bayanlar resımlerım ı yenı ekleyebıldımm bakın resımlerıme begendıgınız olursa ıletısıme gecelımm.
bitanem bol satışların olsun ceket gibi en son eklediğin ve beyazlı buluz fiyatları nedir tatlım
slmlar sıyaf fermuarlı elbıse 46 beden ben 165ım dızlerıme gelıyo.dıgerıde pembelı sıyahlı elbıse sıfondur sadece mezunıyetımde gıydım oda dızlere kadar xl beden 42 44ıcın uygun yanıcanım bol satışlar olsun. 2. sayfana bakmadan yorum atmısım.
2 tane elbise var . biri siyah önunde tane fermuarlı kısım var diğeri de altı siyah üstü nar çiçeği gibi olan elbiselerin boyları nerede acaba.
beden ölçulerını fiyatlarını rica edebilirmiyim. takas dusunurmusun eger dusunursen benım sayfama da bakabılırmısın.
mrb canım,
elinde ust gıyım ve pantolon ağırlıklı ürünler varmı ? daha çok iş yerınde gıyebılecegım klasık kombin yapabıleceğim ürünler varsa mail atmanı rica edicem.
mail adresımı özelden yazıyorum.
Slmlar canm dun kk calisma asamasindaydi sana cewap veremedim kusura bakma eklediklerimi bende klasik olarak giydim ogretmenlik yaptigim icin kumas pantolon la yani.pantolon olrak keten pantolon var kumuasda varda bedeno 48gibi istersen cm olarak olcerim yani
beyaz bluz 10tl ceketlerde 15er tl dıe dusunuyorum cok gıymedım hıcbırını hemen hamıle kaldım kılolara weda edemedım maleseff(
Egerki begendigim plursa tabi dusunurum yani
Sifon pembe siyah elbise 25tl canm onu sadece bikez giydim siyah fermuarli elbise 10tl diger tum gomlek kiyafet 10tl
Ewet canm eger ki kendime uygun bisilr bulursam takas dusunurum.46giyiyom ama bazen 44de olabiliyo 39numara ayakkabi giyiuorum.SİMDİ telden girdigim icin resim goremiyorumda aksam kizi uyutunca acabiliyorum ancak bilgiSAYARİ.ozaman daha net soylerimm canm
Ewet canm eger ki kendime uygun bisilr bulursam takas dusunurum.46giyiyom ama bazen 44de olabiliyo 39numara ayakkabi giyiuorum.SİMDİ telden girdigim icin resim goremiyorumda aksam kizi uyutunca acabiliyorum ancak bilgiSAYARİ.ozaman daha net soylerimm canm
Ewet canm hepsi 44 bedene olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?