcın uygun yanı

Slmlar canm dun kk calisma asamasindaydi sana cewap veremedim kusura bakma eklediklerimi bende klasik olarak giydim ogretmenlik yaptigim icin kumas pantolon la yani.pantolon olrak keten pantolon var kumuasda varda bedeno 48gibi istersen cm olarak olcerim yani

CANIM PANTOLONLAR 48 de buyuk gelır gıbı bırde elbıselerın fıyatlarını yazarmısın

Sifon pembe siyah elbise 25tl canm onu sadece bikez giydim siyah fermuarli elbise 10tl diger tum gomlek kiyafet 10tl

Sifon pembe siyah elbise 25tl canm onu sadece bikez giydim siyah fermuarli elbise 10tl diger tum gomlek kiyafet 10tl

canım pembe siyah elbısenı be sıyah fermuarlı elbısenı cok begendım. takas dusunurmusun ? eger dusunursen satıslarımdan 8. sayfaya bakabılırmısın bırde kac beden gıyınıyorsun. ona göre ıhtıyacın olanları da soylersen evden bısıler daha bakabılırım senın ıcn. ayakkabı canta vb.

Ewet canm eger ki kendime uygun bisilr bulursam takas dusunurum.46giyiyom ama bazen 44de olabiliyo 39numara ayakkabi giyiuorum.SİMDİ telden girdigim icin resim goremiyorumda aksam kizi uyutunca acabiliyorum ancak bilgiSAYARİ.ozaman daha net soylerimm canm

tamam canım bende senın ıcın bısıler daha bakar aksam nete yukelemeye calısırım. eksik bir seyın veyahut almayı dusunupte alamadıgın bısı varsa da soyle bende varsa onu da hallederız canım.

canım 44 beden pantolon kot felan varmı canım
eşofman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…